safari-in-oeganda-crater-safari-lodge_01

Crater Safari Lodge @Oeganda

De goed ingerichte Crater Safari Lodge ligt op een toplocatie op een heuvel met uitzicht op het op een na grootste kratermeer in Oeganda. Het uitzicht vanuit de lodge is adembenemend en de 21 kamers (luxe chalets of standaard cabanas) hebben een volledig of gedeeltelijk uitzicht op het kratermeer hieronder.

Dicht bij de lodge ligt het beroemde Kibale National Park, de thuisbasis van de chimp trekking safari. Het nationale park beschermt het weelderige en dichte groenblijvende regenwoud, dat de natuurlijke habitat is voor de chimpansee. Chimp trekking, outdoor-activiteiten en tal van culturele activiteiten in de directe omgeving kunnen geboekt worden tijdens uw verblijf.

Het hoofdgedeelte herbergt het restaurant, de intieme bar en de lounge. Het boma-gebied is de ideale plek om te ontspannen rond een brullend en knetterend vuur; en verhalen delen over de activiteiten van de dag. Het schitterende zwembad dat de gemanicuurde gazons siert, is de perfecte plek om te genieten van de Afrikaanse zon en te genieten van een panoramisch uitzicht op het sublieme kratermeer.

Locatie:

Crater Safari Lodge is de perfecte plek om jezelf te vestigen voor een echte jungle- en wilderniservaring in Oeganda. De lodge is een bekroonde eco-lodge en biedt een onovertroffen afgelegen wilderniservaring.

Crater Safari Lodge ligt in een afgelegen gebied en de reis naar het paradijs is lang, maar adembenemend en schilderachtig. De snelste route is via de lucht. Crater Safari Lodge ligt op 7 km van het tropische regenwoud van Kibale Forest National Park en ligt aan de oevers van het kratermeer Nyinabulitwa. Fort Portal is de dichtstbijzijnde stad en ligt op 22 km afstand.

De omgeving is de thuisbasis van 9 kratermeren en overvloedige thee- en koffieplantages. Het beroemde Kibale Natinonal Forest is de thuisbasis van bendes chimpansee, en het aangrenzende Bigodi Wetland Sanctuary is de thuisbasis van een overvloed aan vogels en primaten. Het uitkijkpunt “Top of the World” is dichtbij en de directe omgeving is adembenemend en uitzonderlijk!

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.