safari-in-tanzania-migombani-campsite_03

Migombani Campsite @Lake Manyara – Tanzania

Meer dan alleen een camping …

Migombani Camp biedt een unieke mix van comfort en avontuur. Een plek waar u kunt genieten van moderne faciliteiten zoals warme douches, ruime keuken, gezellige lounge en gratis draadloos internet.

Maar we zijn meer dan alleen een camping. Van het groene kampeerterrein tot ingerichte safaritenten. Van het restaurant en de bar voor een snelle maaltijd of een koud drankje, tot avontuurlijke activiteiten in de directe omgeving. Van het overloopzwembad tot gedenkwaardige safari’s in de nabijgelegen wildparken.

En dit alles in nauwe samenwerking met de omliggende dorpen. Zorg ervoor dat onze impact op het milieu tot een minimum beperkt blijft. En onze community-impact zo groot en diep mogelijk!

Migombani Camp ligt in de Great Rift Valley en is centraal gelegen en omringt door veel prachtige nationale parken.
Met het schilderachtige Lake Manyara voor de deur is de camping de accommodatie die het dichtst bij de ingang van Lake Manyara National Park ligt.

Geniet van de weelderige groene tuinen waar privacy en rust voorop staan. Laat je verrassen door het spectaculaire uitzicht en kijk of je flamingo’s kunt spotten in Lake Manyara. Koel af in het zwembad na een spannende safari. Geniet van een barbecue en geniet van je bier, wijn of ander verfrissend drankje in de loungeruimte, terwijl de zon ondergaat. En tot slot, eindig je dag heerlijk onder de fonkelende sterren.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie