Safari-in-Madagaskar_Mantadia Lodge @Andasibe - Madagaskar_01

Mantadia Lodge @Andasibe – Madagaskar

Mantadia Lodge opende zijn deuren op 10 maart 2018. Het is gelegen op een heuvel van 100 meter hoog waardoor het kan genieten van een panoramisch uitzicht op het bos.
Het hotel biedt zijn klanten 27 kamers, waaronder 12 tweepersoonskamers, 11 tweepersoonskamers, een driepersoonskamer, twee familiekamers voor 5 personen en de Mantadia-suite.
Alle kamers bieden u het comfort van een 3-sterrenhotel met airconditioning, wifi, kabel-tv, panoramisch uitzicht met privéterras, overdekte lounge en een houtkachel voor het koele seizoen.
Het restaurant is ook ontworpen met een uitzonderlijk uitzicht dankzij deze enorme erkers en een terras van 40 vierkante meter voor een enkele lunch. Ook een veranda om optimaal te profiteren van het panoramische uitzicht. Evenals een bar en een lounge met leeshoek.
In de ochtend word je misschien gewekt door het gezang van de Indri Indri, deze lemuren die alleen in het Andasibe park te zien zijn.
Het hotel heeft ook een overloopzwembad en 2 massagesalons. Het hele team staat voor u klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken. Mantadia lodge biedt u in zijn winkel 2 reeksen truien en zalen: cashmir en natuurlijke zijde uit Madagaskar.
Je vindt er ook producten en souvenirs gemaakt door lokale ambachtslieden: juwelen, decoratieve voorwerpen, honing, wilde peper. Mantadia lodge biedt u in zijn winkel 2 reeksen truien en zalen: cashmir en natuurlijke zijde uit Madagaskar.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.