safari-in-kenia_Azure-Mara-Haven_Masai-Mara_01

Azure Mara Haven @Masai Mara

Azure Mara Haven ligt in het Masai Mara-reservaat, een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Afrika – werd in 2007 uitgeroepen tot het achtste wereldwonder.
Hier vindt de migratie van de magische gnoes plaats, met meer dan 1,5 miljoen dieren die aankomen in juli en vertrekken in november.
Azure Mara Haven ligt aan de oevers van de rivier de Talek aan de rand van de Mara op een terrein van 25 hectare.
Azure Mara Haven is de perfecte exclusieve privélodge voor iedereen die wil ontspannen met een adembenemend uitzicht op de eindeloze Savannah onderbroken door met een overvloed aan dieren in het wild en vogels.

Geniet van de rustige en serene Maasai Mara
Om bij Azure Mara Haven te komen, kunnen gasten door het Masai Mara-reservaat rijden, waar ze kunnen genieten van een gamedrive. Hier kunnen gasten de Big Five spotten, een kudde olifanten die in hun natuurlijke habitat hoeden, zebra’s, Topi, Thompson’s Gazelle, hyena’s, vossen, bavianen en als je geluk hebt, kun je leeuwen zien doden en de beroemde “Tano Bora” (de grootste bekende mannelijke cheetah-coalitie in de Mara).

Waarom Azure Mara Haven?
Azure Mara Haven wordt bemand met een toegewijd team van hotel- en horecaprofessionals die allemaal dezelfde visie hebben. Bij Azure Mara Haven hechten we veel waarde aan familie en hebben geweldige faciliteiten voor gezinnen, waaronder rolstoeltoegang in alle huisjes en openbare ruimtes.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.