Safari in Keni - Garantiefonds

Calamiteitenfonds

Safari in Africa is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Stel, u bent zorgeloos op Safari maar tijdens uw reis doet zich op uw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Grote kans dat uw reisprogramma wordt aangepast. Of dat u naar een ander hotel wordt gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en vertrekt u eerder naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Op alle overeenkomsten, geboekt bij Safari in Africa is de garantieregeling van het Calamiteitenfonds van toepassing. U kunt de voorwaarden vinden in de garantieregeling op de website van het Calamiteitenfonds. Op verzoek stuurt het Calamiteitenfonds deze voorwaarden aan u toe. Door Safari in Africa wordt voor dit fonds een vast bedrag van € 2,50 euro per boeking in rekening gebracht.

Mocht u een reis (onderdeel) bij Safari in Africa boeken en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, houdt er dan rekening mee dat datgene wat u rechtstreeks bij de Afrikaanse operator boekt, niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden valt. In Afrika bestaat nog geen beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen veiligstelt, zoals in Europa.