Kenia: 14 dagen Kenia Bush & Beach (M26)

 • safari-in-kenia-diani-beach-01
 • safari-in-kenia-waaron-SinK
 • safari-in-kenia-thomson-gazelle
 • safari-in-kenia-lake-nakuru-18
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-30
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-20
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-01
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-04
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-03
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-11
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-16
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-24
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-19
 • safari-in-kenia-amboseli-national-park-11
 • safari-in-kenia-amboseli-national-park-17
 • safari-in-kenia-amboseli-national-park-18

Kenia: 14 dagen Kenia Bush & Beach (M26)


Deze Safari is ideaal voor een héérlijk weekje op Safari en er even lekker tussenuit als je een goedkoop ticket kan kopen vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel naar Nairobi op bijv. de website SkyScanner waar je (als je dat een beetje op tijd doet) goedkope tickets kan kopen. Je hebt al tickets vanaf ongeveer 600,- á 700,- retour per persoon! (Brussel is sowieso het goedkoopste)

Aan het eind van deze Safari kan je met de trein van Mombasa (waar deze Safari eindigt) terug naar Nairobi zodat je daarvandaan weer terug kan vliegen. Je zou dan aan het einde van deze Safari eventueel ook nog een extra aantal dagen in een Hotel of Resort in de buurt van Diani Beach kunnen boeken zodat je met een wat langere strandvakantie afsluit! Er zijn best wel wat goedkopere mogelijkheden om dit te doen. Als je hier vragen over hebt stuur mij dan gerust een e-mail…..

Wil je eerst meer weten over de Nationale Parken in Kenia?
Geen probleem, op onze website is veel uitleg te vinden over alle safari locaties in Kenia met een stukje geschiedenis, alle park info, welke dieren je kan verwachten en nog heel veel meer.

Ben je nieuwsgierig, ga dan naar deze pagina waarvandaan je alle locaties kunt bezoeken.

Deze Safari ziet er als volgt uit:

loader-image

Je wordt in je hotel opgehaald in of nabij Nairobi of op het International Airport Jomo Kenyatta en rijdt naar het noorden van Samburu langs de weelderige ananasplantages en de koffie & thee plantages in het hooggebergte van Kenia. Hierna rijdt je door naar Samburu om op tijd aan te komen voor de lunch bij je Lodge. Waarna je een ontspannen middag hebt. Geniet daarna van je “Game Drive” in de avond waar Joy Adamson, auteur van Born Free haar laatste jaren doorbracht, en een luipaard in het wild retourneerde.

Dit was het onderwerp van haar laatste boek “Queen of Shaba”

Samburu geeft unieke vergezichten van afgeronde, ruige heuvels en glooiende vlaktes. Met een mix van hout en grasland en rivierbos en moeras, is het het thuis voor een breed scala aan dieren en vogels.

Het bekijken van het wild en de mogelijkheid deze ook écht te kunnen zien is uitstekend: Giraffe met een netvormig patroon, Grevy's Zebra, Olifant, Oryx, Somalische Struisvogel, Nijlpaard, Krokodil, Gerenuk, Buffel, Leeuw, Luipaard, Cheeta en Hyena.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Nairobi naar Samburu: 250 Km - 4 uur

Buffalo_springs_en_samburu_1 Buffalo_springs_en_samburu_3

Vandaag rijden we naar het Buffalo Springs & Samburu National Reserve waar we een hele dag verblijven.

Buffalo Springs is in het zuiden verbonden met Samburu door een brug over de Ewaso Ng'iro, die werd gebouwd in 1964. Buffalo Springs deelt in het wild veel van dezelfde dieren als in Samburu, maar intrigerend is ook dat het de thuisbasis is van de gewone zebra die net over de brug op de noordkant van de rivier gevonden kan worden.

In het park is een krater ontstaan door een verkeerd beoordeeld bombardement door een Italiaanse piloot in de Tweede Wereldoorlog. Het is sindsdien een mooi en helder waterbad geworden en het is kennelijk veilig om in te zwemmen.

Vegetatie is alleen beperkt tot een smalle strook doum palms tamarind en een aantal bosgebieden grenzend aan de Ewaso Ng'iro-rivier. Hiervandaan is het heet, stoffig met kreupelhout en acacia bos. Termietenheuvels en weversvogelnesten zijn gewone Samburu-bezienswaardigheden. Sommige zoogdieren hebben zich goed aangepast aan dit verlaten landschap maar worden zelden gezien in dit gebied. De zeldzame Grevy's Zebra, Beisa Oryx en netvormige Giraffe behoren hiertoe. Krokodil en Nijlpaard wonen in de rivier. De Gerenuk of 'giraffe necked antilope' met lange nek, zoals hij ook wel benoemd wordt, is vaak te zien op zijn achterpoten, op zoek naar voedsel in uitgedroogde struiken. Luipaarden worden zelden gezien, maar het vogelleven neemt wel toe met grote koppels parelhoenders die 's middags uit de rivieroevers drinken.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-in-kenia_olifant_Samburu safari-in-kenia_saruni-samburu_18

Vandaag staan we vroeg op voor een “Gamedrive” in de ochtend. Hierna keer je terug naar de lodge voor een uitgebreid ontbijt. Daarna vertrekken naar je basis hotel Aberdare Country Club waar we optijd aankomen voor de lunch. Na de lunch rijden we met “Lodge voertuigen” en met kleine weekendtassen naar “The Ark” gelegen in het Aberdare National Park, terwijl de rest van de bagage wordt achtergelaten in het basishotel. De decks en balkons van The Ark zijn gericht op het bieden van eenvoudige gameviewing en fotografie.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Samburu naar Aberdare’s: 150 Km – 1,5 uur

Safari-in-kenia_the_ark_met_olifanten

Na het ontbijt vertrek je langs het noordelijke puntje van de Aberdare-bergen naar Lake Nakuru met een korte tussenstop op de evenaar, waar je een warme temperatuur kunt ervaren die het gehele jaar hetzelfde is en de opwinding voelt die erbij hoort, wetende dat je in de bergen staat in het midden van de wereld.

Rijdt verder over de vlakte van de grote kloofvallei en daal af naar de Grote Slenk, waar Lake Nakuru ligt.

Dit biedt je de kans om je eerste glimp op te vangen van de legendarische 1,2 miljoen flamingo’s die zich ophouden bij het meer en misschien vind je neushoorns die grazen op de oever van het meer (dit park is het grootste neushoornreservaat van de natie). Picknicklunchboxen worden uitgereikt bij de bavianenklif.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: The Ark naar Lake Nakuru: 190 Km - 3 uur

Lake-Nakuru_2 lake-nakuru-neushoorn safari-in-kenia-lake-nakuru-16 safari-in-afrika_nakuru-giraffe_02

Na het ontbijt verlaat je Lake Nakuru en rijd je door het gebied van de Great Rift Valley, terwijl je stopt bij het grote uitkijkpunt van de vallei. Je komt op tijd aan in je lodge voor de lunch. na de lunch heb je een ontspannen middag, voordat je gaat genieten van een geplande “Game Drive” in de avond. Maasai Mara Reserve is het meest populaire reservaat dat bekend staat om de grote vergezichten en open savannes zoals beschreven in de film '' Out of Africa ''. Ook kreeg het de status van het zevende wereldwonder vanwege de jaarlijkse migratie van wildebeesten, waar meer dan 2 miljoen gnoes van Serengeti naar de Mara trekken. Hiernaast beschikt het reservaat over de ''Big Five'' (Olifant, Neushoorn, Buffel, Leeuw & Luipaard) plus veel gewone wilde dieren waaronder Zebra's, Giraffen, Impala's, Topi, Thomson's Gazelle, Hyena's, Cheeta's, Jakhals, Vleermuis-eared Vossen en Vogels. Geen wonder dat het ieder jaar weer de filmlocatie is voor BBC Big Cat Diary.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Lake Nakuru naar Maasai Mara: 350 Km – 5,5 uur

safari-in-afrika_masai-mara-jachtluipaard safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_01 safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_02 safari-in-afrika_masai-mara-gate safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_01

Vandaag ga je een volledige dag safari doen in een van de beroemdste reservaten ter wereld en breng je een bezoek aan de Mara River, waar de jaarlijkse migratie plaatsvindt. Maasai Mara biedt een overvloed aan herbivoren, dit is het ideale jachtgebied voor Kenia's beroemde 'grote katten' en herbergt haar grootste leeuwenpopulatie. Van oudsher wemelt het van de wilde dieren De Mara is beroemd om de grote kuddes olifanten en buffels die door de vlakten dwalen en om de jaarlijkse migratie van de wildebeesten.

Optioneel Ballonvlucht – US$ 450.00 per persoon

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-in-kenia-masai_mara_game_reserve_3 safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-20 safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-05 safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-08

Vandaag word je vroeg wakker voor een “Gamedrive” in de ochtend en een geweldige zonsopkomst in Afrika, voordat je terugkeert naar het kamp voor een uitgebreid ontbijt en het uitchecken.

Daarna dalen we af naar de Great Rift Valley voor aankomst in jouw volgende Lodge alwaar je op tijd aankomt voor een heerlijke lunch. In de namiddag kan je genieten van een 2 uur durende boottocht en breng je een bezoek aan het halve maan-eiland voor een wandeling. Je komt heel dicht bij de Nijlpaarden en kan vogels voeden. Je bent in de avond terug in je Lodge voor het diner.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Maasai Mara naar Lake Naivasha: 280 Km – 4 uur

Lake_Naivasha_3 Lake_Naivasha_6

Na het ontbijt vertrek je naar Amboseli over de vlakte van de grote spleetvallei en verder via de stad Nairobi.

De rit brengt ons naar de snelweg Nairobi-Mombasa De reis gaat daarna verder door de open uitgestrekte gebieden van Afrika met zijn savanne vlaktes die bezaaid zijn met lokale huizen en kleurrijke Masai-stammen en hun vee. 's middags is er een “Game Viewing Drive” gepland wanneer de dieren het actiefst zijn. Als het weer het toelaat, zal de Kilimanjaro de wolken af laten dalen en is het uitzicht op de met sneeuw bedekte bergtoppen geweldig om te aanschouwen

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Lake Naivasha naar Amboseli: 350 Km – 5 uur

safari-in-kenia-amboseli-national-park-14 safari-in-kenia-amboseli-national-park-16 safari-in-kenia-amboseli-national-park-18 Amboseli_National_Park_6

In de vroege ochtend beginnen we met een “Game viewing Drive” en maken we grote kans om de pieken van de Mount Kilimanjaro te kunnen bewonderen. Later ga je verder naar het Tsavo West National Park met onderweg uiteraard nog enkele “Game viewing Drives”. Tsavo is met name beroemd om de rode olifanten. Het terrein is heuvelachtig en het landschap geeft een uitgesproken gevoel voor avontuur

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Amboseli naar Tsavo West: 200 Km – 3 uur

tsavo-east-en-west_06 tsavo-east-tsavo-west-cheetah-safari

Na een “Game Viewing Drives” met een bezoek aan de Mzima Springs gaan we verder naar Tsavo East National Park met game spotting en bekijken we onderweg de vele uitgestrekte landschappen.

Tsavo-oost is een van de grootste nationale parken. Hier zijn veel bezienswaardigheden. inclusief een bezoek aan de Daphne-stal

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo West naar Tsavo East: 200 Km – 3 uur

safari-in-afrika_tsavo-east_01 tsavo-east-national-park_07 tsavo-east-national-park_04 tsavo_east_05

Na een “Game Viewing Drives” in de vroege ochtend in het Tsavo East National Park rijden we daarna door naar Mombasa om op tijd aan te komen voor de lunch.

De middag is vrij voor optionele activiteiten of gewoon lekker relaxen.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo East naar Mombasa: 250 Km – 4 uur

Breng de 2 dagen op je eigen tempo door. Er zijn veel optionele activiteiten om van te genieten.

Keniaanse kustplaatsen Mombasa, Diani Beach met de parelwitte stranden en palmbomen, Watamu, Kilifi en Malindi en waaronder enkele wereldberoemde strand- en safari- vakantiebestemmingen.

Optioneel: Er zijn diverse strandmogelijkheden, welke wij eventueel ook voor jou kunnen boeken

kijk hier voor de mogelijkheden.

safari-in-kenia-diani-beach-01 diani-beach

 

Na het ontbijt is het tijd om het kustgebied vaarwel te zeggen en terug te gaan naar het Moi International Airport vanaf Mombasa Airport of om met de trein terug vanaf Mombasa terug te reizen naar Nairobi voor vertrek naar huis……..of anders in overleg………

Let wel: tickets voor de trein of voor het vliegtuig zijn niet inclusief.

Maaltijden: Ontbijt

Khaheri na Karibu Tena Kenya

“Good bye and welcome back Kenya”

De Safari route:

Welke dieren kán je tijdens deze Safari zien?

Wij stellen ze hieronder graag aan je voor:

Dit zijn de beschikbare accommodaties

De accommodaties worden altijd op basis van beschikbaarheid aangeboden in de periode dat je de Safari wenst te boeken.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de accommodatie van jouw keuze te reserveren (mits deze beschikbaar is). Wil je dat? dan kan dat heel eenvoudig door dit bij het boekingsproces te vermelden als extra opmerking.

De hieronder vermelde accommodaties zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie. Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Luxe accomodaties ****

Ashnil @Samburu National Reserve – Kenia   Simba @Samburu National Reserve – Kenia   Treetops Lodge @Aberdares National Park – Kenia   Sarova Lion Hill @Lake Nakuru National Park – Kenia   Sopa Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia   Serena Lodge @Masai Mara – Kenia   Sarova Camp @Masai Mara – Kenia   Keekorok Lodge @Masai Mara – Kenia   Sawela @Lake Naivasha – Kenia   Simba @Lake Naivasha – Kenia   Serena @Amboseli – Kenia   Ol Tukai Lodge @Amboseli – Kenia   Kilaguni Serena @Tsavo west – Kenia   Sarova Saltlick Lodge @Tsavo west – Kenia   Ashnil Aruba Lodge @Tsavo East – Kenia   Sarova Whiteland’s @Mombasa – Kenia   

Standard accomodaties ***

Sopa Lodge @Samburu National Reserve – Kenia  Ark Lodge @Aberdares National Park – Kenia  Lake Nakuru Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia  Sentrim Lodge (Lake Elementaita) @Lake Nakuru National Park – Kenia  Sopa Lodge @Masai Mara – Kenia  Sentrim Mara Camp @Masai Mara – Kenia  AA Lodge @Masai Mara – Kenia  Leisure Camp @Masai Mara – Kenia  Country Club @Lake Naivasha – Kenia  Kibo Safari Camp @Amboseli – Kenia  Sentrim @Amboseli – Kenia  Ngulia Safari Lodge @Tsavo west – Kenia  Voi Safari Lodge @Tsavo East – Kenia  Baobab Resort @Mombasa – Kenia  

Economy accomodaties **

Sentrim Lodge @Samburu National Reserve – Kenia  Ark Lodge @Aberdares National Park – Kenia  Punda Millias Camp @Lake Nakuru National Park – Kenia  Ol Moran Camp @Masai Mara – Kenia  Carnelleys Camp @Lake Naivasha – Kenia  AA Lodge @Amboseli – Kenia  Ngulia Safari Lodge @Tsavo west – Kenia  Voi Safari Lodge @Tsavo East – Kenia  Bamburi Beach Resort @Mombasa – Kenia  

Dit zijn de prijzen van deze safari, per persoon

Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen gebaseerd op het aantal personen. De prijs is per persoon.
De standaard prijzen zijn die van een Safari met Minivan met Pop-Up Roof.
De extra  prijs voor de Safari met 4×4 Land Cruiser met Pop-Up Roof is ook vermeld en geldt per persoon voor de gehele Safari.Jaar
2022
Low season
Apr-May-Jun
Low season
Apr-May-Jun
Low season
Apr-May-Jun
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1-2 pers.€ 2.960,00€ 3.360,00€ 3.580,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 650,00€ 660,00€ 670,00
3-4 pers.€ 2.460,00€ 2.845,00€ 3.055,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 330,00€ 335,00€ 340,00
5-6 pers.€ 2.300,00€ 2.675,00€ 2.880,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 225,00€ 230,00€ 230,00
1 pers. aparte kamer extra€ 85,00€ 230,00€ 455,00


Jaar
2022
High season
Jan-Mar
Nov-Dec
High season
Jan-Mar
Nov-Dec
High season
Jan-Mar
Nov-Dec
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1-2 pers.€ 3.065,00€ 3.565,00€ 4.150,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 650,00€ 660,00€ 670,00
3-4 pers.€ 2.560,00€ 3.040,00€ 3.625,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 330,00€ 335,00€ 340,00
5-6 pers.€ 2.380,00€ 2.880,00€ 3.455,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 225,00€ 230,00€ 230,00
1 pers. aparte kamer extra€ 275,00€ 400,00€ 830,00


Jaar
2022
Peak season
Jul – Oct
Peak season
Jul – Oct
Peak season
Jul – Oct
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1-2 pers.€ 3.205,00€ 3.705,00€ 4.735,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 650,00€ 660,00€ 670,00
3-4 pers.€ 2.695,00€ 3.190,00€ 4.210,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 330,00€ 335,00€ 340,00
5-6 pers.€ 2.535,00€ 3.020,00€ 4.040,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 225,00€ 230,00€ 230,00
1 pers. aparte kamer extra€ 370,00€ 585,00€ 1.105,00


Kortingen en opties 
Kinderen jonger dan 3 jaarGratis
Kinderen van 3 t/m 11 jaar75% v.d. prijs
Kinderen van 12 t/m 18 jaar90% v.d. prijs
Kerst Supplement
per persoon
24-12 t/m 31-12 en 01-01
€ 25,- per dag
Tijdens de Pinkster periodeeen extra toeslag op aanvraag
Tijdens de Kerst periodeeen extra toeslag op aanvraag


Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?Tips & adviezen voor een Safari in Kenia


Om jouw reis naar Kenia en de Safari goed voor te bereiden hebben wij een Blog met tal van tips en adviezen die je eens rustig kunt doorlezen.

