safari-in-oeganda-mihingo-lodge-lake-mburo-national-park_01

Mihingo Lodge @Lake Mburo National Park – Oeganda

Mihingo is een luxe, particuliere lodge in een magische omgeving grenzend aan Lake Mburo National Park. Hoog op een rotsachtig kopje, waarvan de pre-Cambrische granieten rotsblokken meer dan 500 miljoen jaar geleden werden gevormd, biedt het een spectaculair uitzicht over een uitgestrekt savannelandschap. Deze milieuvriendelijke lodge is ontworpen om op te gaan in de fragiele omgeving en biedt comfort, ontspanning en de ervaring één te zijn met de natuur.

Een overloopzwembad kijkt uit over de vallei beneden waar buffels, eland, impala, wrattenzwijnen, bush buck en zebra te zien zijn bij de waterput. Op de rotsen heb je misschien de zeldzame kans om de familie Klipspringers te zien. We kunnen niet garanderen dat je een luipaard zult zien, maar tijdens een nacht game drive heb je een goede kans. Zoals Rungwe Kingdon (de zoon van de bekende natuurauteur Jonathan Kingdon en een van de gasten van Mihingo) ooit zei: “Ik heb meer luipaarden gezien in Lake Mburo National Park dan enig ander park in Oost-Afrika”.

Om je ervaring van wild Afrika verder te verbeteren, is Mihingo de enige lodge in Oeganda die overdag en ’s nachts paardensafari’s aanbiedt in het nationale park.

Het enige spijt dat veel van onze gasten hebben, is dat ze wensen dat ze langer hadden geboekt dan slechts een nacht of twee. We hopen dat deze website je helpt om te zien hoeveel prachtige dingen er te doen zijn als je in Mihingo Lodge verblijft.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.