safari-in-kenia-olifant-met-jong
safari-in-kenia-trustpilot-logo

Reviews

Op deze pagina vind je een aantal reviews die we van onze klanten mochten ontvangen. Ben jij met Safari in Africa op Safari geweest en wil je jouw ervaring delen?

Ga dan naar de website van Trustpilot om een review achter te laten zodat andere potentiële klanten kunnen lezen hoe jij jouw Safari en het boekingsproces hebt ervaren.

Safari in Africa luistert naar je wensen

Daniel van safari in africa heeft mij er goed geholpen en een opmaat solo/privé safari van Nairobi, via Hells gate naar Nakura en Masai Mara samengesteld. Hij werkt hier met lokale aanbieder samen waardoor de driver de locaties goed kent. Heb echt een waanzinnige vier dagen gehad.

Datum van ervaring: 12 Maart 2023

Mooie reis samengesteld, heel veel gezien en ervaren

Mooie reis samengesteld, en heel goed begeleid. Gids Muli is vriendelijk en bracht ons overal, weet veel te vertellen niet alleen over de parken en dieren, maar ook over het land en de mensen, cultuur, stammen, etc. Al op de eerste dag zagen we 4 van de big 5, dus zeker geslaagd. We hebben 8 dagen safari gedaan en 5 parken bezocht, dat had voor ons wel wat korter gemogen. Maar dat is natuurlijk een les achteraf. Goede begeleiding en contact met Daniël, ook wanneer er problemen of misverstanden dreigden te ontstaan tijdens de reis. Een aanrader!

Datum van ervaring: 10 oktober 2022

Het was geweldig

Het was geweldig, alles wat we konden zien is gezien.
de cheeta zelfs 2x. en leeuwen meerdere keren.
de chauffeur maakte er een leuke rit van met grapjes onderweg.
de tenten vielen heel erg mee, omdat er ook een eigen douche en toilet inzit.

Datum van ervaring: 26 oktober 2022

Wederom een top safari!

Verleden jaar zei ik al dat het voor herhaling vatbaar was. Zo gezegd, zo gedaan.
Pas teruggekomen van weer een (met Daniël goed van te voren geregelde) mooie safari, dit keer met Ruben (die net als Joseph) ontzettend veel weet én ziet. Ook nu waren het weer prachtige game drives.
De dag in Nairobi (citytour en bezoek aan Sheldrick Wildlife Trust) met Muli en Joseph was ontzettend gezellig, mooi en indrukwekkend.

Daniël, Ruben, Joseph en Muli…Asante sana!

Zeer goed

Vanaf het eerste contact met Safari in Africa gaf Daniël ons het gevoel dat ie alles in grip heeft en gaf ons de juiste info om te kunnen bepalen welke reis we zouden moeten boeken.
De Safari in Kenia was uitstekend georganiseerd met prima hotels en een uitstekende chauffeur/gids.
We hebben genoten tijdens de Safari en veel gezien. Het is en blijft indrukwekkend om de dieren in hun eigen habitat te kunnen aanschouwen op zeer korte afstand.
Boek geen Safari in Africa zelf als je zekerheid wilt dat alles goed georganiseerd is. Zo’n unieke reis moet toch gewoon kloppen?
De Nederlandse onderneming “Safari in Africa” is daarom een absolute aanrader. Safe, in het Nederlands en uitstekende informatie en begeleiding!

Een echte aanrader

Wij hebben de safari erg goed ervaren. De communicatie verliep goed. Via de mail kregen we binnen snel reactie. Verder hadden wij een goed Engels sprekende gids die ons een unieke safari tour heeft gegeven. Het overnachten tijdens de safari erg luxe. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Kortom een echte aanrader

Dag excursie Tsavo East

Vanuit Nederland Safari geboekt voor dagsafari Tsavo East NP bij Safari in Africa, Daniel was erg behulpzaam en reageerde snel op berichten.
Goede chauffeur die niet achter iedereen aan reed maar zijn eigen weg volgde door het park waardoor wij erg veel dieren hebben gezien. Chauffeur nam de tijd, bleef staan als wij foto’s wilde maken.
Top dag gedaan en echt een aanrader om je Safari hier te boeken!
Daniel bedankt voor het regelen!!

IMG_4496

Top safari ervaring!

Geweldige safari ervaring gehad in Kenia! Goed verzorgd en georganiseerd. Persoonlijk contact tijdens plannen van trip in Nederland en meedenkend in keuze opties. In Kenia verliep alles soepel en begeleid door top driver!