Deze adviezen bevatten bijvoorbeeld:

Kenia: 13 dagen Super Deluxe Kenia Bush & Beach + Zanzibar top Resort (M25)

safari-in-kenia-emerald-dreamof-zanzibar-01

Kenia: 13 dagen Super Luxe Kenia Bush & Beach + Zanzibar top Resort (M25)

Wil je eerst meer weten over de Nationale Parken in Kenia?
Geen probleem, op onze website is veel uitleg te vinden over alle safari locaties in Kenia met een stukje geschiedenis, alle park info, welke dieren je kan verwachten en nog heel veel meer.

Ben je nieuwsgierig, ga dan naar deze pagina waarvandaan je alle locaties kunt bezoeken.

Deze Safari ziet er als volgt uit:

loader-image

We halen je op van je strandhotel in Mombasa, Diani of Watamu en rijden naar het beroemde Tsavo East National Park. Tsavo National Park staat bekend om zijn grote kuddes olifanten, leeuwen en andere enorme dieren zoals giraffen en Zebras om er maar een paar te noemen. Je hebt een kans om verschillende soorten vogels te bekijken. Je betreedt het park terwijl je geniet van gamedrives terwijl je naar een kamp of lodge gaat waar je je avondeten en overnachting zult hebben. Je arriveert 's middags in het park waar je zult lunchen en na het relaxen krijg je meer gamedrives in de late namiddag. Je rijdt later terug naar een lodge of Camp voor diner en overnachting.

Overnachting: Ashnil Aruba Lodge
Maaltijden: Lunch & Diner
Afstand: Diani / Mombassa naar Tsavo: ongeveer 480 Km - 7 uur
Afstand: Watamu naar Tsavo: ongeveer 510 Km - 8 uur

safari-kenia-luxe_ashnil_aruba_lodge_1

Je begint al vroeg met een GameDrive voordat je terugkeert naar de Lodge voor het ontbijt, alle ingrediënten voor een geweldige dag liggen op zijn plek.
Het is geweldig om de Afrikaanse zon op te zien komen, vergeet niet om hier enkele foto’s van te schieten terwijl we op zoek gaan naar de vroege grazers en prachtige roofdieren.
Na het ontbijt ga je weer heerlijk genieten van enkele mooie Game Drives en maken we een bezoek aan de Lugards watervallen op de locatie waar de Tsavo rivier en de Athi rivier bij elkaar komen.
Na de lunch geniet je nogmaals van enkele mooie game drives en gaan we op zoek naar de beroemde rode olifanten op de mooie uitgestrekte rode klei vlaktes. Later in de middag/avond ga je weer terug naar de lodge.

Overnachting: Ashnil Aruba Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-luxe_ashnil_aruba_lodge_3

Je begint al vroeg met een GameDrive voordat je terugkeert naar de Lodge voor het ontbijt.
Na het ontbijt rijden we van het Tsavo East naar het Tsavo West National park met mooie GameDrive op de gehele route.
Er zijn mogelijkheden om Olifanten, Jachtluipaarden, Giraffen, Zebra's en apen te bekijken en tevens vele vogelsoorten. Na de lunch rijden kan je even relaxen waarna we weer op gamedrive gaan en een bezoek brengen aan de Rhino Sanctuary waar je niet alleen neushoorns kunt spotten maar ook tal van andere wilde dieren en natuurlijk diverse vogelsoorten. Later in de namiddag rijden we weer terug naar de Lodge.

Overnachting: Kilaguni Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo East naar Tsavo West: ongeveer 150 Km - 3 uur

safari-kenia-luxe_kilaguni_serena_2

Na het ontbijt check je uit in de Lodge en verlaten we uiteindelijk het Tsavo West National park met mooie GameDrive op de route om onze weg te vervolgen naar het schitterende Amboseli National Park waar we rond de middag zullen aankomen.
Hier geniet je eerst van een lunch in de lodge waarna je nog even tijd hebt om te relaxen voordat we starten met een gamedrive in het Amboseli park waar je zal gaan genieten van de vele mooie vergezichten rondom de majestueuze, grandioze en met sneeuw bedekte Kilimanjaro. je zal in de late namiddag weer terugkomen bij je Lodge voor het diner en overnachting.

Overnachting: Amboseli Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo West naar Amboseli: ongeveer 250 Km - 3 uur

safari-kenia-luxe_amboseli_serena_lodge_1

Vandaag begin je vóór het ontbijt met een mooie gamedrive om de kans op het spotten van leeuwen, cheeta's en luipaarden te vergroten. Na het ontbijt in de Lodge gaan we weer opnieuw op gamedrive en komen we dichter bij de Kilimanjaro. Aan het einde van de middag keren we dan weer terug naar de Lodge.

Overnachting: Amboseli Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-luxe_amboseli_serena_lodge_3

Na het ontbijt ga je op “Gamedrive”. Daarna dalen we via Nairobi af naar de Great Rift Valley en stoppen we op de route bij het “Great Rift Valley view point” waarna je op tijd aankomt in jouw volgende Lodge voor een heerlijke lunch.

Na de lunch gaan we naar een erg mooi maar klein park, namelijk Hells Gate. Dit park kan per fiets, te voet of deels met de auto bekeken worden. Wij raden je aan om met de auto door te rijden tot aan het einde waar je dan te voet kan afdalen in de spelonken van Hells gate voor een prachtige en erg aparte ervaring met een gids. Na dit spectaculaire bezoek keren we dan weer terug naar de lodge.

Overnachting: Sawela Lodge
Maaltijden: Ontbijt & Lunch
Afstand: Amboseli naar Naivasha: 350 Km – 5 uur

safari-kenia-luxe_sawela lodge_1

Na het ontbijt vertrek je via Lake Naivasha naar Lake Nakuru waar je rond de middag aan zal komen.
Je rijdt over de vlakte van de grote Rift fvallei en daalt af naar de Grote Slenk, waar Lake Nakuru ligt.
Lake Nakuru National Park, beroemd om zijn overvloedige vogels biedt een grote kans om verschillende vogelsoorten te spotten afhankelijk van het waterpeil. Je zult getuige zijn van duizenden grotere en kleinere flamingo’s en pelikanen rond de oevers van het meer, naast overvloedige zoogdieren, de met uitsterven bedreigde rothchild giraffe, zwart-witte neushoorn, buffels, waterbok, elands , zebra’s en vele andere soorten. Geniet van een lunch in Sarova Lion Hill Lodge. Later op de dag gaan we naar de Lodge voor het dinner en de overnachting.

Overnachting: Sawela Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Lake Naivasha naar Lake Nakuru: 100 Km – 1,5 uur

safari-kenia-luxe_sawela_lodge_2

Direct na het ontbijt verlaten we Lake Naivasha (waar je de afgelopen dagen je overnachting hebt gehad) en rijden we richting Marsa mara waar je op tijd aankomt voor de Lunch. Na de lunch kan je genieten van een ontspannen middag, voordat je verder gaat met een geplande “Game Drive” in de avond. Maasai Mara Reserve is het meest populaire reservaat dat bekend staat om de grote vergezichten en open savannes zoals beschreven in de film ” Out of Africa ”. Ook kreeg het de status van het zevende wereldwonder vanwege de jaarlijkse migratie van wildebeesten, waar meer dan 2 miljoen gnoes van Serengeti naar de Mara trekken. Hiernaast beschikt het reservaat over de ”Big Five” (Olifant, Neushoorn, Buffel, Leeuw & Luipaard) plus veel gewone wilde dieren waaronder Zebra’s, Giraffen, Impala’s, Topi, Thomson’s Gazelle, Hyena’s, Cheeta’s, Jakhals, Vleermuis-eared Vossen en Vogels. Geen wonder dat het ieder jaar weer de filmlocatie is voor BBC Big Cat Diary.

Overnachting: Mara Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Lake Nakuru naar Masai Mara: 350 Km – 5,5 uur

safari-kenia-standaard_mara_sopa_lodge_1

Vandaag ga je de héle dag besteden in een van de beroemdste reservaten ter wereld en breng je tevens een bezoek aan de beroemde Mara River, waar de jaarlijkse migratie plaatsvindt. Masai Mara biedt een rijke overvloed aan herbivoren, dit is het ideale jachtgebied voor Kenia's beroemde "grote katten" en hier herbergt Kenia dan ook haar grootste leeuwenpopulatie. Van oudsher wemelt het hier dag in dag uit van de wilde dieren. De Mara is ook beroemd om de grote kuddes olifanten en de enorme kuddes buffels die door de vlakten dwalen in het bijzijn van de jaarlijkse migratie van de wildebeesten.

