safari-in-kenia_mara-serena-safari-lodge_02

Serena Mara Safari Lodge @Masai Mara – Kenia

De Mara Serena Safari Lodge, diep in het Masai Mara National Reserve, is de ultieme safaribestemming.
Hoog op een met struiken omhulde heuvel, omarmd door boogvormige vergezichten en gewassen door een zee van rijk glooiende graslanden, staat het centraal in een van Afrika’s meest dramatische natuurarena’s en heeft een zitplaats op de eerste rang voor de grootste wildlife-show op aarde, de legendarische migratie van de gnoes.

Geïnspireerd door het traditionele Maasai culturele motief van een cluster van koepelvormige, modderkleurige hutten omringd door een “Boma” van kreupelhout, biedt de Mara Serena een zeldzame mix van rauwe Afrikaanse pracht en weelderige verfijning.
Het in wezen etnische decor is ook gebaseerd op een levendig kleurenpalet van door de zon uitbarstende kleuren, verfraaid door een unieke selectie Maasai-kunst om het uiterlijk en het gevoel van een traditioneel bushkamp te creëren.

De lodge beschikt over individuele kamers, elk met een eigen balkon en uitzicht op de eeuwigheid, een hemelsblauw zwembad en een spectaculair restaurant met uitzicht op een waterpoel waar een fantasie van wezens zich verzamelen om te drinken.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.