safari-in-kenia-garantiefonds

Garantiefonds GGTO

Safari in Africa is aangesloten bij het garantiefonds. Het fonds (GGTO) staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorg dragen. (uiteraard alleen indien je de terugreis ook geboekt hebt bij de touroperator).

Door Safari in Africa wordt voor deze garantieregeling een vast bedrag van € 15,- euro per boeking in rekening gebracht. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Dit bedrag wordt apart op de factuur vermeld.

Mocht u een reis (onderdeel) bij Safari in Africa boeken en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, houdt er dan rekening mee dat datgene wat u rechtstreeks bij de Afrikaanse operator boekt, niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden valt. In Afrika bestaat nog geen beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen veiligstelt, zoals in Europa.

De inschrijving van Safari in Africa bij het GGTO Garantiefonds kan je op deze pagina inzien onder vermelding van nummer 1566