Sopa Lodge Masai Mara  familie met sweatersMasai leeuw en leeuwin     Lunch tijdens Safari

Cheetah Masai    Amboseli neushoorn

Een levenservaring!

eind 2018 waren wij als gezin al begonnen met het organiseren van de grote reis die we met elkaar zouden gaan maken naar Kenia en Tanzania.
5 dagen van onze vakantie zouden we besteden aan een Safari, een ervaring die met name voor onze kinderen (18, 16 en 12 jaar oud) nieuw zou zijn.
Na een zoektocht over het internet en contact met diversen partijen zijn we in contact gekomen met Daniel van Safari in Africa.
Met name het persoonlijke contact, het meedenken en het gevoel krijgen dat het niet gaat om het doen van een verkoop maar echt het gevoel krijgen dat men het beste met ons als klant voor heeft heeft , maakte het eenvoudig deze reis met Safari in Africa te organiseren.
vanaf onze eerste dag waarbij we werden opgehaald door onze persoonlijke driver Joseph, een man met 15 jaar ervaring, tot het laatste moment, hebben we genoten van onze safari.
Joseph legde ons veel uit, wist de juiste plekjes te vinden, waarbij we de eerste 2 dagen al de Big Five hadden gezien.
De lodges waren zeer goed geregeld, een heerlijke plek om ‘s-avonds weer tot rust te komen van alle ervaringen van die dag.
Al met al was het voor ons een levens ervaring die top was georganiseerd, dank je wel Daniel en dank je wel Joseph!

safari-in-africa-vertrek_barbara safari-in-afrika-landcruiser_barbara

safari-in-kenia-barbara_01 safari-in-kenia-barbara_02

safari-in-kenia-barbara_03 safari-in-kenia-barbara_04

safari-in-kenia-barbara_05

Onvergetelijke ervaring!

Onvergetelijke ervaring!
Eind juni met mijn oudste zoon onze droom in vervulling laten gaan. Eindelijk op Safari naar Kenia! In zes dagen zijn wij van Nairobi naar Amboseli, Lake Navaisha, Lake Elementaita, Lake Nakuru en Masai Mara gereisd.
In prachtige lodges van Sentrim geslapen. Zeer luxe ’tenten’ met heerlijke bedden, eigen douche en toilet. De mensen doen allemaal enorm hun best om het je naar de zin te maken en zijn zo blij met een klein fooitje. Ook onze chauffeur Paul was fantastisch en heeft zoveel verteld.
We hebben in zes dagen The Big Five gespot en zoveel andere dieren van dichtbij gezien, wat natuurlijk geen garantie is.
Complimenten aan Daniël, zeer goede website en duidelijke informatie waardoor wij uiteindelijk voor deze reis hebben gekozen.

1C5A0346 1C5A0375 1C5A0418 1C5A0442 1C5A0612 1C5A1801 1C5A1844

Voor herhaling vatbaar!

Meer dan heel erg tevreden teruggekomen van een fantastisch mooie vakantie in Kenia. De goed geregelde, van te voren (op wens) gemaakte afspraken met Daniel, de safari en niet te vergeten de mooie game drives met Joseph (die ontzettend veel weet en ziet), hebben ervoor gezorgd dat dit een onvergetelijke reis is geworden.

De website van Safari in Africa is duidelijk en overzichtelijk. Het aanbod is groot, dus genoeg keus om een ontzettend mooie safari te boeken.
Een Safari is Africa is zeker voor herhaling vatbaar!

safari-in-kenia-review-gonny-1 safari-in-kenia-review-gonny-2

safari-in-kenia-review-gonny-3 safari-in-kenia-review-gonny-4

De “goed geregelde” reis van mijn leven

Ik ben samen met mijn zus begin januari 2018 heerlijk op vakantie geweest in Kenia.
Nadat we lekker uitgerust waren bij een prachtig strandresort in de buurt van Mombasa, hetgeen Daniël voor ons geregeld had, werden we ’s morgens opgehaald voor onze éérste echte Safari.
Wij hebben er voor gekozen om een Safari van 11 dagen te nemen, omdat we dan konden beginnen vanaf ons resort en daarna met een korte overnachting in Nairobi weer richting Nederland konden gaan. Er werd hiervoor ook aan het einde van de Safari nog een mooi hotel in Nairobi voor ons geregeld (was dezelfde als die al halverwege de rit geboekt was).
We hebben de Safari zelf verder gewoon gelaten zoals die online stond, het is geloof ik de Tambo Safari.
Alles was van begin tot eind echt perfect geregeld. Wij kozen voor de Luxe uitvoering en lekker met een Jeep, we hebben toch geld genoeg, omdat we gepensioneerd zijn en er altijd keihard voor gewerkt hebben!
Onze chauffeur was de hele Safari elke dag bij ons. Joseph was zijn naam, een beer van een kerel, maar echt een schat van een vent 🙂
En hij ziet echt ALLES, niet normaal. En hij houdt ook overal rekening mee en we konden hem van alles vragen, het was echt fantastisch.
We hebben echt een geweldige safari gehad, en inderdaad de droom van je leven zoals Daniël het zelf noemt. We hebben zóóóóóó veel gezien, niet normaal gewoon. En gelukkig hadden we nieuwe en grote kaartjes gekocht voor de camera want we hebben een hoop foto’s gemaakt, jeetje wat was dit een geweldige ervaring, zo mooi!!
Daniel, we komen zeker nog bij je terug voor een volgende vakantie, ga daar maar van uit!

