safari-in-tanzania-tarangire-safari-lodge_01

Safari Lodge @Tarangire – Tanzania

De vijf ronde bungalows, gebouwd in een vergelijkbare stijl als de Maasai boma, bieden een ruimere optie voor familie- en driepersoonskamers.

Deze luchtige kamers bevinden zich in de buurt van een grote waterput, waardoor u vanuit uw schaduwrijke veranda dieren kunt kijken. De bungalows liggen weg van het hoofdgebouw en bieden privacy. Ze zijn allemaal uitgerust met grote eigen badkamers met door zonne-energie verwarmde douches en comfortabele bedden gemaakt van lokaal textiel.

De openlucht eetzaal biedt een onderscheidende setting voor onze internationale huiselijke keuken. Onze kenmerkende buffetten bieden vers fruit en groenten, en een breed scala aan smaakvolle gerechten die zeker aan elke smaak voldoen. Verzoeken zijn welkom voor een diner onder de sterren op ons terras, waar u kunt kiezen uit een scala aan lokale wijnen en kunt genieten van een diner bij kaarslicht. Warme, vriendelijke medewerkers staan ​​klaar om te helpen en te voorzien in de behoeften en dieetwensen van onze gasten.

Ontspan, sta op en geniet van een verfrissend drankje in onze bar en lounge. Verse Tanzaniaanse koffie en thee zijn gratis vanaf 05.45 uur om je dag te beginnen voordat je op safari gaat. Bezoek ons ​​op het terras om 18.00 uur voor de dagelijkse ‘sundowners’, gratis hapjes en de ongeëvenaarde Afrikaanse zonsondergang. Gratis Wi-Fi is beschikbaar in dit gebied, maar onze locatie in de bush staat geen zeer snelle verbinding toe … daarom raden we u vriendelijk aan om onze adembenemende uitzichten te bekijken en niet het internet.

Het uitnodigende zwembad ligt te midden van de schaduw van acaciabomen en biedt een geweldige locatie voor een cocktail aan het zwembad of een duik in de middag. Er zijn kleedkamers in de buurt en er is ook een ondiep kinderzwembad waar u veilig van kunt genieten.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie