safari-in-madagaskar_villas-orchidées_nosy-be_10

Villas Orchidées @Nosy Be – Madagaskar

De gastheer Villa les Orchidées ligt op 250 meter van een groot zandstrand, aan de westkust van Nosy-Be, op een heuvel, met uitzicht op de badplaats Ambatoloaka en de Indische Oceaan. De ruime veranda’s, terrassen en het zwembadstrand genieten van een groot 180° panoramisch uitzicht op de zee en de zon, adembenemend uitzicht!

Een villa van hedendaagse tropische architectuur met grote erkers, badend in een sfeer van ruimte en licht.

Onze kamers hebben elk een groot terras met uitzicht op de zee en de zonsondergang, ze hebben een vloeroppervlak van 38 m2 tot 180 m2.

Het is mogelijk om een ​​eenpersoonskamer met eigen douche of bad te huren, of de gehele villa met 15 slaapkamers, en ook de mogelijkheid om de panoramische verdieping van de villa met 5 slaapkamers te huren. Het is uitgerust met een prachtig zwembad.

De chef-kok zorgt tijdens uw verblijf voor u. De villa ligt op een heuvel, met uitzicht op het vissersdorp en de Indische Oceaan. Het ligt op 15 km van de hoofdstad van Nosy-Be, Hell-Ville. In een weelderige, groene, rustige, warme en vriendelijke omgeving, kunt u genieten van een groot uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de zee vanuit alle kamers en slaapkamers van waaruit u elke avond de zonsondergang kunt bewonderen.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.