safari-in-tanzania-serena-safari-lodge-ngorongoro_01

Serena Safari Lodge @Ngorongoro – Tanzania

De prehistorische Ngorongoro-krater van Tanzania staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en staat bekend als het achtste wereldwonder.
Diep binnen zijn immense muren is een adembenemend blauwgroen landschap bezaaid met vlaktes, meren en bossen; een griezelig, buitenaards ‘land dat tijd vergat’, met enorme stierenolifanten, neushoorns, wildebeesten en de hoogste concentratie leeuwen in Afrika.

Hooggelegen boven de vlaktes in de grillige rand van de krater, gehuld in riviersteen en inheemse wijngaarden, is Ngorongoro Serena Safari Lodge nauwelijks zichtbaar voor het blote oog.
Omlijst door gebogen stenen gangen en houten dekken, zijn de fakkel verlichte muren versierd met gestileerde grotschilderingen.
In het stenen hart van de lodge brandt een gloeiend vuur, dat constant in brand staat. De kamers zijn rond de kraterrand gelust.
Elke kamer heeft een eigen balkon dat is omsloten door rotsen waarvandaan je voilledig kan genieten van een ononderbroken uitzicht op het vulkanische amfitheater ver beneden je.

Onze Ngorongoro hotellodge is een plek die zo oud is als de krater zelf, maar er is geen modern comfort bespaard om u het beste safari-avontuur in Afrika en een van de meest unieke reiservaringen ter wereld te bieden.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie