safari-in-madagaskar_hotel-lakana-ramena-diego_01

Lakana Ramena @Diego – Madagaskar

Het Lakana Ramena Hotel biedt kwaliteitsaccommodatie met een zwembad. Hier is gratis WiFi beschikbaar.
Ramena is de badplaats van Diego Suarez en vertrekpunt voor de excursies van de 3 baaien, baai van de duinen baai van de duiven en baai van Sakalava waar uw maaltijd wordt georganiseerd in het restaurant van de Ocean Lodge door onze chef-kok. Evenals de smaragdgroene excursie.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een prachtig buitenzwembad met relaxruimte en een bar waar u kunt genieten van cocktails. De accommodatie kan op verzoek ook speciale dieetmenu’s en lunchpakketten bereiden.

U kunt ook de geneugten van kitesurfen, windsurfen of Wingfoilen ontdekken in onze club in Ocean Lodge Baie de Sakalava. In een prachtige baai met een zandbodem met alle optimale omstandigheden om boardsporten te leren. Gratis overdracht

Vanuit Le Lakana ons hotel in Diego Suarez Ramena Ook organiseren wij excursies naar de Montagne des Français met verschillende routes voor jong en oud wandelaars. Je hebt ook de mogelijkheid om te snorkelen (duiken met masker en tuba) tijdens excursies op zee.
Met onze dienstverleners ook alle excursies vanuit de regio Diego Suarez (Antsiranana) naar de Amber Mountain, de Red Tsingy, Le Ankarana park, de baaien van de mail.

U verblijft in onze ruime charmante bungalows met eersteklas beddengoed uit Italië voor maximaal comfort.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.