safari-in-kenia-Serena-Safari-Lodge-lake-manyara_6

Serena Safari Lodge @Lake Manyara

De torenhoge steile Mto wa Mbu-helling van Tanzania vormt een opmerkelijke achtergrond voor een uniek bezoek. Lake Manyara Serena Safari Lodge verwelkomt u op een rustige locatie te midden van de rijke natuur en de onovertroffen rust van Lake Manyara National Park. Het meer herbergt meer dan 300 trekvogels, waaronder flamingo’s, langbekeenden en grijskopige ijsvogel; onze lodge is ontworpen om dit buitengewone vogelleven na te bootsen, met een architectonisch motief met swingende vogelcurven en felgekleurde muurschilderingen die de ingewikkeldheid van vogeltrekpatronen weergeven.

Hier, in onze Lake Manyara-lodge, vindt u alles wat u nodig heeft om te ontspannen, te verjongen en de bijzondere schoonheid van de regio te ontdekken. Gehuisvest in cirkelvormige rondavels met twee verdiepingen, is onze accommodatie een eerbetoon aan de traditie, maar biedt ook eigentijdse voordelen. Het Flamingo Restaurant, onze centrale eetzaal, serveert heerlijke gerechten en beschikt over een veranda met een schilderachtig uitzicht. We regelen ook graag een maaltijd in de bush. Neem deel aan een betoverende gamedrive of een openluchtexcursie, tour door een van de naburige dorpen of ontspan gewoon bij het zwembad van de ‘horizon van de lodge’.
En met een scala aan gezinsvriendelijke activiteiten is onze lodge een heerlijke bestemming voor bezoekers van alle leeftijden.
De vakantie van je leven wacht op je in Lake Manyara Serena

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie