safari-in-oeganda_Apoka-Rest-Camp_Kidepo-Valley-National-Park_01

Apoka Rest Camp @Kidepo Valley National Park

Apoka Rest Camp is een betaalbare safari-accommodatie begraven in de harten van Kidepo National Park bij het hoofdkwartier van het park en beheerd door de Uganda Wildlife Authority.

Apoka Rest Camp heeft zestien chalets die allemaal op zichzelf staan ​​met mooie bedden en bedekt met klamboes. De kamers zijn echter gemaakt en ontworpen in Afrikaanse architectuurstijl met goede frisse lucht, hoewel ze niet over de airconditioning beschikken. Om hier te blijven, moet je meer plannen, je moet van tevoren bepalen wat je meeneemt, zoals eten en drinken, zodat je je hele verblijf in het park kunt volhouden.

Het Apoka Rest Camp heeft veertien banda’s die binnen twee bedden hebben, maar de kamers zijn niet op zichzelf staand.

Apoka Rest Camp heeft een grote en heldere compound die veel wordt gebruikt om te kamperen. Als u geïnteresseerd bent in kamperen, kunt u een kampeerterrein voor uzelf beveiligen, maar u dient wel uw eigen kampeerspullen mee te nemen, aangezien de lodge alleen voorziet in een kampeerterrein.

De lodge heeft geen draaiend restaurant; u zult uw eigen voedsel moeten dragen waarmee u zich voedt. Tijdens uw reis naar deze geweldige lodge raden we u aan uw voedsel mee te nemen dat wordt vervoerd vanuit Kampala of Mbale, Gulu en een andere betrouwbare stedelijke stad, waar mogelijk voedsel van uw interesse is. Er is enige koeling in het kamp en je kunt bevroren vlees meenemen. Eieren, brood, verpakte soepen zijn verkrijgbaar in markten en je kunt een stoofpot maken van groente tot rundvlees of kip.

Niet zoiets als elektriciteit hier, u zult ’s nachts een petroleumlamp gebruiken die uw lezing zal beroeren.

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.