Leuk en spannend detail: op beide dagen nemen we de lunch mee om de "tijdens" de Safari te nuttigen!

Optioneel: bezoek aan Masai dorp (USD 20,-/ USD 25,-)
Overnachting: Mara Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-standaard_mara_sopa_lodge_4

Na het ontbijt vertrek je richting Nairobi waar we op tijd aankomen voor de lunch.
Aangekomen in Nairobi rijden we naar het beroemde “Carnivore” restaurant waar je kan genieten van tal van vleessoorten die met een spies op basis van “All-you-cat-eat” worden geserveerd. Je kan proberen hoe bijvoorbeeld krokodil, struisvogel of hert smaakt!

Tip: probeer ook de “medicine” drank die “The Doctor” rondbrengt, dit is een érg lekker drankje en moet je zeker geprobeerd hebben.

Na deze rijkelijk en heerlijke lunch brengen we je naar het Kenyetta Airport voor je vlucht naar Zanzibar.
Bij aankomt in Zanzibar brengen we je dan naar het Resort "Emerald Dream of Zanzibar" waar je op basis van “Half-Pension” nog even lekker een aantal dagen kan relaxen en kan nagenieten van je geweldige Droom Safari.

Overnachting: Emerald Dream of Zanzibar
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Masai Mara naar Nairobi: 300 Km – 5,5 uur

safari-in-kenia-emerald-dreamof-zanzibar-01

Geniet lekker na van de fantastische Safari ervaringen die je achter de rug hebt, lekker relaxed op een strand bed aan de prachtige blauwe Indische Oceaan of aan één van de vele mooie rustplekken langs het zwembad van dit heerlijke resort.

Optioneel: verlenging in het Resort mogelijk, kijk hier voor de mogelijkheden.

Overnachting: Emerald Dream of Zanzibar
Maaltijden: Ontbijt & Diner

Verlenging: Optioneel is er een mogelijkheid om dit prachtige 5 sterren Resort, wat behoort tot één van de beste op Zanzibar, voor één of een aantal dagen bij te boeken.
De kosten hiervoor zijn, op basis van Half Pension, € 185,00 per persoon per extra nacht

safari-in-kenia-emerald-dream-of-zanzibar-4

Na het ontbijt wordt je naar de luchthaven van Zanzibar gebracht om op tijd aan te komen voor de door jezelf geboekte vlucht voor vertrek terug naar huis.

Verlenging: Optioneel is er een mogelijkheid om dit prachtige 5 sterren Resort, wat behoort tot één van de beste op Zanzibar, voor één of een aantal nachten bij te boeken.
De kosten hiervoor zijn, op basis van Half Pension € 180,00 per persoon per extra nacht

Terugvlucht naar Nairobi: Optioneel is er een mogelijkheid om een vlucht naar Nairobi te regelen zodat je een retourticket heen en terug vanaf Nairobi kunt boeken, wellicht is dat wat goedkoper dan om heen naar Nairobi en terug vanaf Zanzibar te vliegen.
Wij kunnen je hiervoor een ticket aanbieden voor € 250,00 per persoon

De Safari route:


Welke dieren kán je tijdens deze Safari zien?

Wij stellen ze hieronder graag aan je voor:

Dit zijn de beschikbare accommodaties

De accommodatie(s) bij deze Safari zijn vastgezet, er is geen mogelijkheid deze aan te passen.

De hieronder vermelde accommodatie(s) zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie.
Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Luxe accomodaties ****

Ashnil Aruba Lodge @Tsavo East – Kenia   Kilaguni Serena @Tsavo west – Kenia   Serena @Amboseli – Kenia   Sawela @Lake Naivasha – Kenia   Sopa Lodge @Masai Mara – Kenia   Emerald Dream of Zanzibar   

Dit zijn de prijzen van deze safari, per persoon

Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen gebaseerd op het aantal personen. De prijs is per persoon.
De standaard prijzen zijn die van een Safari met Minivan met Pop-Up Roof.
De extra prijs voor de Safari met 4×4 Land Cruiser met Pop-Up Roof is ook vermeld en geldt ongeacht het aantal personen.Jaar
2022
Low season
Apr-May-Jun
High season
Jan-Mar
Nov-Dec
Peak season
Jul – Oct
Type accommodatie:LuxuryLuxuryLuxury
1-2 pers.€ 3.395,00€ 4.140,00€ 4.500,00
3-4 pers.€ 2.955,00€ 3.690,00€ 4.055,00
5-6 pers.€ 2.810,00€ 3.540,00€ 3.905,00
4x4 LandCruiser extra voor deze Safari€ 1.755,00€ 1.755,00€ 1.755,00
1 pers. aparte kamer extra€ 355,00€ 350,00€ 355,00


Kortingen en opties 
Kinderen jonger dan 3 jaarGratis
Kinderen van 3 t/m 11 jaar75% v.d. prijs
Kinderen van 12 t/m 18 jaar90% v.d. prijs
Kerst Supplement
per persoon
24-12 t/m 31-12 en 01-01
€ 25,- per dag
Tijdens de Pinkster periodeeen extra toeslag op aanvraag
Tijdens de Kerst periodeeen extra toeslag op aanvraag


Vraag een offerte aan


Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?Tips & adviezen voor een Safari in Kenia


Om jouw reis naar Kenia en de Safari goed voor te bereiden hebben wij een Blog met tal van tips en adviezen die je eens rustig kunt doorlezen.

Deze adviezen bevatten bijvoorbeeld:

Kenia: 11 dagen Tambo Safari Tour (evt. incl. binnenlandse vlucht) (M23)

safari-in-kenia-shimba-hills_9

Kenia: 11 dagen Tambo Safari Tour (evt. incl. binnenlandse vlucht) (M23)

Wil je eerst meer weten over de Nationale Parken in Kenia?
Geen probleem, op onze website is veel uitleg te vinden over alle safari locaties in Kenia met een stukje geschiedenis, alle park info, welke dieren je kan verwachten en nog heel veel meer.

Ben je nieuwsgierig, ga dan naar deze pagina waarvandaan je alle locaties kunt bezoeken.

Deze Safari ziet er als volgt uit:

loader-image

We halen je op van je strandhotel in Mombasa, Diani of Watamu en rijden naar het beroemde Tsavo East National Park. Tsavo National Park staat bekend om zijn grote kuddes olifanten, leeuwen en andere enorme dieren zoals giraffen en Zebras om er maar een paar te noemen. Je hebt een kans om verschillende soorten vogels te bekijken. Je betreedt het park terwijl je geniet van gamedrives terwijl je naar een kamp of lodge gaat waar je je avondeten en overnachting zult hebben. Je arriveert 's middags in het park waar je zult lunchen en na het relaxen krijg je meer gamedrives in de late namiddag. Je rijdt later terug naar een lodge of Camp voor diner en overnachting.

Overnachting: Ashnil Aruba Lodge
Maaltijden: Lunch & Diner
Afstand: Diani / Mombassa naar Tsavo: ongeveer 480 Km - 7 uur
Afstand: Watamu naar Tsavo: ongeveer 510 Km - 8 uur

safari-kenia-luxe_ashnil_aruba_lodge_1

Je begint al vroeg met een GameDrive voordat je terugkeert naar de Lodge voor het ontbijt.
Na het ontbijt rijden we van het Tsavo East naar het Tsavo West National park met mooie GameDrive op de gehele route.
Er zijn mogelijkheden om Olifanten, Jachtluipaarden, Giraffen, Zebra's en apen te bekijken en tevens vele vogelsoorten. Na de lunch rijden kan je even relaxen waarna we weer op gamedrive gaan en een bezoek brengen aan de Rhino Sanctuary waar je niet alleen neushoorns kunt spotten maar ook tal van andere wilde dieren en natuurlijk diverse vogelsoorten. Later in de namiddag rijden we weer terug naar de Lodge.

Overnachting: Kilaguni Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo East naar Tsavo West: ongeveer 150 Km - 3uur

safari-kenia-luxe_kilaguni_serena_2

Na het ontbijt check je uit in de Lodge en verlaten we uiteindelijk het Tsavo West National park met mooie GameDrive op de route om onze weg te vervolgen naar het schitterende Amboseli National Park waar we rond de middag zullen aankomen.
Hier geniet je eerst van een lunch in de lodge waarna je nog even tijd hebt om te relaxen voordat we starten met een gamedrive in het Amboseli park waar je zal gaan genieten van de vele mooie vergezichten rondom de majestueuze, grandioze en met sneeuw bedekte Kilimanjaro. je zal in de late namiddag weer terugkomen bij je Lodge voor het diner en overnachting.

