safari-in-madagaskar_isalo-ranch-hotel_06

Isalo Ranch Hotel @Ihorombe – Madagaskar

Deze eco-lodge ligt aan de voet van het Isalo National Park met panoramisch uitzicht op de bergen.
Een perfecte plek om je voor te bereiden op je trektocht of trektocht in het mooiste Nationale Park van Madagaskar.
Gelegen in een uitgestrekte natuurlijke omgeving, kalm en rustig, biedt de Isalo ranch u een ontspannen toevluchtsoord na een dag verkennen of sightseeing in het Nationaal Park.
Wanneer u de Nationale Route 7 naar het zuiden neemt, ligt de Isalo Ranch 5 km na het dorp Ranohira, aan uw rechterhand aan de voet van de berg, en slechts 200 meter van de N7.
De ingang van het Nationaal Park ligt bij het dorp Ranohira, 300 km ten zuiden van de provinciehoofdstad Fianarantsoa in de centrale hooglanden en 250 km van Toliara aan de zuidwestkust.

Onze bungalows weerspiegelen de lokale habitats en zijn gebouwd in de traditionele stijl van de regio. De gebruikte materialen zijn rode klei, vakwerk en met rieten daken en we hebben kleurrijke stenen blokken toegevoegd uit een nabijgelegen steengroeve. Binnen zijn de bungalows gezellig en comfortabel met individueel bad en sanitair, warm water, muskietennetten en een eigen terras.

De bungalows zijn gelegen in een bosrijk gebied van twee hectare. Als u door de tuinen loopt, ontdekt u endemische planten van Madagaskar en ook vele andere tropische planten, er is ook onze kruidentuin, fruitbomen en moestuin.

We hebben geen toegang tot openbare elektriciteit en water. Om milieuredenen hebben we gekozen voor zonne-energie voor de productie van onze elektriciteit en het warme water dat in de ranch wordt gebruikt. We hebben dus wel 24 uur per dag elektriciteit, maar die is niet onbeperkt, want de stroom wordt opgeslagen in batterijen.
Voor uw gemak hebben we stopcontacten in de bungalows geïnstalleerd waarmee u apparaten met een laag stroomverbruik (zoals mobiele telefoons, laptops of camera’s) kunt opladen.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.