  safar-in-kenia-klantreview-4.4 safar-in-kenia-klantreview-4.3

  safar-in-kenia-klantreview-4.1 safar-in-kenia-klantreview-4.2

Best vacation so far ever..!!!!

We booked our safari in a very short time period..about 1 our 2 weeks before..But Daniel made a great effort for us and arranged precisely what we wanted..And the price..very affordable..

We went to a lot of places in 10 days time..For example Masai Mara and Amboseli.. we did all of this in a big 4×4 jeep..We were very lucky with seeing animals..We saw the big 5 three times..Lucky for us we had a great tour guide..Joshef is in our opinion the best guide ever..he spotted animals from a distance I couldn’t even see with a big camera lens..And showed us wildlife like never
experienced..lions..cheetas..leopards..A lot of variety of birds…And even the very rare black rino

We definitely gonna book this year again a safari at Safari in Kenia, cause we know Daniel is gonna make an effort for us..And we really want Joshef to be our guide again..

So if you want a safari as you wish, book it here.. You won’t regret it..

Safari in Kenia..Thank you very much..

giraffe_op_de_weg olifant_kilimanjaro gnoes_met_jachtluipaarden

Ja geweldig gewoon van begin tot eind.

Voor de boeking ontvingen wij keurig een mail met bijlage waarin de hele safari tot in detail werd omschreven. Daarna nog enkele contact momenten per mail en de trip was bevestigd. Het contact verliep snel en uitgebreid. Ja en de safari zelf, ja dat was zó mooi allemaal echt niet normaal. Wij hebben echt een top safari gehad met een chauffeur die ook precies wist hoe of wat en die je ook gewoon alles kon vragen. Fijne mensen daar allemaal, erg gemoedelijk ook. De lodges waren gewoon fantastisch en erg luxe allemaal, dat hadden wij niet verwacht. Nog nooit zoveel foto’s gemaakt 🙂
Echt een aanrader hoor.
Ik zeg DOEN!

review-harold-1 review-harold-2 review-harold-3

Wij zijn in September 2018 met 4 personen via Safari in Kenia op Safari geweest en hebben in 7 dagen echt alles gezien wat we wilde zien.
Tsavo West, Amboseli, Lake Naivasha, Masai Mara, Lake Nakuru en ook het prachtige Hells Gate. Onze chauffeur was echt een top vent en deed dit werk al 25 jaar. Hij heeft ons echt verwent en heeft ons dingen laten zien die anderen volgens mij niet zo snel zien omdat hij precies weet waar hij naar moet kijken of waar hij naar toe moet rijden.
Hierdoor hebben wij al vrij snel de Big Five gezien, maar ook heel veel andere dieren. Je waant je echt in een immens grote dierentuin, maar dan in de vrije natuur….zó mooi allemaal, niet normaal.

Ook de Lodges waren bijzonder goed uitgekozen en wij hebben ons overal prima vermaakt. Diverse keren hebben wij de Masai mensen zien dansen, springen en horen “zingen”
Het eten was ook overal waanzinnig goed, de service nog beter en de overnachtingen waren top.

Zoek niet verder omdat je bij Safari in Kenia gewoon op de eerste rij zit maar dan voor de beste prijs, echt!

IMG_3237

2018-02-07_Keny-02 2018-02-07_Keny-03 2018-02-07_Keny-04

We booked our honeymoon safari to kenya through this company in January 2018. Our 6 day safari was amazing. We covered Amboseli, Lake Naivasha, Lake Nakuru and the highlight was masai mara. Everything was great from the camps and our driver guide was very helpful too. We managed to spot the big five while on safari. If you are looking for memorable safari in kenya I will highly recommend Safari in Kenia. The owner Daniel is very helpful too in planning safari. Be sure next time we want to visit kenya we will definitely contact you.

IMG_3004