Overnachting: Amboseli Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo West naar Amboseli: ongeveer 250 Km - 4uur

safari-kenia-luxe_amboseli_serena_lodge_3

Vandaag begin je vóór het ontbijt met een mooie gamedrive om de kans op het spotten van leeuwen, cheeta's en luipaarden te vergroten. Na het ontbijt in de Lodge gaan we weer opnieuw op gamedrive en komen we dichter bij de Kilimanjaro. Aan het einde van de middag keren we dan weer terug naar de Lodge.

Overnachting: Amboseli Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-luxe_amboseli_serena_lodge_1

Na het ontbijt vertrek je richting Nairobi waar we op tijd aankomen voor de lunch.
Na de Lunch ga je lekker Nairobi verkennen met een City-Tour en breng je een bezoek aan een groot shopping centre. Later in de middag wordt je naar een City Hotel gebracht waar je op basis van Bed & Breeakfast bent ingeschreven. Je kan deze avond vrij besteden en zelf ergens lekker gaan eten.
Als wij een tip mogen geven: Ga naar het beroemde “Carnivore” restaurant waar je kan genieten van tal van vleessoorten die met een spies op basis van “All-you-cat-eat” worden geserveerd. Je kan proberen hoe bijvoorbeeld krokodil, struisvogel of hert smaakt!

kenia-carnivore

Overnachting: Sarova Panafric Hotel
Maaltijden: Ontbijt & Lunch
Afstand: Amboseli naar Nairobi: ongeveer 250 Km - 5uur

safari-in-kenia-sarova-panafric-hotel-nairobi-1

Vroege in de ochtend verlaat je na een stevig ontbijt het hotel om de route te vervolgen naar het Samburu National Park helemaal in het noorden van Kenia. Deze rit zal minimaal 6 uur in beslag nemen, dus houd je goed vast 😉
Op je route passer je steile hellingen zoals de beroemde Great Rift Valley en rijdt je langs vele koffie en thee plantages. Eigenlijk wordt het gewoon de hele dag weer lekker volop genieten van de vele game drives op de route waarna je na de middag aankomt in de lodge in het Samburu park. Na de Lunch en ontspannen middag ga je genieten van de geplande rit in het Samburu National Park, waar Joy Adamson, auteur van Born Free haar laatste jaren doorbracht en een luipaard in het wild heeft teruggeplaatst. Dit was het onderwerp van haar laatste boek: "Queen of Siba"

Overnachting: Samburu Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Nairobi naar Samburu: ongeveer 350 Km - 6 uur

safari-kenia-standard_samburusopa_lodge_2

Vandaag verblijf je de hele dag in het Buffalo Springs & Samburu National Reserve.
Buffalo Springs is verbonden met Samburu in het zuiden door een brug over de Ewaso Ng'iro, die werd gebouwd in 1964. Het deelt veel van dezelfde dieren in het wild als Samburu, maar intrigerend is ook de thuisbasis van de gewone zebra die net over de brug op de noordkant van de rivier juist niet gevonden wordt.
Een krater in het park is ontstaan ​​door een verkeerd beoordeeld bombardement door een Italiaanse piloot in de Tweede Wereldoorlog. Het is sindsdien een helder waterbad geworden en is kennelijk veilig om in te zwemmen.
Vegetatie is beperkt tot een smalle strook douam tamarinde palmen en een aantal bosgronden grenzend aan de Ewaso Ng'iro-rivier. Hiervandaan is er alleen een heet en stoffig aangrenzend gebied met kreupelhout en acacia bos. Termietenheuvels en weversvogelnesten zijn gewone Samburu-bezienswaardigheden. Sommige zoogdieren zijn goed aangepast aan dit verlaten landschap en worden zelden gezien in minder harde klimaten als deze. De zeldzame Grevy's zebra, Beisa Oryx en netvormige giraffe behoren hiertoe. Krokodil en nijlpaard wonen in de rivier. De gerenuk of 'giraffe necked antilope' met lange nek, zoals ze ook wel bekend zijn, zijn vaak te zien op de achterpoten, op zoek naar voedsel uit gedroogde struiken. Luipaarden worden zelden gezien, maar het vogelleven neemt wel toe met grote koppels parelhoenders die 's middags uit de rivieroevers drinken. Tevens heeft het park daarnaast nog een erg grote verscheidenheid aan vele andere mooie en opvallende vogelsoorten. Ook is het park onder meer het heiligdom van chimpansee en het heeft ook vele neushoorns. Ook kan je er olifanten, wrattenzwijnen, gazelle, hyena's en andere dieren spotten.

Leuk en spannend detail: op beide dagen nemen we de lunch mee om de "tijdens" de Safari te nuttigen!

Overnachting: Samburu Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-standard_samburu_sopa_lodge_1

Na het ontbijt in de Lodge ckecken we uit in en rijden we naar Lake Nakuru door het prachtige Nyahururu Thomson Falls waar we na de middag zullen aankomen. Je hebt een uitgebreide lunch in lodge bij Nakuru waarna je even lekker kan relaxen. Hierna gaan we nog een korte gamedrive doen rond het Nakuru meer waar je duizenden flamingo's kunt zien. Verder kan je in dit kleine maar bijzonder mooie park ook andere dieren spotten zoals nijlpaarden, leeuwen, neushoorns, hyena's en honderden verschillende vogelsoorten. In de late middag rijden we dan weer terug naar de lodge.

Overnachting: Lake Nakuru Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Amboseli naar Lake Nakuru: ongeveer 325 Km - 6uur

safari-kenia-standaard_lake_nakuru_lodge_1

Je begint al vroeg met een GameDrive voordat je terugkeert naar de Lodge voor het ontbijt. Hierna rijden we via Nairobi naar het wereldberoemde Masai Mara National Park. Rond of net na de middag komen we dan in de Masai aan waar je al enige gamedrive's kunt bijwonen op weg naar de lodge voor de lunch.
Na de lucjh is er even tijd voor ontspanning waarna we uiteraard op gamedrive zullen gaan in de Masai Mara en de mogelijkheid hebt om de Big Five te spotten of in ieder geval de dieren die je daarvan wellicht nog niet hebt gezien! Later in de namiddag gaan we dan weer terug naar de Lodge.

Overnachting: Mara Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Amboseli naar Lake Nakuru: ongeveer 250 Km - 6uur

safari-kenia-standaard_mara_sopa_lodge_2

Vandaag en de dag erna ga je de héle dag besteden in een van de beroemdste reservaten ter wereld en breng je tevens een bezoek aan de beroemde Mara River, waar de jaarlijkse migratie plaatsvindt. Masai Mara biedt een rijke overvloed aan herbivoren, dit is het ideale jachtgebied voor Kenia's beroemde "grote katten" en hier herbergt Kenia dan ook haar grootste leeuwenpopulatie. Van oudsher wemelt het hier dag in dag uit van de wilde dieren. De Mara is ook beroemd om de grote kuddes olifanten en de enorme kuddes buffels die door de vlakten dwalen in het bijzijn van de jaarlijkse migratie van de wildebeesten.

Leuk en spannend detail: op beide dagen nemen we de lunch mee om de "tijdens" de Safari te nuttigen!

Overnachting: Mara Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-standaard_mara_sopa_lodge_4

In de ochtend begin je nog vóór de lunch met een korte gamedrive om zo mogelijk nog enkele katachtigen te kunnen spotten omdat de kans daarvoor dan veel groter is.
Na terugkeer in de lodge gaan we ontbijten en checken we uit om Masai te verlaten en richting Nairobi te rijden. De lunch zal in een stadshotel in Nairobi plaats vinden.

In de late middag komen we dan aan in Nairobi
Je hebt hiervandaan verschillende mogelijkheden, afhankelijk van hoe en wanneer je terugreist naar Nederland:

 1. Wij brengen je direct naar het Kenyetta Airport van Nairobi voor de terugreis naar Nederland welke je zelf hebt geboekt.
 2. Wij boeken een City Hotel in Nairobi voor jou, welke je optioneel kunt bijboeken om toch nog even op adem te komen na je droomsafari. Hierna kan je dan óf vertrekken naar Nederland óf naar Mombasa doorreizen. (op verzoek kunnen wij de doorreis voor je regelen incl. transfer in Mombasa naar je Hotel of resort)
 3. Wij brengen je direct naar het Kenyetta Airport van Nairobi voor een binnenlandse vlucht naar Mombasa welke je optioneel kunt bijboeken. Zodra je geland bent in Mombasa zullen wij je daar ook nog ophalen om je terug te laten brengen naar je strand Hotel of Resort.
 4. Wij brengen je naar het treinstation voor vertrek naar Mombasa per trein op basis van Economy Class.
 5. eventuele andere opties kunnen altijd worden besproken.

Ter indicatie:

Vliegticket Nairobi – Mombassa € 185,00 p.p.
Trein Ticket Nairobi – Mombassa € 30,00 p.p. (economy)
Transfer van Mombasa Airport of treinstation naar Beach Hotel € 60,- per rit

Let wel: als je na het vertrek vanuit Masai Mara direct terugvliegt naar Mombasa en daarvandaan nog naar een Hotel of Resort gaat zal het echt een héle lange en zware dag zijn. Dat is zéker het geval als je nog naar Diani Beach moet (wij raden je af om dit in één dag te doen) Vandaar dat er een "optie" is om een overnachting in Nairobi mee te nemen.

Maaltijden: Ontbijt & Lunch
Afstand: Masai naar Nairobi: ongeveer 300 Km - 6 uur

Optioneel: kijk hier voor alle optionele mogelijkheden.

De Safari route:


Welke dieren kán je tijdens deze Safari zien?

Wij stellen ze hieronder graag aan je voor:

Dit zijn de beschikbare accommodaties

De accommodaties worden altijd op basis van beschikbaarheid aangeboden in de periode dat je de Safari wenst te boeken.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de accommodatie van jouw keuze te reserveren (mits deze beschikbaar is). Wil je dat? dan kan dat heel eenvoudig door dit bij het boekingsproces te vermelden als extra opmerking.

De hieronder vermelde accommodaties zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie. Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Luxe accomodaties ****

Ashnil Aruba Lodge @Tsavo East – Kenia   Galdessa Safari Camp @Tsavo East   Satao camp @Tsavo East – Kenia   Manyatta Camp @Tsavo East – Kenia   Kilaguni Serena @Tsavo west – Kenia   Ngulia Safari Lodge @Tsavo west – Kenia   Sarova Saltlick Lodge @Tsavo west – Kenia   Ol Tukai Lodge @Amboseli – Kenia   Serena @Amboseli – Kenia   Simba @Samburu National Reserve – Kenia   Sarova Shaba @Samburu National Reserve – Kenia   Sarova Lion Hill @Lake Nakuru National Park – Kenia   Sopa Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia   Ashnil @Masai Mara – Kenia   Keekorok Lodge @Masai Mara – Kenia   Sarova Camp @Masai Mara – Kenia   Serena Lodge @Masai Mara – Kenia   Simba lodge @Masai Mara – Kenia   

Standard accomodaties ***

Ashnil Aruba Lodge @Tsavo East – Kenia  Voi Safari Lodge @Tsavo East – Kenia  Shimba Hills Lodge @Tsavo East – Kenia  Manyatta Rock Camp @Tsavo West – Kenia  Ngulia Safari Lodge @Tsavo west – Kenia  Severin safari camp @Tsavo West – Kenia  Sopa Lodge @Samburu National Reserve – Kenia  Lake Nakuru Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia  Sentrim Lodge (Lake Elementaita) @Lake Nakuru National Park – Kenia  AA Lodge @Masai Mara – Kenia  Leisure Camp @Masai Mara – Kenia  Sentrim Mara Camp @Masai Mara – Kenia  Simba lodge @Masai Mara – Kenia  Sopa Lodge @Masai Mara – Kenia  Sarova Panafric Hotel @Nairobi – Kenia  

Dit zijn de prijzen van deze safari, per persoon

Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen gebaseerd op het aantal personen. De prijs is per persoon.
De standaard prijzen zijn die van een Safari met Minivan met Pop-Up Roof.
De extra prijs voor de Safari met 4×4 Land Cruiser met Pop-Up Roof is ook vermeld en geldt ongeacht het aantal personen.Jaar
2022
Low season
Apr-May-Jun
Low season
Apr-May-Jun
Type accommodatie:StandardLuxury
1-2 pers.€ 2.730,00€ 3.065,00
3-4 pers.€ 2.255,00€ 2.590,00
5-6 pers.€ 2.095,00€ 2.425,00
4x4 LandCruiser extra voor deze Safari€ 1.430,00€ 1.430,00
1 pers. aparte kamer extra€ 70,00€ 90,00


Jaar
2022
High season
Jan-Mar
Nov -Dec
High season
Jan-Mar
Nov -Dec
Type accommodatie:StandardLuxury
1-2 pers.€ 2.715,00€ 3190,00
3-4 pers.€ 2.280,00€ 2755,00
5-6 pers.€ 2.130,00€ 2605,00
4x4 LandCruiser extra voor deze Safari€ 1.320,00€ 1.320,00
1 pers. aparte kamer extra€ 145,00€ 215,00


Jaar
2022
Peak season
Jul–Oct
Peak season
Jul–Oct
Type accommodatie:StandardLuxury
1-2 pers.€ 2.925,00
€ 3.660,00
3-4 pers.€ 2.480,00€ 3.215,00
5-6 pers.€ 2.340,00€ 3.070,00
4x4 LandCruiser extra voor deze Safari€ 1.320,00€ 1.320,00
1 pers. aparte kamer extra€ 210,00€ 325,00


Kortingen en opties 
Kinderen jonger dan 3 jaarGratis
Kinderen van 3 t/m 11 jaar75% v.d. prijs
Kinderen van 12 t/m 18 jaar90% v.d. prijs
Kerst Supplement
per persoon
24-12 t/m 31-12 en 01-01
€ 25,- per dag
Tijdens de Pinkster periodeeen extra toeslag op aanvraag
Tijdens de Kerst periodeeen extra toeslag op aanvraag


Vraag een offerte aan


Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?Tips & adviezen voor een Safari in Kenia


Om jouw reis naar Kenia en de Safari goed voor te bereiden hebben wij een Blog met tal van tips en adviezen die je eens rustig kunt doorlezen.

Deze adviezen bevatten bijvoorbeeld:

Kenia: 10 dagen Luxe Across Kenia Safari (M22)

Kenia: 10 dagen Luxe Across Kenia Safari (M22)

Wil je eerst meer weten over de Nationale Parken in Kenia?
Geen probleem, op onze website is veel uitleg te vinden over alle safari locaties in Kenia met een stukje geschiedenis, alle park info, welke dieren je kan verwachten en nog heel veel meer.

Ben je nieuwsgierig, ga dan naar deze pagina waarvandaan je alle locaties kunt bezoeken.

Deze Safari ziet er als volgt uit:

loader-image

Je wordt van je Hotel opgehaald in of nabij Nairobi of van het International Airport Jomo Kenyatta en rijdt naar het Lake Nakuru National Park door het gebied van de Great Rift Valley, terwijl je stopt bij het grote uitkijkpunt van de vallei. Je komt op tijd aan in je lodge voor de lunch. na de lunch heb je een ontspannen middag, voordat je gaat genieten van een geplande “Game Drive” tot aan de avond.
Dit biedt je de kans om je eerste glimp op te vangen van de legendarische 1,2 miljoen flamingo’s die zich ophouden bij het meer en misschien vind je neushoorns die grazen op de oever van het meer (dit park is het grootste neushoornreservaat van de natie).

Overnachting: Sarova Lion Hill Lodge
Maaltijden: Lunch & Diner
Afstand: Nairobi naar Lake Nakuru: ongeveer 180 Km - 3 uur

safari-kenia-luxe_sarova_lion_hill_1

Direct na het ontbijt verlaten we Lake Naivasha en rijden we richting Marsa mara waar je op tijd aankomt voor de Lunch. Na de lunch kan je genieten van een ontspannen middag, voordat je verder gaat met een geplande “Game Drive” tot in de avond. Maasai Mara Reserve is het meest populaire reservaat dat bekend staat om de grote vergezichten en open savannes zoals beschreven in de film ” Out of Africa ”. Ook kreeg het de status van het zevende wereldwonder vanwege de jaarlijkse migratie van wildebeesten, waar meer dan 2 miljoen gnoes van Serengeti naar de Mara trekken. Hiernaast beschikt het reservaat over de ”Big Five” (Olifant, Neushoorn, Buffel, Leeuw & Luipaard) plus veel gewone wilde dieren waaronder Zebra’s, Giraffen, Impala’s, Topi, Thomson’s Gazelle, Hyena’s, Cheeta’s, Jakhals, Vleermuis-eared Vossen en Vogels. Geen wonder dat het ieder jaar weer de filmlocatie is voor BBC Big Cat Diary.

Overnachting: Mara Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Lake Nakuru naar Masai Mara: 350 Km – 5,5 uur

safari-kenia-standaard_mara_sopa_lodge_1

Vandaag en de dag erna ga je de héle dag besteden in een van de beroemdste reservaten ter wereld en breng je tevens een bezoek aan de beroemde Mara River, waar de jaarlijkse migratie plaatsvindt. Masai Mara biedt een rijke overvloed aan herbivoren, dit is het ideale jachtgebied voor Kenia's beroemde "grote katten" en hier herbergt Kenia dan ook haar grootste leeuwenpopulatie. Van oudsher wemelt het hier dag in dag uit van de wilde dieren. De Mara is ook beroemd om de grote kuddes olifanten en de enorme kuddes buffels die door de vlakten dwalen in het bijzijn van de jaarlijkse migratie van de wildebeesten.

Leuk en spannend detail: op beide dagen nemen we de lunch mee om de "tijdens" de Safari te nuttigen!

Optioneel: bezoek aan Masai dorp (USD 20,-/ USD 25,-)
Overnachting: Mara Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-standaard_mara_sopa_lodge_2

Na het ontbijt checken we uit en dalen we af naar de Great Rift Valley voor aankomst in jouw volgende Lodge alwaar je op tijd aankomt voor een heerlijke lunch. In de namiddag kan je genieten van een 2 uur durende boottocht en breng je een bezoek aan het halve maan-eiland voor een wandeling. Je komt heel dicht bij de Nijlpaarden en kan vogels voeden. Je bent in de avond terug in je Lodge voor het diner.

Overnachting: Sawela Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Maasai Mara naar Lake Naivasha: 300 Km – 5 uur

safari-kenia-luxe_sawela lodge_1

Na een vroeg ontbijt gaan we naar een erg mooi maar klein park, namelijk Hells Gate. Dit park kan per fiets, te voet of deels met de auto bekeken worden. Wij raden je aan om met de auto door te rijden tot aan het einde waar je dan te voet kan afdalen in de spelonken van Hells gate voor een prachtige en erg aparte ervaring met een gids. Na dit spectaculaire bezoek

Hierna vervolgen we onze rit naar Amboseli over de vlakte van de grote Riftvallei en verder via de stad Nairobi rijden we naar het zuiden door de vlaktes Kapiti en Kitengela, waarna je Amboseli bereikt. Je hebt een ontspannende middag, voordat je geniet van een geplande “Game Drive” tot aan de avond.

Overnachting: Amboseli Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Lake Naivasha naar Hells Gate: 30 Km - 45 min.
Afstand: Hells gate naar Amboseli: 350 Km – 5 uur

safari-kenia-luxe_amboseli_serena_lodge_1

Vandaag begin je vóór het ontbijt met een mooie gamedrive om de kans op het spotten van leeuwen, cheeta's en luipaarden te vergroten. Na het ontbijt in de Lodge gaan we weer opnieuw op gamedrive en komen we dichter bij de Kilimanjaro. Aan het einde van de middag keren we dan weer terug naar de Lodge.

Overnachting: Amboseli Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-luxe_amboseli_serena_lodge_3

Ook vandaag begin je al vroeg met een GameDrive voordat je terugkeert naar de Lodge voor het ontbijt.
Na het ontbijt check je uit in de Lodge en rijden we van het Tsavo West National park met mooie GameDrive op de gehele route. We rijden dan via Chyullu Hills en Lava Flow, de beroemde “Shetani Lava” waarna we een bezoek zullen brengen aan Mzima Spings om krokodillen en nijlpaarden te kunnen spotten.
Hierna gaan we naar de Lodge waarna we na de luch onze weg vervolgen voor meer gamedrives met mogelijkheden om Olifanten, Jachtluipaarden, Giraffen, Zebra’s en apen te bekijken en tevens vele vogelsoorten. Tevens brengen we een bezoek aan Rhino Sanctuary waar je de mogelijkheid hebt om neushoorns en de overige leden van de “Big Five” te bekijken. Aan het einde van de middag keren we dan weer terug naar de Lodge.

Overnachting: Kilaguni Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Amboseli naar Tsavo West: ongeveer 200 Km - 3 uur

safari-kenia-luxe_kilaguni_serena_2

Na het ontbijt verlaten we de Lodge en rijden we naar Mzima Springs binnen het Tsavo West National Park. In dit gebied kan je nijlpaarden en krokodillen bekijken aan een mooi meer met daaromheen een mooi landschap.

Hierna verlaten we Tsavo West en rijden we naar Tsavo East National park.
Het grotere Tsavo East National Park is over het algemeen vlak, met droge vlaktes waar de rivier de Galana doorheen stroomt. Andere kenmerken zijn het Yatta-plateau en de Lugard-waterval. In Tsavo East vindt je géén neushoorns en ook geen nijlpaarden. Wel is Tsavo East beter geschikt om groot wild te spotten en de kans om grotere kattensoorten te zien is hier ook een stuk groter. Ook staat Tsavo East bekend om zijn uitgestrekte rode vlaktes vanwege de rode klei. Om deze reden zie je hier ook veel olifanten die, vanwege de klei, rood gekleurd zijn omdat zei het rode stof over zich heen gooien. We gaan dit park eens mooi bekijken en dat doen we tot in de late avond wanneer we arriveren bij onze lodge voor het diner en de overnachting.

Overnachting: Ashnil Aruba Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo West naar Tsavo East: ongeveer 200 Km - 3 uur

safari-kenia-luxe_ashnil_aruba_lodge_1

De Safari route:


Welke dieren kán je tijdens deze Safari zien?

Wij stellen ze hieronder graag aan je voor:

Dit zijn de beschikbare accommodaties

De accommodaties worden altijd op basis van beschikbaarheid aangeboden in de periode dat je de Safari wenst te boeken.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de accommodatie van jouw keuze te reserveren (mits deze beschikbaar is). Wil je dat? dan kan dat heel eenvoudig door dit bij het boekingsproces te vermelden als extra opmerking.

De hieronder vermelde accommodaties zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie. Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Luxe accomodaties ****

Sarova Lion Hill @Lake Nakuru National Park – Kenia   Sopa Lodge @Masai Mara – Kenia   Sawela @Lake Naivasha – Kenia   Serena @Amboseli – Kenia   Kilaguni Serena @Tsavo west – Kenia   Ashnil Aruba Lodge @Tsavo East – Kenia   

Dit zijn de prijzen van deze safari, per persoon

Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen gebaseerd op het aantal personen. De prijs is per persoon.
De standaard prijzen zijn die van een Safari met Minivan met Pop-Up Roof.
De extra  prijs voor de Safari met 4×4 Land Cruiser met Pop-Up Roof is ook vermeld en geldt ongeacht het aantal personen.Jaar
2022
Low season
Apr-May-Jun
High season
Jan-Mar
Nov-Dec
Peak season
Jul – Oct
Type accommodatie:LuxuryLuxuryLuxury
1-2 pers.€ 2.670,00€ 3.015,00€ 3.360,00
3-4 pers.€ 2.275,00€ 2.615,00€ 3.015,00
5-6 pers.€ 2.125,00€ 2.490,00€ 2.775,00
4x4 LandCruiser extra voor deze Safari€ 1.350,00€ 1.350,00€ 1.350,00
1 pers. aparte kamer extra€ 60,00€ 170,00€ 245,00


Kortingen en opties 
Kinderen jonger dan 3 jaarGratis
Kinderen van 3 t/m 11 jaar75% v.d. prijs
Kinderen van 12 t/m 18 jaar90% v.d. prijs
Kerst Supplement
per persoon
24-12 t/m 31-12 en 01-01
€ 25,- per dag
Tijdens de Pinkster periodeeen extra toeslag op aanvraag
Tijdens de Kerst periodeeen extra toeslag op aanvraag


Vraag een offerte aan


Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?Tips & adviezen voor een Safari in Kenia


Om jouw reis naar Kenia en de Safari goed voor te bereiden hebben wij een Blog met tal van tips en adviezen die je eens rustig kunt doorlezen.

Deze adviezen bevatten bijvoorbeeld:

Kenia: 8 Dagen Kenia Bush & Beach Safari (M21)

safari-in-kenia_mara_02

Kenia: 8 Dagen Kenia Bush & Beach Safari (M21)


Deze Safari is ideaal voor een héérlijk weekje op Safari en er even lekker tussenuit als je een goedkoop ticket kan kopen vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel naar Nairobi op bijv. de website SkyScanner waar je (als je dat een beetje op tijd doet) goedkope tickets kan kopen. Je hebt al tickets vanaf ongeveer 600,- á 700,- retour per persoon! (Brussel is sowieso het goedkoopste)

Wil je eerst meer weten over de Nationale Parken in Kenia?
Geen probleem, op onze website is veel uitleg te vinden over alle safari locaties in Kenia met een stukje geschiedenis, alle park info, welke dieren je kan verwachten en nog heel veel meer.

Ben je nieuwsgierig, ga dan naar deze pagina waarvandaan je alle locaties kunt bezoeken.

Deze Safari ziet er als volgt uit:

loader-image

Deze ochtend halen we jullie bij de Luchthaven Jomo Kenyatta Internationaal op voor jullie Ultieme Safari en rijden we door het gebied van de Great Rift Valley, terwijl je stopt bij het grote uitkijkpunt van de vallei, waarna we onze weg vervolgen richting Marsa mara waar je op tijd aankomt voor de Lunch. Na de lunch kan je genieten van een ontspannen middag, voordat je verder gaat met een geplande “Game Drive” in de late middag om de Masai in ieder geval lavast wat te ontdekken!
Maasai Mara Reserve is het meest populaire reservaat dat bekend staat om de grote vergezichten en open savannes zoals beschreven in de film ” Out of Africa ”. Ook kreeg het de status van het zevende wereldwonder vanwege de jaarlijkse migratie van wildebeesten, waar meer dan 2 miljoen gnoes van Serengeti naar de Mara trekken. Hiernaast beschikt het reservaat over de ”Big Five” (Olifant, Neushoorn, Buffel, Leeuw & Luipaard) plus veel gewone wilde dieren waaronder Zebra’s, Giraffen, Impala’s, Topi, Thomson’s Gazelle, Hyena’s, Cheeta’s, Jakhals, Vleermuis-eared Vossen en Vogels. Geen wonder dat het ieder jaar weer de filmlocatie is voor BBC Big Cat Diary.

Overnachting: Ol Moran Camp
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Nairobi naar Masai Mara: 350 Km - 5,5 uur

safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-01 safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-02 safari-in-kenia-masai_mara_game_reserve_3 safari-in-kenia-masai-mara-huisje

Deze 3 dagen ga je volledige dagen safari doen in een van de beroemdste reservaten ter wereld en breng je een bezoek aan de Mara River, waar de jaarlijkse migratie plaatsvindt. Masai Mara biedt een overvloed aan herbivoren, dit is het ideale jachtgebied voor Kenia’s beroemde ‘grote katten’ en herbergt haar grootste leeuwenpopulatie. Van oudsher wemelt het van de wilde dieren De Mara is beroemd om de grote kuddes olifanten en buffels die door de vlakten dwalen en om de jaarlijkse migratie van de wildebeesten.
Leuk en spannend detail: Tijdens volle Masai dagen nemen we de lunch meestal mee om die “tijdens” de Safari te nuttigen!

Optioneel: bezoek aan Masai dorp (USD 20,-/ USD 25,-)

Overnachting: Ol Moran Camp
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-in-kenia_masai-mara_04 safari-in-kenia_masai-mara_03 safari-in-kenia_masai-mara_02 safari-in-afrika_masai-mara-jachtluipaard safari-in-afrika_masai-mara-olifanten_01 masai-mara-jactluipaarden-768x492

Na het ontbijt vertrek je naar Nairobi.
Onderweg stoppen we bij de Great Rift Valley voor een spectaculair uitzicht.
Aangekomen in Nairobi rijden we naar het Hotel waar we in de middag aankomen.

Overnachting: Ibis Styles Hotel
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Masai Mara naar Nairobi: 350 Km - 5,5 uur

safari-in-kenia-ibis-hotel-nairobi_05 safari-in-kenia-ibis-hotel-nairobi_01

Na het ontbijt gaan we richting het Tsavo West National Park wat bekend staat om zijn grote kuddes olifanten, leeuwen en andere enorme dieren zoals giraffen en Zebras om er maar een paar te noemen. Je hebt een kans om verschillende soorten vogels te bekijken.
Na een korte relaxte pauze krijg je meer gamedrives tot in de late namiddag. Je rijdt later terug naar de lodge voor het diner en de overnachting.

Overnachting: Ngulia Safari Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Nairobi naar Tsavo West: 200 Km – 3 uur

tsavo-east-en-west_02 tsavo-east-en-west_06 safari-in-kenia-tsavo-west-tsavo-east tsavo-east-tsavo-west-cheetah-safari

Na het ontbijt verlaten we de Lodge en rijden we naar Mzima Springs binnen het Tsavo West National Park. In dit gebied kan je nijlpaarden en krokodillen bekijken aan een mooi meer met daaromheen een mooi landschap.

Hierna verlaten we Tsavo West en rijden we naar Tsavo East National park.
Het grotere Tsavo East National Park is over het algemeen vlak, met droge vlaktes waar de rivier de Galana doorheen stroomt. Andere kenmerken zijn het Yatta-plateau en de Lugard-waterval. In Tsavo East vindt je géén neushoorns en ook geen nijlpaarden. Wel is Tsavo East beter geschikt om groot wild te spotten en de kans om grotere kattensoorten te zien is hier ook een stuk groter. Ook staat Tsavo East bekend om zijn uitgestrekte rode vlaktes vanwege de rode klei. Om deze reden zie je hier ook veel olifanten die, vanwege de klei, rood gekleurd zijn omdat zei het rode stof over zich heen gooien. We gaan dit park eens mooi bekijken en brengen tevens een bezoek aan de Lugards watervallen op de locatie waar de Tsavo rivier en de Athi rivier bij elkaar komen. In de late middag we arriveren bij onze lodge voor het diner en de overnachting.

Overnachting: Voi Safari Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Amboseli naar Tsavo West: 200 Km – 3 uur

tsavo_east_06 tsavo_east_10 tsavo_east_11 tsavo-east-en-west_02

Jullie laatste Safari dag.
In de vroege ochtend heb je nog een mooie Game Drive in het prachtige Tsavo East National Park. Hierna vervolgen we onze route richting Mombasa en verlaten we het park via de “Sales Gate”. We stoppen bij het Hotel of Resort dat je optioneel via Safari in Africa kunt boeken of wellicht doe je dat zelf?

Eventueel kunnen we je natuurlijk ook naar het vliegveld in Mombassa brengen of naar het treinstation in Mombassa waarvandaan je dan terug zou kunnen gaan naar Nairobi.

Maaltijden: Ontbijt
Afstand: Tsavo East naar Mombasa: 180 Km – 4 uur

Optioneel zijn er nog verschillende mogelijkheden voor verlenging van je vakantie, afhankelijk van hoe en wanneer je terugreist naar Nederland:

 1. Wij brengen je direct naar het Kenyetta Airport van Nairobi voor de terugreis naar Nederland welke je zelf hebt geboekt.
 2. Wij boeken een City Hotel in Nairobi voor jou, welke je optioneel kunt bijboeken om toch nog even op adem te komen na je droomsafari. Hierna kan je dan óf vertrekken naar Nederland óf naar Mombasa doorreizen voor een strandverlenging. (op verzoek kunnen wij de doorreis voor je regelen incl. transfer in Mombasa naar je Hotel of resort)
 3. Wij brengen je direct naar het Kenyetta Airport van Nairobi voor een binnenlandse vlucht naar Mombasa welke je optioneel kunt bijboeken. Zodra je geland bent in Mombasa zullen wij je daar ook weer ophalen om je naar een strand Hotel of Resort te brengen.
 4. Wij brengen je naar het treinstation van Nairobi voor vertrek naar Mombasa per trein op basis van Economy Class waarna je nog een strandverlenging kunt doen in een Beach Hotel of Resort.
 5. eventuele andere opties kunnen altijd worden besproken.

Optioneel: kijk hier voor alle optionele mogelijkheden.

De Safari route:


Welke dieren kán je tijdens deze Safari zien?

Wij stellen ze hieronder graag aan je voor:

 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_giraffen_03
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_impala_01
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_kinderen_04
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_luipaard_01
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_neushoorn_04
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_leeuwen_01
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_nijlpaarden_01
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_masai-mara-jachtluipaard
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_masai-mara-luipaard
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_masai-mara-gate
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_01 safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_02
 • Bush & Beach Safari

  safari-in-afrika_giraffen_01

Dit zijn de beschikbare accommodaties

De hieronder vermelde accommodaties zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie.
Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Economy accomodaties **

Ol Moran Camp @Masai Mara – Kenia  Ngulia Safari Lodge @Tsavo west – Kenia  Voi Safari Lodge @Tsavo East – Kenia  

Dit zijn de prijzen van deze safari, per persoon

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen gebaseerd op het aantal personen. De prijs is per persoon.Jaar
2022
High season
Jan-Mar
Nov-Dec
overige seizoenen
op navraag
realiseerbaar
Type accommodatie:LuxuryLuxury
1-2 pers.
met MiniVan
€ 2.120,00
1-2 pers.
met LandCruiser
€ 2.550,00

De getoonde prijzen zijn inclusief:
Gratis Hooded-Sweater en Cap voor 2 personen

Wil je op een andere datum deze fantastische Safari beleven, vraag dan gewoon geheel vrijblijvend naar de prijzen voor die data…………..Kortingen en opties 
Kinderen jonger dan 3 jaarGratis
Kinderen van 3 t/m 11 jaar75% v.d. prijs
Kinderen van 12 t/m 18 jaar90% v.d. prijs
Kerst Supplement
per persoon
24-12 t/m 31-12 en 01-01
€ 25,- per dag
Tijdens de Pinkster periodeeen extra toeslag op aanvraag
Tijdens de Kerst periodeeen extra toeslag op aanvraagVraag een offerte aan


Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?Tips & adviezen voor een Safari in Kenia


Om jouw reis naar Kenia en de Safari goed voor te bereiden hebben wij een Blog met tal van tips en adviezen die je eens rustig kunt doorlezen.

Deze adviezen bevatten bijvoorbeeld: