Kenia: 14 dagen Kenia Bush & Beach (M26)

 • safari-in-kenia-diani-beach-01
 • safari-in-kenia-waaron-SinK
 • safari-in-kenia-thomson-gazelle
 • safari-in-kenia-lake-nakuru-18
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-30
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-20
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-01
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-04
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-03
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-11
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-16
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-24
 • safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-19
 • safari-in-kenia-amboseli-national-park-11
 • safari-in-kenia-amboseli-national-park-17
 • safari-in-kenia-amboseli-national-park-18

Kenia: 14 dagen Kenia Bush & Beach (M26)


Deze Safari is ideaal voor een héérlijk weekje op Safari en er even lekker tussenuit als je een goedkoop ticket kan kopen vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel naar Nairobi op bijv. de website SkyScanner waar je (als je dat een beetje op tijd doet) goedkope tickets kan kopen. Je hebt al tickets vanaf ongeveer 600,- á 700,- retour per persoon! (Brussel is sowieso het goedkoopste)

Aan het eind van deze Safari kan je met de trein van Mombasa (waar deze Safari eindigt) terug naar Nairobi zodat je daarvandaan weer terug kan vliegen. Je zou dan aan het einde van deze Safari eventueel ook nog een extra aantal dagen in een Hotel of Resort in de buurt van Diani Beach kunnen boeken zodat je met een wat langere strandvakantie afsluit! Er zijn best wel wat goedkopere mogelijkheden om dit te doen. Als je hier vragen over hebt stuur mij dan gerust een e-mail…..

Wil je eerst meer weten over de Nationale Parken in Kenia?
Geen probleem, op onze website is veel uitleg te vinden over alle safari locaties in Kenia met een stukje geschiedenis, alle park info, welke dieren je kan verwachten en nog heel veel meer.

Ben je nieuwsgierig, ga dan naar deze pagina waarvandaan je alle locaties kunt bezoeken.

Deze Safari ziet er als volgt uit:

loader-image

Je wordt in je hotel opgehaald in of nabij Nairobi of op het International Airport Jomo Kenyatta en rijdt naar het noorden van Samburu langs de weelderige ananasplantages en de koffie & thee plantages in het hooggebergte van Kenia. Hierna rijdt je door naar Samburu om op tijd aan te komen voor de lunch bij je Lodge. Waarna je een ontspannen middag hebt. Geniet daarna van je “Game Drive” in de avond waar Joy Adamson, auteur van Born Free haar laatste jaren doorbracht, en een luipaard in het wild retourneerde.

Dit was het onderwerp van haar laatste boek “Queen of Shaba”

Samburu geeft unieke vergezichten van afgeronde, ruige heuvels en glooiende vlaktes. Met een mix van hout en grasland en rivierbos en moeras, is het het thuis voor een breed scala aan dieren en vogels.

Het bekijken van het wild en de mogelijkheid deze ook écht te kunnen zien is uitstekend: Giraffe met een netvormig patroon, Grevy's Zebra, Olifant, Oryx, Somalische Struisvogel, Nijlpaard, Krokodil, Gerenuk, Buffel, Leeuw, Luipaard, Cheeta en Hyena.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Nairobi naar Samburu: 250 Km - 4 uur

Buffalo_springs_en_samburu_1 Buffalo_springs_en_samburu_3

Vandaag rijden we naar het Buffalo Springs & Samburu National Reserve waar we een hele dag verblijven.

Buffalo Springs is in het zuiden verbonden met Samburu door een brug over de Ewaso Ng'iro, die werd gebouwd in 1964. Buffalo Springs deelt in het wild veel van dezelfde dieren als in Samburu, maar intrigerend is ook dat het de thuisbasis is van de gewone zebra die net over de brug op de noordkant van de rivier gevonden kan worden.

In het park is een krater ontstaan door een verkeerd beoordeeld bombardement door een Italiaanse piloot in de Tweede Wereldoorlog. Het is sindsdien een mooi en helder waterbad geworden en het is kennelijk veilig om in te zwemmen.

Vegetatie is alleen beperkt tot een smalle strook doum palms tamarind en een aantal bosgebieden grenzend aan de Ewaso Ng'iro-rivier. Hiervandaan is het heet, stoffig met kreupelhout en acacia bos. Termietenheuvels en weversvogelnesten zijn gewone Samburu-bezienswaardigheden. Sommige zoogdieren hebben zich goed aangepast aan dit verlaten landschap maar worden zelden gezien in dit gebied. De zeldzame Grevy's Zebra, Beisa Oryx en netvormige Giraffe behoren hiertoe. Krokodil en Nijlpaard wonen in de rivier. De Gerenuk of 'giraffe necked antilope' met lange nek, zoals hij ook wel benoemd wordt, is vaak te zien op zijn achterpoten, op zoek naar voedsel in uitgedroogde struiken. Luipaarden worden zelden gezien, maar het vogelleven neemt wel toe met grote koppels parelhoenders die 's middags uit de rivieroevers drinken.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-in-kenia_olifant_Samburu safari-in-kenia_saruni-samburu_18

Vandaag staan we vroeg op voor een “Gamedrive” in de ochtend. Hierna keer je terug naar de lodge voor een uitgebreid ontbijt. Daarna vertrekken naar je basis hotel Aberdare Country Club waar we optijd aankomen voor de lunch. Na de lunch rijden we met “Lodge voertuigen” en met kleine weekendtassen naar “The Ark” gelegen in het Aberdare National Park, terwijl de rest van de bagage wordt achtergelaten in het basishotel. De decks en balkons van The Ark zijn gericht op het bieden van eenvoudige gameviewing en fotografie.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Samburu naar Aberdare’s: 150 Km – 1,5 uur

Safari-in-kenia_the_ark_met_olifanten

Na het ontbijt vertrek je langs het noordelijke puntje van de Aberdare-bergen naar Lake Nakuru met een korte tussenstop op de evenaar, waar je een warme temperatuur kunt ervaren die het gehele jaar hetzelfde is en de opwinding voelt die erbij hoort, wetende dat je in de bergen staat in het midden van de wereld.

Rijdt verder over de vlakte van de grote kloofvallei en daal af naar de Grote Slenk, waar Lake Nakuru ligt.

Dit biedt je de kans om je eerste glimp op te vangen van de legendarische 1,2 miljoen flamingo’s die zich ophouden bij het meer en misschien vind je neushoorns die grazen op de oever van het meer (dit park is het grootste neushoornreservaat van de natie). Picknicklunchboxen worden uitgereikt bij de bavianenklif.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: The Ark naar Lake Nakuru: 190 Km - 3 uur

Lake-Nakuru_2 lake-nakuru-neushoorn safari-in-kenia-lake-nakuru-16 safari-in-afrika_nakuru-giraffe_02

Na het ontbijt verlaat je Lake Nakuru en rijd je door het gebied van de Great Rift Valley, terwijl je stopt bij het grote uitkijkpunt van de vallei. Je komt op tijd aan in je lodge voor de lunch. na de lunch heb je een ontspannen middag, voordat je gaat genieten van een geplande “Game Drive” in de avond. Maasai Mara Reserve is het meest populaire reservaat dat bekend staat om de grote vergezichten en open savannes zoals beschreven in de film '' Out of Africa ''. Ook kreeg het de status van het zevende wereldwonder vanwege de jaarlijkse migratie van wildebeesten, waar meer dan 2 miljoen gnoes van Serengeti naar de Mara trekken. Hiernaast beschikt het reservaat over de ''Big Five'' (Olifant, Neushoorn, Buffel, Leeuw & Luipaard) plus veel gewone wilde dieren waaronder Zebra's, Giraffen, Impala's, Topi, Thomson's Gazelle, Hyena's, Cheeta's, Jakhals, Vleermuis-eared Vossen en Vogels. Geen wonder dat het ieder jaar weer de filmlocatie is voor BBC Big Cat Diary.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Lake Nakuru naar Maasai Mara: 350 Km – 5,5 uur

safari-in-afrika_masai-mara-jachtluipaard safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_01 safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_02 safari-in-afrika_masai-mara-gate safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_01

Vandaag ga je een volledige dag safari doen in een van de beroemdste reservaten ter wereld en breng je een bezoek aan de Mara River, waar de jaarlijkse migratie plaatsvindt. Maasai Mara biedt een overvloed aan herbivoren, dit is het ideale jachtgebied voor Kenia's beroemde 'grote katten' en herbergt haar grootste leeuwenpopulatie. Van oudsher wemelt het van de wilde dieren De Mara is beroemd om de grote kuddes olifanten en buffels die door de vlakten dwalen en om de jaarlijkse migratie van de wildebeesten.

Optioneel Ballonvlucht – US$ 450.00 per persoon

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-in-kenia-masai_mara_game_reserve_3 safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-20 safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-05 safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-08

Vandaag word je vroeg wakker voor een “Gamedrive” in de ochtend en een geweldige zonsopkomst in Afrika, voordat je terugkeert naar het kamp voor een uitgebreid ontbijt en het uitchecken.

Daarna dalen we af naar de Great Rift Valley voor aankomst in jouw volgende Lodge alwaar je op tijd aankomt voor een heerlijke lunch. In de namiddag kan je genieten van een 2 uur durende boottocht en breng je een bezoek aan het halve maan-eiland voor een wandeling. Je komt heel dicht bij de Nijlpaarden en kan vogels voeden. Je bent in de avond terug in je Lodge voor het diner.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Maasai Mara naar Lake Naivasha: 280 Km – 4 uur

Lake_Naivasha_3 Lake_Naivasha_6

Na het ontbijt vertrek je naar Amboseli over de vlakte van de grote spleetvallei en verder via de stad Nairobi.

De rit brengt ons naar de snelweg Nairobi-Mombasa De reis gaat daarna verder door de open uitgestrekte gebieden van Afrika met zijn savanne vlaktes die bezaaid zijn met lokale huizen en kleurrijke Masai-stammen en hun vee. 's middags is er een “Game Viewing Drive” gepland wanneer de dieren het actiefst zijn. Als het weer het toelaat, zal de Kilimanjaro de wolken af laten dalen en is het uitzicht op de met sneeuw bedekte bergtoppen geweldig om te aanschouwen

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Lake Naivasha naar Amboseli: 350 Km – 5 uur

safari-in-kenia-amboseli-national-park-14 safari-in-kenia-amboseli-national-park-16 safari-in-kenia-amboseli-national-park-18 Amboseli_National_Park_6

In de vroege ochtend beginnen we met een “Game viewing Drive” en maken we grote kans om de pieken van de Mount Kilimanjaro te kunnen bewonderen. Later ga je verder naar het Tsavo West National Park met onderweg uiteraard nog enkele “Game viewing Drives”. Tsavo is met name beroemd om de rode olifanten. Het terrein is heuvelachtig en het landschap geeft een uitgesproken gevoel voor avontuur

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Amboseli naar Tsavo West: 200 Km – 3 uur

tsavo-east-en-west_06 tsavo-east-tsavo-west-cheetah-safari

Na een “Game Viewing Drives” met een bezoek aan de Mzima Springs gaan we verder naar Tsavo East National Park met game spotting en bekijken we onderweg de vele uitgestrekte landschappen.

Tsavo-oost is een van de grootste nationale parken. Hier zijn veel bezienswaardigheden. inclusief een bezoek aan de Daphne-stal

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo West naar Tsavo East: 200 Km – 3 uur

safari-in-afrika_tsavo-east_01 tsavo-east-national-park_07 tsavo-east-national-park_04 tsavo_east_05

Na een “Game Viewing Drives” in de vroege ochtend in het Tsavo East National Park rijden we daarna door naar Mombasa om op tijd aan te komen voor de lunch.

De middag is vrij voor optionele activiteiten of gewoon lekker relaxen.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo East naar Mombasa: 250 Km – 4 uur

Breng de 2 dagen op je eigen tempo door. Er zijn veel optionele activiteiten om van te genieten.

Keniaanse kustplaatsen Mombasa, Diani Beach met de parelwitte stranden en palmbomen, Watamu, Kilifi en Malindi en waaronder enkele wereldberoemde strand- en safari- vakantiebestemmingen.

Optioneel: Er zijn diverse strandmogelijkheden, welke wij eventueel ook voor jou kunnen boeken

kijk hier voor de mogelijkheden.

safari-in-kenia-diani-beach-01 diani-beach

 

Na het ontbijt is het tijd om het kustgebied vaarwel te zeggen en terug te gaan naar het Moi International Airport vanaf Mombasa Airport of om met de trein terug vanaf Mombasa terug te reizen naar Nairobi voor vertrek naar huis……..of anders in overleg………

Let wel: tickets voor de trein of voor het vliegtuig zijn niet inclusief.

Maaltijden: Ontbijt

Khaheri na Karibu Tena Kenya

“Good bye and welcome back Kenya”

De Safari route:

Welke dieren kán je tijdens deze Safari zien?

Wij stellen ze hieronder graag aan je voor:

Dit zijn de beschikbare accommodaties

De accommodaties worden altijd op basis van beschikbaarheid aangeboden in de periode dat je de Safari wenst te boeken.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de accommodatie van jouw keuze te reserveren (mits deze beschikbaar is). Wil je dat? dan kan dat heel eenvoudig door dit bij het boekingsproces te vermelden als extra opmerking.

De hieronder vermelde accommodaties zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie. Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Luxe accomodaties ****

Ashnil @Samburu National Reserve – Kenia   Simba @Samburu National Reserve – Kenia   Treetops Lodge @Aberdares National Park – Kenia   Sarova Lion Hill @Lake Nakuru National Park – Kenia   Sopa Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia   Serena Lodge @Masai Mara – Kenia   Sarova Camp @Masai Mara – Kenia   Keekorok Lodge @Masai Mara – Kenia   Sawela @Lake Naivasha – Kenia   Simba @Lake Naivasha – Kenia   Serena @Amboseli – Kenia   Ol Tukai Lodge @Amboseli – Kenia   Kilaguni Serena @Tsavo west – Kenia   Sarova Saltlick Lodge @Tsavo west – Kenia   Ashnil Aruba Lodge @Tsavo East – Kenia   Sarova Whiteland’s @Mombasa – Kenia   

Standard accomodaties ***

Sopa Lodge @Samburu National Reserve – Kenia  Ark Lodge @Aberdares National Park – Kenia  Lake Nakuru Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia  Sentrim Lodge (Lake Elementaita) @Lake Nakuru National Park – Kenia  Sopa Lodge @Masai Mara – Kenia  Sentrim Mara Camp @Masai Mara – Kenia  AA Lodge @Masai Mara – Kenia  Leisure Camp @Masai Mara – Kenia  Country Club @Lake Naivasha – Kenia  Kibo Safari Camp @Amboseli – Kenia  Sentrim @Amboseli – Kenia  Ngulia Safari Lodge @Tsavo west – Kenia  Voi Safari Lodge @Tsavo East – Kenia  Baobab Resort @Mombasa – Kenia  

Economy accomodaties **

Sentrim Lodge @Samburu National Reserve – Kenia  Ark Lodge @Aberdares National Park – Kenia  Punda Millias Camp @Lake Nakuru National Park – Kenia  Ol Moran Camp @Masai Mara – Kenia  Carnelleys Camp @Lake Naivasha – Kenia  AA Lodge @Amboseli – Kenia  Ngulia Safari Lodge @Tsavo west – Kenia  Voi Safari Lodge @Tsavo East – Kenia  Bamburi Beach Resort @Mombasa – Kenia  

Dit zijn de prijzen van deze safari, per persoon

Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen gebaseerd op het aantal personen. De prijs is per persoon.
De standaard prijzen zijn die van een Safari met Minivan met Pop-Up Roof.
De extra  prijs voor de Safari met 4×4 Land Cruiser met Pop-Up Roof is ook vermeld en geldt per persoon voor de gehele Safari.Jaar
2022
Low season
Apr-May-Jun
Low season
Apr-May-Jun
Low season
Apr-May-Jun
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1-2 pers.€ 2.960,00€ 3.360,00€ 3.580,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 650,00€ 660,00€ 670,00
3-4 pers.€ 2.460,00€ 2.845,00€ 3.055,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 330,00€ 335,00€ 340,00
5-6 pers.€ 2.300,00€ 2.675,00€ 2.880,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 225,00€ 230,00€ 230,00
1 pers. aparte kamer extra€ 85,00€ 230,00€ 455,00


Jaar
2022
High season
Jan-Mar
Nov-Dec
High season
Jan-Mar
Nov-Dec
High season
Jan-Mar
Nov-Dec
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1-2 pers.€ 3.065,00€ 3.565,00€ 4.150,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 650,00€ 660,00€ 670,00
3-4 pers.€ 2.560,00€ 3.040,00€ 3.625,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 330,00€ 335,00€ 340,00
5-6 pers.€ 2.380,00€ 2.880,00€ 3.455,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 225,00€ 230,00€ 230,00
1 pers. aparte kamer extra€ 275,00€ 400,00€ 830,00


Jaar
2022
Peak season
Jul – Oct
Peak season
Jul – Oct
Peak season
Jul – Oct
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1-2 pers.€ 3.205,00€ 3.705,00€ 4.735,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 650,00€ 660,00€ 670,00
3-4 pers.€ 2.695,00€ 3.190,00€ 4.210,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 330,00€ 335,00€ 340,00
5-6 pers.€ 2.535,00€ 3.020,00€ 4.040,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 225,00€ 230,00€ 230,00
1 pers. aparte kamer extra€ 370,00€ 585,00€ 1.105,00


Kortingen en opties 
Kinderen jonger dan 3 jaarGratis
Kinderen van 3 t/m 11 jaar75% v.d. prijs
Kinderen van 12 t/m 18 jaar90% v.d. prijs
Kerst Supplement
per persoon
24-12 t/m 31-12 en 01-01
€ 25,- per dag
Tijdens de Pinkster periodeeen extra toeslag op aanvraag
Tijdens de Kerst periodeeen extra toeslag op aanvraag


Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?Tips & adviezen voor een Safari in Kenia


Om jouw reis naar Kenia en de Safari goed voor te bereiden hebben wij een Blog met tal van tips en adviezen die je eens rustig kunt doorlezen.

Deze adviezen bevatten bijvoorbeeld:

Kenia: 11 dagen Tambo Safari Tour (evt. incl. binnenlandse vlucht) (M23)

safari-in-kenia-shimba-hills_9

Kenia: 11 dagen Tambo Safari Tour (evt. incl. binnenlandse vlucht) (M23)

Wil je eerst meer weten over de Nationale Parken in Kenia?
Geen probleem, op onze website is veel uitleg te vinden over alle safari locaties in Kenia met een stukje geschiedenis, alle park info, welke dieren je kan verwachten en nog heel veel meer.

Ben je nieuwsgierig, ga dan naar deze pagina waarvandaan je alle locaties kunt bezoeken.

Deze Safari ziet er als volgt uit:

loader-image

We halen je op van je strandhotel in Mombasa, Diani of Watamu en rijden naar het beroemde Tsavo East National Park. Tsavo National Park staat bekend om zijn grote kuddes olifanten, leeuwen en andere enorme dieren zoals giraffen en Zebras om er maar een paar te noemen. Je hebt een kans om verschillende soorten vogels te bekijken. Je betreedt het park terwijl je geniet van gamedrives terwijl je naar een kamp of lodge gaat waar je je avondeten en overnachting zult hebben. Je arriveert 's middags in het park waar je zult lunchen en na het relaxen krijg je meer gamedrives in de late namiddag. Je rijdt later terug naar een lodge of Camp voor diner en overnachting.

Overnachting: Ashnil Aruba Lodge
Maaltijden: Lunch & Diner
Afstand: Diani / Mombassa naar Tsavo: ongeveer 480 Km - 7 uur
Afstand: Watamu naar Tsavo: ongeveer 510 Km - 8 uur

safari-kenia-luxe_ashnil_aruba_lodge_1

Je begint al vroeg met een GameDrive voordat je terugkeert naar de Lodge voor het ontbijt.
Na het ontbijt rijden we van het Tsavo East naar het Tsavo West National park met mooie GameDrive op de gehele route.
Er zijn mogelijkheden om Olifanten, Jachtluipaarden, Giraffen, Zebra's en apen te bekijken en tevens vele vogelsoorten. Na de lunch rijden kan je even relaxen waarna we weer op gamedrive gaan en een bezoek brengen aan de Rhino Sanctuary waar je niet alleen neushoorns kunt spotten maar ook tal van andere wilde dieren en natuurlijk diverse vogelsoorten. Later in de namiddag rijden we weer terug naar de Lodge.

Overnachting: Kilaguni Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo East naar Tsavo West: ongeveer 150 Km - 3uur

safari-kenia-luxe_kilaguni_serena_2

Na het ontbijt check je uit in de Lodge en verlaten we uiteindelijk het Tsavo West National park met mooie GameDrive op de route om onze weg te vervolgen naar het schitterende Amboseli National Park waar we rond de middag zullen aankomen.
Hier geniet je eerst van een lunch in de lodge waarna je nog even tijd hebt om te relaxen voordat we starten met een gamedrive in het Amboseli park waar je zal gaan genieten van de vele mooie vergezichten rondom de majestueuze, grandioze en met sneeuw bedekte Kilimanjaro. je zal in de late namiddag weer terugkomen bij je Lodge voor het diner en overnachting.

Overnachting: Amboseli Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Tsavo West naar Amboseli: ongeveer 250 Km - 4uur

safari-kenia-luxe_amboseli_serena_lodge_3

Vandaag begin je vóór het ontbijt met een mooie gamedrive om de kans op het spotten van leeuwen, cheeta's en luipaarden te vergroten. Na het ontbijt in de Lodge gaan we weer opnieuw op gamedrive en komen we dichter bij de Kilimanjaro. Aan het einde van de middag keren we dan weer terug naar de Lodge.

Overnachting: Amboseli Serena Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-luxe_amboseli_serena_lodge_1

Na het ontbijt vertrek je richting Nairobi waar we op tijd aankomen voor de lunch.
Na de Lunch ga je lekker Nairobi verkennen met een City-Tour en breng je een bezoek aan een groot shopping centre. Later in de middag wordt je naar een City Hotel gebracht waar je op basis van Bed & Breeakfast bent ingeschreven. Je kan deze avond vrij besteden en zelf ergens lekker gaan eten.
Als wij een tip mogen geven: Ga naar het beroemde “Carnivore” restaurant waar je kan genieten van tal van vleessoorten die met een spies op basis van “All-you-cat-eat” worden geserveerd. Je kan proberen hoe bijvoorbeeld krokodil, struisvogel of hert smaakt!

kenia-carnivore

Overnachting: Sarova Panafric Hotel
Maaltijden: Ontbijt & Lunch
Afstand: Amboseli naar Nairobi: ongeveer 250 Km - 5uur

safari-in-kenia-sarova-panafric-hotel-nairobi-1

Vroege in de ochtend verlaat je na een stevig ontbijt het hotel om de route te vervolgen naar het Samburu National Park helemaal in het noorden van Kenia. Deze rit zal minimaal 6 uur in beslag nemen, dus houd je goed vast 😉
Op je route passer je steile hellingen zoals de beroemde Great Rift Valley en rijdt je langs vele koffie en thee plantages. Eigenlijk wordt het gewoon de hele dag weer lekker volop genieten van de vele game drives op de route waarna je na de middag aankomt in de lodge in het Samburu park. Na de Lunch en ontspannen middag ga je genieten van de geplande rit in het Samburu National Park, waar Joy Adamson, auteur van Born Free haar laatste jaren doorbracht en een luipaard in het wild heeft teruggeplaatst. Dit was het onderwerp van haar laatste boek: "Queen of Siba"

Overnachting: Samburu Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Nairobi naar Samburu: ongeveer 350 Km - 6 uur

safari-kenia-standard_samburusopa_lodge_2

Vandaag verblijf je de hele dag in het Buffalo Springs & Samburu National Reserve.
Buffalo Springs is verbonden met Samburu in het zuiden door een brug over de Ewaso Ng'iro, die werd gebouwd in 1964. Het deelt veel van dezelfde dieren in het wild als Samburu, maar intrigerend is ook de thuisbasis van de gewone zebra die net over de brug op de noordkant van de rivier juist niet gevonden wordt.
Een krater in het park is ontstaan ​​door een verkeerd beoordeeld bombardement door een Italiaanse piloot in de Tweede Wereldoorlog. Het is sindsdien een helder waterbad geworden en is kennelijk veilig om in te zwemmen.
Vegetatie is beperkt tot een smalle strook douam tamarinde palmen en een aantal bosgronden grenzend aan de Ewaso Ng'iro-rivier. Hiervandaan is er alleen een heet en stoffig aangrenzend gebied met kreupelhout en acacia bos. Termietenheuvels en weversvogelnesten zijn gewone Samburu-bezienswaardigheden. Sommige zoogdieren zijn goed aangepast aan dit verlaten landschap en worden zelden gezien in minder harde klimaten als deze. De zeldzame Grevy's zebra, Beisa Oryx en netvormige giraffe behoren hiertoe. Krokodil en nijlpaard wonen in de rivier. De gerenuk of 'giraffe necked antilope' met lange nek, zoals ze ook wel bekend zijn, zijn vaak te zien op de achterpoten, op zoek naar voedsel uit gedroogde struiken. Luipaarden worden zelden gezien, maar het vogelleven neemt wel toe met grote koppels parelhoenders die 's middags uit de rivieroevers drinken. Tevens heeft het park daarnaast nog een erg grote verscheidenheid aan vele andere mooie en opvallende vogelsoorten. Ook is het park onder meer het heiligdom van chimpansee en het heeft ook vele neushoorns. Ook kan je er olifanten, wrattenzwijnen, gazelle, hyena's en andere dieren spotten.

Leuk en spannend detail: op beide dagen nemen we de lunch mee om de "tijdens" de Safari te nuttigen!

Overnachting: Samburu Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-standard_samburu_sopa_lodge_1

Na het ontbijt in de Lodge ckecken we uit in en rijden we naar Lake Nakuru door het prachtige Nyahururu Thomson Falls waar we na de middag zullen aankomen. Je hebt een uitgebreide lunch in lodge bij Nakuru waarna je even lekker kan relaxen. Hierna gaan we nog een korte gamedrive doen rond het Nakuru meer waar je duizenden flamingo's kunt zien. Verder kan je in dit kleine maar bijzonder mooie park ook andere dieren spotten zoals nijlpaarden, leeuwen, neushoorns, hyena's en honderden verschillende vogelsoorten. In de late middag rijden we dan weer terug naar de lodge.

Overnachting: Lake Nakuru Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Amboseli naar Lake Nakuru: ongeveer 325 Km - 6uur

safari-kenia-standaard_lake_nakuru_lodge_1

Je begint al vroeg met een GameDrive voordat je terugkeert naar de Lodge voor het ontbijt. Hierna rijden we via Nairobi naar het wereldberoemde Masai Mara National Park. Rond of net na de middag komen we dan in de Masai aan waar je al enige gamedrive's kunt bijwonen op weg naar de lodge voor de lunch.
Na de lucjh is er even tijd voor ontspanning waarna we uiteraard op gamedrive zullen gaan in de Masai Mara en de mogelijkheid hebt om de Big Five te spotten of in ieder geval de dieren die je daarvan wellicht nog niet hebt gezien! Later in de namiddag gaan we dan weer terug naar de Lodge.

Overnachting: Mara Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Amboseli naar Lake Nakuru: ongeveer 250 Km - 6uur

safari-kenia-standaard_mara_sopa_lodge_2

Vandaag en de dag erna ga je de héle dag besteden in een van de beroemdste reservaten ter wereld en breng je tevens een bezoek aan de beroemde Mara River, waar de jaarlijkse migratie plaatsvindt. Masai Mara biedt een rijke overvloed aan herbivoren, dit is het ideale jachtgebied voor Kenia's beroemde "grote katten" en hier herbergt Kenia dan ook haar grootste leeuwenpopulatie. Van oudsher wemelt het hier dag in dag uit van de wilde dieren. De Mara is ook beroemd om de grote kuddes olifanten en de enorme kuddes buffels die door de vlakten dwalen in het bijzijn van de jaarlijkse migratie van de wildebeesten.

Leuk en spannend detail: op beide dagen nemen we de lunch mee om de "tijdens" de Safari te nuttigen!

Overnachting: Mara Sopa Lodge
Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-kenia-standaard_mara_sopa_lodge_4

In de ochtend begin je nog vóór de lunch met een korte gamedrive om zo mogelijk nog enkele katachtigen te kunnen spotten omdat de kans daarvoor dan veel groter is.
Na terugkeer in de lodge gaan we ontbijten en checken we uit om Masai te verlaten en richting Nairobi te rijden. De lunch zal in een stadshotel in Nairobi plaats vinden.

In de late middag komen we dan aan in Nairobi
Je hebt hiervandaan verschillende mogelijkheden, afhankelijk van hoe en wanneer je terugreist naar Nederland:

 1. Wij brengen je direct naar het Kenyetta Airport van Nairobi voor de terugreis naar Nederland welke je zelf hebt geboekt.
 2. Wij boeken een City Hotel in Nairobi voor jou, welke je optioneel kunt bijboeken om toch nog even op adem te komen na je droomsafari. Hierna kan je dan óf vertrekken naar Nederland óf naar Mombasa doorreizen. (op verzoek kunnen wij de doorreis voor je regelen incl. transfer in Mombasa naar je Hotel of resort)
 3. Wij brengen je direct naar het Kenyetta Airport van Nairobi voor een binnenlandse vlucht naar Mombasa welke je optioneel kunt bijboeken. Zodra je geland bent in Mombasa zullen wij je daar ook nog ophalen om je terug te laten brengen naar je strand Hotel of Resort.
 4. Wij brengen je naar het treinstation voor vertrek naar Mombasa per trein op basis van Economy Class.
 5. eventuele andere opties kunnen altijd worden besproken.

Ter indicatie:

Vliegticket Nairobi – Mombassa € 185,00 p.p.
Trein Ticket Nairobi – Mombassa € 30,00 p.p. (economy)
Transfer van Mombasa Airport of treinstation naar Beach Hotel € 60,- per rit

Let wel: als je na het vertrek vanuit Masai Mara direct terugvliegt naar Mombasa en daarvandaan nog naar een Hotel of Resort gaat zal het echt een héle lange en zware dag zijn. Dat is zéker het geval als je nog naar Diani Beach moet (wij raden je af om dit in één dag te doen) Vandaar dat er een "optie" is om een overnachting in Nairobi mee te nemen.

Maaltijden: Ontbijt & Lunch
Afstand: Masai naar Nairobi: ongeveer 300 Km - 6 uur

Optioneel: kijk hier voor alle optionele mogelijkheden.

De Safari route:


Welke dieren kán je tijdens deze Safari zien?

Wij stellen ze hieronder graag aan je voor:

Dit zijn de beschikbare accommodaties

De accommodaties worden altijd op basis van beschikbaarheid aangeboden in de periode dat je de Safari wenst te boeken.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de accommodatie van jouw keuze te reserveren (mits deze beschikbaar is). Wil je dat? dan kan dat heel eenvoudig door dit bij het boekingsproces te vermelden als extra opmerking.

De hieronder vermelde accommodaties zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie. Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Luxe accomodaties ****

Ashnil Aruba Lodge @Tsavo East – Kenia   Galdessa Safari Camp @Tsavo East   Satao camp @Tsavo East – Kenia   Manyatta Camp @Tsavo East – Kenia   Kilaguni Serena @Tsavo west – Kenia   Ngulia Safari Lodge @Tsavo west – Kenia   Sarova Saltlick Lodge @Tsavo west – Kenia   Ol Tukai Lodge @Amboseli – Kenia   Serena @Amboseli – Kenia   Simba @Samburu National Reserve – Kenia   Sarova Shaba @Samburu National Reserve – Kenia   Sarova Lion Hill @Lake Nakuru National Park – Kenia   Sopa Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia   Ashnil @Masai Mara – Kenia   Keekorok Lodge @Masai Mara – Kenia   Sarova Camp @Masai Mara – Kenia   Serena Lodge @Masai Mara – Kenia   Simba lodge @Masai Mara – Kenia   

Standard accomodaties ***

Ashnil Aruba Lodge @Tsavo East – Kenia  Voi Safari Lodge @Tsavo East – Kenia  Shimba Hills Lodge @Tsavo East – Kenia  Manyatta Rock Camp @Tsavo West – Kenia  Ngulia Safari Lodge @Tsavo west – Kenia  Severin safari camp @Tsavo West – Kenia  Sopa Lodge @Samburu National Reserve – Kenia  Lake Nakuru Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia  Sentrim Lodge (Lake Elementaita) @Lake Nakuru National Park – Kenia  AA Lodge @Masai Mara – Kenia  Leisure Camp @Masai Mara – Kenia  Sentrim Mara Camp @Masai Mara – Kenia  Simba lodge @Masai Mara – Kenia  Sopa Lodge @Masai Mara – Kenia  Sarova Panafric Hotel @Nairobi – Kenia  

Dit zijn de prijzen van deze safari, per persoon

Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen gebaseerd op het aantal personen. De prijs is per persoon.
De standaard prijzen zijn die van een Safari met Minivan met Pop-Up Roof.
De extra prijs voor de Safari met 4×4 Land Cruiser met Pop-Up Roof is ook vermeld en geldt ongeacht het aantal personen.Jaar
2022
Low season
Apr-May-Jun
Low season
Apr-May-Jun
Type accommodatie:StandardLuxury
1-2 pers.€ 2.730,00€ 3.065,00
3-4 pers.€ 2.255,00€ 2.590,00
5-6 pers.€ 2.095,00€ 2.425,00
4x4 LandCruiser extra voor deze Safari€ 1.430,00€ 1.430,00
1 pers. aparte kamer extra€ 70,00€ 90,00


Jaar
2022
High season
Jan-Mar
Nov -Dec
High season
Jan-Mar
Nov -Dec
Type accommodatie:StandardLuxury
1-2 pers.€ 2.715,00€ 3190,00
3-4 pers.€ 2.280,00€ 2755,00
5-6 pers.€ 2.130,00€ 2605,00
4x4 LandCruiser extra voor deze Safari€ 1.320,00€ 1.320,00
1 pers. aparte kamer extra€ 145,00€ 215,00


Jaar
2022
Peak season
Jul–Oct
Peak season
Jul–Oct
Type accommodatie:StandardLuxury
1-2 pers.€ 2.925,00
€ 3.660,00
3-4 pers.€ 2.480,00€ 3.215,00
5-6 pers.€ 2.340,00€ 3.070,00
4x4 LandCruiser extra voor deze Safari€ 1.320,00€ 1.320,00
1 pers. aparte kamer extra€ 210,00€ 325,00


Kortingen en opties 
Kinderen jonger dan 3 jaarGratis
Kinderen van 3 t/m 11 jaar75% v.d. prijs
Kinderen van 12 t/m 18 jaar90% v.d. prijs
Kerst Supplement
per persoon
24-12 t/m 31-12 en 01-01
€ 25,- per dag
Tijdens de Pinkster periodeeen extra toeslag op aanvraag
Tijdens de Kerst periodeeen extra toeslag op aanvraag


Vraag een offerte aan


Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?Tips & adviezen voor een Safari in Kenia


Om jouw reis naar Kenia en de Safari goed voor te bereiden hebben wij een Blog met tal van tips en adviezen die je eens rustig kunt doorlezen.

Deze adviezen bevatten bijvoorbeeld:

Kenia: 10 dagen Safari Chui – incl. 2 binnenlandse propellervluchten (MS7)

safari-in-kenia-rhino

Kenia: 10 dagen Safari Chui – incl. 2 binnenlandse propellervluchten (MS7)

Kenia, dat rust in de prachtige Great Rift Valley en wordt voorgezeten door de majestueuze Kilimanjaro, wordt gekenmerkt door angstaanjagend mooie natuurlijke landschappen van beboste heuvels, lappendeken boerderijen, beboste savanne en uitgestrekte bossen vol met een buitengewone overvloed aan dieren in het wild.
De verscheidenheid aan traditionele Afrikaanse culturen van het land wordt beïnvloed door meer dan 70 unieke etnische groepen, van de Maasai-, Samburu-, Kikuyu- en Turkana-stammen tot de Arabieren en indianen die zich aan de kust vestigden.
Voeg hieraan toe: een prachtige tropische kustlijn omzoomd met adembenemende gouden zandstranden; prachtige koraaltuinen die uitstekende snorkel- en duikmogelijkheden bieden; en een hoop levendige strandresorts, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom zoveel bezoekers van over de hele wereld hier naartoe komen om een ​​werkelijk uniek Afrikaans avontuur te beleven in een van de meest ongerepte safaribestemmingen ter wereld.

Bij deze Safari is de tranfer aan het begin vanaf het Jomo Kenyatta International Airport in Nairobi en aan het einde terug naar de luchthaven inbegrepen in de prijs.

Let wel: je dient te alle tijden zélf de vluchten van en naar huis te regelen………

Wil je eerst meer weten over de Nationale Parken in Kenia?
Geen probleem, op onze website is veel uitleg te vinden over alle safari locaties in Kenia met een stukje geschiedenis, alle park info, welke dieren je kan verwachten en nog heel veel meer.

Ben je nieuwsgierig, ga dan naar deze pagina voor Kenia waarvandaan je alle locaties kunt bezoeken.

Het is altijd mogelijk om optioneel één of meerdere nachten voor en/of na de Safari bij te boeken in een Hotel in bijv. Kenia.
Ook is het mogelijk om via ons, aansluitend na de Safari, een binnenlandse vlucht te boeken naar bijv. Zanzibar of naar Diani Beach (met een binnenlandse vlucht via Mombasa, of met de trein) inclusief enkele overnachtingen in een Resort op basis van Bed & Breakfast, Full-Pension of zelfs All-Inclusieve.

Er zijn diverse mogelijkheden. Vraag hier desgewenst naar of kijk alvast op deze pagina

Let wel: je dient te alle tijden zélf de vluchten van en naar huis te regelen………

Deze reis ziet er als volgt uit:

loader-image

Bij aankomst in het Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht door een van onze vertegenwoordigers die u naar het Hotel in Nairobi brengt. Na aankomst en check-in volgt de Tour briefing in de lobby van het Hotel waarna je jezelf kan opfrissen en klaar kan maken voor het diner en de overnachting.

Maaltijden: Halfpension - Diner en ontbijt
Overnachting: Ole Sereni Hotel 4* of  Eka Hotel 5* (afhankelijk van je accommodatie keuze)

Ole Sereni Hotel:

safari-in-kenia_Ole Sereni Hotel_01 safari-in-kenia_Ole Sereni Hotel_05 safari-in-kenia_Ole Sereni Hotel_03 safari-in-kenia_Ole Sereni Hotel_02

Eka Hotel

safari-in-kenia_eka-hotel-02 safari-in-kenia_eka-hotel-03 safari-in-kenia_eka-hotel-06 safari-in-kenia_eka-hotel-10

Ontbijt in het hotel

Hierna heb je een transfer naar de kleine luchthaven van Wilson voor de geplande Safarilink-vlucht naar Samburu Game Reserve met een propellor vliegtuigje.

Je vertrekt om 10.20 uur en land om ongeveer 11.20 uur op de landingsbaan van Kalama.
Daar wordt je opgewacht door onze chauffeursgids en ga je onderweg op GameDrive richting de Lodge.
Na assistentie bij het inchecken volgt de lunch.

Vanmiddag heb je nog een geweldig mooie GameDrive in het reservaat.

Je keert voor zonsondergang terug naar der Lodge voor het Diner en de overnachting.

safari-in-kenia_samburu_01 safari-in-kenia_samburu_03

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt

Overnachting: Saruni Samburu 4* of Ashnil Samburu Camp 5* (afhankelijk van je accommodatie keuze)
Afstand: Nairobi naar Samburu National Reserve: ongeveer 330 Km - 1 uur met het vliegtuig

Saruni Samburu:

safari-in-kenia_saruni-samburu_15 safari-in-kenia_saruni-samburu_13 safari-in-kenia_saruni-samburu_10 safari-in-kenia_saruni-samburu_09

Ashnil Samburu Camp:

safari-kenia-luxe_ashnil samburu_1 safari-kenia-luxe_ashnil samburu_4 safari-kenia-luxe_ashnil samburu_3 safari-in-kenia-ashnil-samburu_01

Begin de dag met een ontbijt en vertrek hierna in de vroege ochtend op gamedrive, waarbij je olifanten, leeuwen, luipaarden en cheeta's achtervolgt die gedijen in de graslanden en acaciabossen van het reservaat.
Je ziet ook de zeldzame Grevy-zebra's en de unieke gerenoek.
De rest van de ochtend breng je ontspannen door in de lodge. (het is te warm in samburu om halverwege de ochtend game drives te maken).

Lunch in de lodge.
Laat in de middag vertrekken we dan weer voor een gamedrive in het park.
Keer voor zonsondergang terug naar de lodge voor het Diner en de overnachting.

safari-in-kenia_samburu_02 Samburu Women, Kenya Buffalo_springs_en_samburu_3

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt

Overnachting: Saruni Samburu 4* of Ashnil Samburu Camp 5* (afhankelijk van je accommodatie keuze)

Saruni Samburu:

safari-in-kenia_saruni-samburu_15 safari-in-kenia_saruni-samburu_13 safari-in-kenia_saruni-samburu_10 safari-in-kenia_saruni-samburu_09

Ashnil Samburu Camp:

safari-kenia-luxe_ashnil samburu_1 safari-kenia-luxe_ashnil samburu_4 safari-kenia-luxe_ashnil samburu_3 safari-in-kenia-ashnil-samburu_01

Belangrijkste attractie: zwarte neushoorn, chimpansees en ontmoetingen van dichtbij met wild

Na het ontbijt reis je over land naar Ol Pejeta Conservancy waar je incheckt in je tentenkamp waarna de lunch volgt.

De gamedrive in de middag begint met een bezoek aan het Chimpanzee Sanctuary, een toevluchtsoord voor verweesde chimpansees dat is opgericht door het Jane Goodall Institute. het is ook de thuisbasis van andere weesdieren.

Ol Pejeta heeft de hoogste verhouding tussen wild en gebied van elk park of reservaat in Kenia en biedt een geweldige kijkervaring.
Na deze uitgebreide en inspannende middag keren we terug naar de Lodge voor het diner en de overnachting.

Ol Pejeta -elephants-KenyaSafari-HR B&W OlPejeta-lions-Kenya-Safari OlPejeta-leopard-KenyaSafari-MR-(1)

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting: Pejeta House 4* of Sweetwaters Serena Camp 5* (afhankelijk van je accommodatie keuze)
Afstand: Samburu National Reserve naar Ol Pejeta Conservancy: ongeveer 150 Km - 3 uur

Pejeta House:

safari-in-kenia_ol-pejeta-house_01 safari-in-kenia_ol-pejeta-house_02 safari-in-kenia_ol-pejeta-house_03 safari-in-kenia_ol-pejeta-house_05

Sweetwaters Serena Camp:

safari-in-kenia_sweetwaters-serena-camp_01 safari-in-kenia_sweetwaters-serena-camp_02 safari-in-kenia_sweetwaters-serena-camp_03 safari-in-kenia_sweetwaters-serena-camp_04

Vandaag breng je de dag volledig door in de conservancy met game drives in de ochtend en middag.

Met de besneeuwde toppen van Mt. Kenia als achtergrond, zal de safari in het grootste reservaat voor zwarte neushoorns in Oost-Afrika zeker even mooi als divers zijn.
Vind jezelf (?) en de Big Five terwijl je 90.000 hectare puur wild verkent met een ervaren gids die zijn deskundige kennis met je zal delen.

Ga erop uit voor ontmoetingen van dichtbij met olifanten, wilde honden, leeuwen, hyena's, buffels, cheeta's, neushoorns en alle herbivoren op de vlaktes.

Maaltijden en overnachting in het kamp.

safari-in-kenia_ol-pejeta-01 safari-in-kenia_ol-pejeta-03 safari-in-kenia_ol-pejeta-02

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting: Pejeta House 4* of Sweetwaters Serena Camp 5* (afhankelijk van je accommodatie keuze)

Pejeta House:

safari-in-kenia_ol-pejeta-house_01 safari-in-kenia_ol-pejeta-house_02 safari-in-kenia_ol-pejeta-house_03 safari-in-kenia_ol-pejeta-house_05

Sweetwaters Serena Camp:

safari-in-kenia_sweetwaters-serena-camp_01 safari-in-kenia_sweetwaters-serena-camp_02 safari-in-kenia_sweetwaters-serena-camp_03 safari-in-kenia_sweetwaters-serena-camp_04

Belangrijkste attractie: krioelende zwermen flamingo's, 400 vogelsoorten en de zeldzame Rothschild-giraf

Na het ontbijt vertrek je naar Lake Elementaita en daarna naar Lake Nakuru National Park, gelegen in de Great Rift Valley.

Onderweg stoppen we even bij de evenaarlijn en de Thomson Falls Lodge.

Rijd verder om op tijd aan te komen voor de lunch in de lodge.

Je zal rond 16.00 uur genieten van een spannende gamedrive in het Lake Nakuru National Park, een geweldig klein maar bijzonder park.
Lake Nakuru met veel vogelsoorten - meer dan 400 en veel kleinere en grotere flamingo's.
Je dineert en overnacht in de lodge.

(Lake Elementaita en Lake Nakuru liggen ongeveer 30 minuten uit elkaar)

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting: Sunbird Lodge 4* of Lake Nakuru Sopa Lodge 5* (afhankelijk van je accommodatie keuze)
Afstand: Ol Pejeta Conservancy naar Lake Elementaita & Lake Nakuru: ongeveer 170km - 4 uur

Sunbird Lodge:

safari-in-kenia_sunbird-lodge_07 safari-in-kenia_sunbird-lodge_05 safari-in-kenia_sunbird-lodge_03 safari-in-kenia_sunbird-lodge_02

Lake Nakuru Sopa Lodge:

safari-in-kenia_lake-nakuru-sopa lodge_10 safari-in-kenia_lake-nakuru-sopa lodge_09 safari-in-kenia_lake-nakuru-sopa lodge_08 safari-in-kenia_lake-nakuru-sopa lodge_05

Je Ontbijt in de lodge en hierna check je uit.
Vervolgens hebben we nog een laatste gamedrive in Lake Nakuru tot rond 11.00 uur en verlaten we het National Park richting Lake Naivasha (2 uur rijden)

Aankomst en inchecken, gevolgd door de lunch.

14.30 uur: geniet van een boottocht van een uur in de namiddag op het meer, een van de belangrijkste gebieden om vogels te spotten in Oost-Afrika. Zoetwatervogels zoals aalscholvers, reigers, ooievaars en ibis zijn overheersend en de grote roofvogels zijn gemakkelijk te zien terwijl ze in de open lucht zweven.
Ook aanwezig zijn de kleinere watervogels die langs de oevers eten.
Maar het is de combinatie van de landerijen van het meer met het omringende acaciabos en graslanden die dit gebied zo rijk en gevarieerd maken aan vogels.
Er zijn ook goede kansen om nijlpaarden te spotten.

Diner en overnachting in de lodge.

safari-in-kenia_lake-naivasha_01 safari-in-kenia_lake-naivasha_02 safari-in-kenia_lake-naivasha_06 safari-in-kenia_lake-naivasha_05 safari-in-kenia_lake-naivasha_04 safari-in-kenia_lake-naivasha_03

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting: Loldia House 4* of Naivasha Kongoni Lodge 5* (afhankelijk van je accommodatie keuze)
Afstand: Lake Nakuru naar Lake Naivasha: ongeveer 80 Km - 2 uur

Loldia House:

safari-in-kenia_loldia-house_09 safari-in-kenia_loldia-house_07 safari-in-kenia_loldia-house_06 safari-in-kenia_loldia-house_01

Naivasha Kongoni Lodge:

safari-in-kenia_naivasha-kongoni-lodge_13 safari-in-kenia_naivasha-kongoni-lodge_12 safari-in-kenia_naivasha-kongoni-lodge_10 safari-in-kenia_naivasha-kongoni-lodge_03

Ontbijt in de lodge en uitchecken.

Ga via de stad Narok naar Masai Mara National Park.
Aankomst en check-in in het kamp, ​​gevolgd door een late lunch.

Rond 16.00 uur een uitgebreide gamedrive in het reservaat tot zonsondergang.

Keer terug naar het kamp voor het avondeten.

Optioneel; Night game drive is mogelijk in Mara North Conservancy, maar niet in het hoofdreservaat.

safari-in-kenia_masai-mara_01 safari-in-kenia_masai-mara_04 safari-in-kenia_masai-mara_03 safari-in-kenia_masai-mara_02

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting: Karen Blixen Camp 4* of Mara Serena Safari Lodge 5* (afhankelijk van je accommodatie keuze)
Afstand: Lake Naivasha naar Masai Mara North Concervancy: ongeveer 240 Km - 5 uur

Karen Blixen Camp:

safari-in-kenia_karen-blixen-camp_06  safari-in-kenia_karen-blixen-camp_09 safari-in-kenia_karen-blixen-camp_08 safari-in-kenia_karen-blixen-camp_10

Mara Serena Safari Lodge:

safari-in-kenia_mara-serena-safari-lodge_02 safari-in-kenia_mara-serena-safari-lodge_07 safari-in-kenia_mara-serena-safari-lodge_11 safari-in-kenia_mara-serena-safari-lodge_14

Vandaag breng je een volledige dag door in het reservaat met ochtend- en namiddag game drives.

het is ook mogelijk om optioneel een ​​authentiek Maasai cultureel dorp te bezoeken.

Alle maaltijden en overnachting in het kamp.

safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_01 safari-in-afrika_masai-mara-jachtluipaard safari-in-afrika_masai-mara-olifanten_01 safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_01 safari-in-afrika_masai-mara-masai-mensen-masai-people_02  safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-11 safari-in-kenia-masai_mara_game_reserve_1

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt

Overnachting: Karen Blixen Camp 4* of Mara Serena Safari Lodge 5* (afhankelijk van je accommodatie keuze)

Karen Blixen Camp:

safari-in-kenia_karen-blixen-camp_06  safari-in-kenia_karen-blixen-camp_09 safari-in-kenia_karen-blixen-camp_08 safari-in-kenia_karen-blixen-camp_10

Mara Serena Safari Lodge:

safari-in-kenia_mara-serena-safari-lodge_02 safari-in-kenia_mara-serena-safari-lodge_07 safari-in-kenia_mara-serena-safari-lodge_11 safari-in-kenia_mara-serena-safari-lodge_14

Ontbijt in het kamp en uitchecken. Transfer naar de landingsbaan van Mara North.

Neem afscheid van uw chauffeur-gids en vlieg om 11.00 uur per safarilink met een propellervliegtuigje naar Nairobi.

Land om ongeveer 12.15 uur.

Aangekomen in Nairobi rijden we naar het beroemde “Carnivore” restaurant voor de lunch waar je kan genieten van tal van vleessoorten die met een spies op basis van “All-you-cat-eat” worden geserveerd. Je kan proberen hoe bijvoorbeeld krokodil, struisvogel of hert smaakt!

Tip: probeer ook de “medicine” drank die “The Doctor” rondbrengt, dit is een érg lekker drankje en moet je zeker geprobeerd hebben.

Later transfer naar de internationale luchthaven Jomo Kenyatta. Neem afscheid van uw chauffeur-gids en check in voor de terugvlucht.

Einde van onze diensten..............

Afstand: Masai Mara naar Nairobi - 2,15 uur met het vliegtuig

kenia-carnivore

=====================

Het is mogelijk om van Masai Mara naar Serengeti National Park te vliegen via Safari Link, een partner van de kustluchtvaart via Migori en Tarime. (supplement per persoon op aanvraag)

======================

Het is ook mogelijk om van Masai Mara naar de grens tussen Isebania en Sirari te rijden, waar de Tanzaniaanse chauffeur een klant kan kiezen en door kan rijden naar Speke Bay of direct naar Serengeti kan rijden. (supplement per persoon op aanvraag)

=====================

Uiteraard is het mogelijk dat wij je na deze spectaculaire ervaring naar een andere locatie brengen (Zanzibar, Diani Beach, Mombasa, Nairobi) of dat je nog wat langer wenst na te genieten in een Hotel.
Alles is mogelijk, geef je wensen aan bij het invullen van het reserveringsformulier zodat wij hier rekening mee kunnen houden en je hiervoor een optie kunnen aanbieden.

De route:

10-dagen-chui-safari-kenia_map

Dit zijn de beschikbare accommodaties


De accommodaties worden altijd op basis van beschikbaarheid aangeboden in de periode dat je de Safari wenst te boeken.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de accommodatie van jouw keuze te reserveren (mits deze beschikbaar is). Wil je dat? dan kan dat heel eenvoudig door dit bij het boekingsproces te vermelden als extra opmerking.

De hieronder vermelde accommodaties zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie. Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Super Deluxe accomodaties *****

Eka Hotel @Nairobi   Ashnil @Samburu National Reserve – Kenia   Sweetwaters Serena Camp @Ol Pejeta Conservancy – Kenia   Sopa Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia   Naivasha Kongoni Lodge @Lake Naivasha – Kenia   Serena Mara Safari Lodge @Masai Mara – Kenia   

Luxe accomodaties ****

Ole Sereni Hotel @Nairobi   Saruni Samburu @Kalama Conservancy – Kenia   Ol Pejeta House @Ol Pejeta Conservancy   Sunbird Lodge @Lake Elementeita – Kenia   Loldia House @Lake Naivasha – Kenia   Karen Blixen Camp @Masai Mara – Kenia   

Wat zijn de prijzen van deze reis, per persoon?


Hieronder vind je een overzicht van de prijzen gebaseerd op het aantal personen.
De prijs is per persoon.
Voor een éénpersoonskamer geld een extra toeslag.
Méér dan 6 personen op aanvraag.Hotel:LuxeLuxeLuxe
Jaar:202320232023
Seizoen:Low SeasonHigh SeasonPeak Season
Periode:1 April tot 31 Mei1 Jan tot 31 Mrt
1 Nov tot 15 Dec
1 Juni tot 31 Okt
16 tot 31 Dec
1 of 2 pers.€ 6.350,00
€ 6.650,00
€ 7.655,00
3 of 4 pers.€ 5.410,00

€ 5.550,00
€ 6.505,00
5 of 6 pers.€ 5.090,00€ 5.330,00
€ 6.115,00
1 pers.
aparte kamer
extra
€ 1.535,00
€ 1.715,00
€ 1.945,00


Hotel:Super DeluxeSuper DeluxeSuper Deluxe
Jaar:202320232023
Seizoen:Low SeasonHigh SeasonPeak Season
Periode:1 April tot 31 Mei1 Jan tot 31 Mrt
1 Nov tot 15 Dec
1 Juni tot 31 Okt
16 tot 31 Dec
1 of 2 pers.€ 8.630,00
€ 9.650,00
€ 10.105,00
3 of 4 pers.€ 7.525,00
€ 8.370,00
€ 8.880,00
5 of 6 pers.€ 7.170,00
€ 8.120,00
€ 8.280,00
1 pers.
aparte kamer
extra
€ 1.500,00
€ 2.060,00
€ 1.955,00


Kortingen
en opties
 
Kinderen
t/m 12 jaar
90% v.d. prijs
op verzoek
Tijdens de Pinkster periodeeen extra toeslag op aanvraag
Tijdens de Kerst periodeeen extra toeslag op aanvraag


Reserveer deze Safari


Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?


Kenia: 8 Dagen Kenia Delights (M19)

Kenia: 8 Dagen Kenia Delights (M19)


Deze Safari is ideaal voor een héérlijk weekje op Safari en er even lekker tussenuit als je een goedkoop ticket kan kopen vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel naar Nairobi op bijv. de website SkyScanner waar je (als je dat een beetje op tijd doet) goedkope tickets kan kopen. Je hebt al tickets vanaf ongeveer 600,- á 700,- retour per persoon! (Brussel is sowieso het goedkoopste)

Wil je eerst meer weten over de Nationale Parken in Kenia? Geen probleem, op onze website is veel uitleg te vinden over alle safari locaties in Kenia met een stukje geschiedenis, alle park info, welke dieren je kan verwachten en nog heel veel meer. Ben je nieuwsgierig, ga dan naar deze pagina waarvandaan je alle locaties kunt bezoeken.

Deze Safari ziet er als volgt uit:

loader-image

Je wordt opgehaald in je hotel in of nabij Nairobi of op het Jomo Kenyatta International Airport en rijdt naar het Samburu National Reserve waar je op tijd aankomt voor de Lunch in je Lodge.
Samburu biedt unieke vergezichten van afgeronde, ruige heuvels en glooiende vlaktes. De mix van hout en grasland met rivierbos en moeras, is het thuis voor een breed scala aan dieren en vogels, Buffalo Springs huisvest meer dan 365 soorten vogels. Het bekijken van het wild en de zichtbaarheid daarvan zijn uitstekend: Giraffe met een netvormig patroon, Grevy's Zebra, Olifant, Oryx, Somalische Struisvogel, Nijlpaard, Krokodil, Gerenuk, Buffel, Leeuw, Luipaard, Cheeta en Hyena. Je bent weer op tijd terug voor je Diner in jouw lodge. Geniet daarna van je “Game Drive” in de avond

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Nairobi naar Samburu: 250 Km - 5 uur

Buffalo_springs_en_samburu_2 Buffalo_springs_en_samburu_1

Vandaag vertrekken we voor een hele dag naar het Buffalo Springs & Samburu National Reserve.

Buffalo Springs is verbonden met Samburu in het zuiden door een brug over de Ewaso Ng'iro, die werd gebouwd in 1964. Het deelt veel van dezelfde dieren in het wild als Samburu, maar intrigerend is ook de thuisbasis van de gewone zebra die net over de brug op de noordkant van de rivier gevonden kan worden.

Een krater in het park is ontstaan door een verkeerd beoordeeld bombardement door een Italiaanse piloot in de Tweede Wereldoorlog. Het is sindsdien een helder waterbad geworden en is kennelijk veilig om in te zwemmen.

Vegetatie is beperkt tot een smalle strook doum palms tamarind en een aantal bosgebieden grenzend aan de Ewaso Ng'iro-rivier. Hiervandaan is het heet, stoffig met kreupelhout en acacia bos. Termietenheuvels en weversvogelnesten zijn gewone Samburu-bezienswaardigheden. Sommige zoogdieren hebben zich goed aangepast aan dit verlaten landschap maar worden zelden gezien in dit gebied. De zeldzame Grevy's Zebra, Beisa Oryx en netvormige Giraffe behoren hiertoe. Krokodil en Nijlpaard wonen in de rivier. De Gerenuk of 'giraffe necked antilope' met lange nek, zoals hij ook wel benoemd wordt, is vaak te zien op zijn achterpoten, op zoek naar voedsel in uitgedroogde struiken. Luipaarden worden zelden gezien, maar het vogelleven neemt wel toe met grote koppels parelhoenders die 's middags uit de rivieroevers drinken.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safari-in-kenia_olifant_Samburu safari-in-kenia_saruni-samburu_18 safari-in-kenia_samburu_02 safari-in-kenia_samburu_01 Samburu Kenya Samburu Women, Kenya

Na het ontbijt vertrek je naar Lake Nakuru langs het noordelijke puntje van de Aberdare-bergen met een korte tussenstop op de evenaar, waar je een warme temperatuur kunt ervaren die het gehele jaar hetzelfde is en de opwinding voelt die erbij hoort, wetende dat je in de bergen staat in het midden van de wereld.

Rijd verder over de vlakte van de grote kloofvallei en daal af naar de Grote Slenk, waar Lake Nakuru ligt.

Dit biedt je de kans om je eerste glimp op te vangen van de legendarische 1,2 miljoen flamingo’s die zich ophouden bij het meer en misschien vind je neushoorns die grazen op de oever van het meer (dit park is het grootste neushoornreservaat van de natie). Picknicklunchboxen worden uitgereikt bij de bavianenklif.

In de avond ga je naar je Lodge voor het diner en de overnachting.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Samburu naar Lake Nakuru: 340 Km - 5 uur

safari-in-kenia-lake-nakuru-18 Lake-Nakuru_2 safari-in-kenia-lake-nakuru-16 safari-in-afrika_nakuru-giraffe_02

Na het ontbijt verlaat je Lake Nakuru en rijd je door het gebied van de Great Rift Valley, terwijl je stopt bij het grote uitkijkpunt van de vallei. Je komt op tijd aan in je lodge voor de lunch. na de lunch heb je een ontspannen middag, voordat je gaat genieten van een geplande “Game Drive” in de avond. Masai Mara Reserve is het meest populaire reservaat dat bekend staat om de grote vergezichten en open savannes zoals beschreven in de film '' Out of Africa ''. Ook kreeg het de status van het zevende wereldwonder vanwege de jaarlijkse migratie van wildebeesten, waar meer dan 2 miljoen gnoes van Serengeti naar de Mara trekken. Hiernaast beschikt het reservaat over de ''Big Five'' (Olifant, Neushoorn, Buffel, Leeuw & Luipaard) plus veel gewone wilde dieren waaronder Zebra's, Giraffen, Impala's, Topi, Thomson's Gazelle, Hyena's, Cheeta's, Jakhals, Vleermuis-eared Vossen en Vogels. Geen wonder dat het ieder jaar weer de filmlocatie is voor BBC Big Cat Diary.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Lake Nakuru naar Maasai Mara: 350 Km – 5,5 uur

safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-01 safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-22 safari-in-kenia-masai-mara-people safari-in-kenia-masai-mara-game-reserve-20

Vandaag ga je een volledige dag safari doen in een van de beroemdste reservaten ter wereld en breng je een bezoek aan de Mara River, waar de jaarlijkse migratie plaatsvindt. Maasai Mara biedt een overvloed aan herbivoren, dit is het ideale jachtgebied voor Kenia's beroemde 'grote katten' en herbergt haar grootste leeuwenpopulatie. Van oudsher wemelt het van de wilde dieren De Mara is beroemd om de grote kuddes olifanten en buffels die door de vlakten dwalen en om de jaarlijkse migratie van de wildebeesten.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner

safar-in-africa_african-elephant-masai-mara-national-park-kenya safari-in-africa_african-lions-panthera-leo-masai-mara-national-park safari-in-afrika_masai-mara-jachtluipaard safari-in-afrika_masai-mara-olifanten_01

Vandaag word je vroeg wakker voor een “Gamedrive” in de ochtend en een geweldige zonsopkomst in Afrika, voordat je terugkeert naar het kamp voor een uitgebreid ontbijt en het uitchecken. Daarna dalen we af naar de Great Rift Valley voor aankomst in jouw volgende Lodge alwaar je op tijd aankomt voor een heerlijke warme lunch. De rest van de middag is vrij te besteden, met de mogelijkheid voor een optionele natuurwandeling, boottocht voor vogelvoeding, of gewoon lekker ontspannen bij het zwembad.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Maasai Mara naar Lake Naivasha: 200 Km – 4 uur

Lake_Naivasha_3 Lake_Naivasha_6 safari-in-kenia_lake-naivasha_03 safari-in-kenia_lake-naivasha_05

Na het ontbijt vertrek je naar Amboseli over de vlakte van de grote spleetvallei en verder via de stad Nairobi. Rijd naar het zuiden door de vlaktes Kapiti en Kitengela, waarna je Amboseli bereikt en op tijd voor de lunch in je volgende Lodge aankomt. Je hebt een ontspannende middag, voordat je geniet van een geplande “Game Drive” in de avond.

Maaltijden: Ontbijt, Lunch & Diner
Afstand: Lake Naivasha naar Amboseli: 330 Km – 4,5 uur

safari-in-afrika_amboseli-olifant-met-jong safari-in-kenia-amboseli-national-park-14 safari-in-kenia-amboseli-national-park_11 safari-in-kenia-amboseli-national-park-01

Na het ontbijt is het tijd om Amboseli vaarwel te zeggen en rijden we terug naar Nairobi om op tijd aan te komen voor de lunch in het beroemde carnivoorrestaurant, het "beest van het feest" en zijn we aan het einde van je Safari. Hierna word je teruggebracht naar je Hotel, Resort of terug naar de luchthaven voor vertrek naar huis……..of anders in overleg………

Optioneel zijn er nog verschillende mogelijkheden voor verlenging van je vakantie, afhankelijk van hoe en wanneer je terugreist naar Nederland:

 1. Wij brengen je direct naar het Kenyetta Airport van Nairobi voor de terugreis naar Nederland welke je zelf hebt geboekt.
 2. Wij boeken een City Hotel in Nairobi voor jou, welke je optioneel kunt bijboeken om toch nog even op adem te komen na je droomsafari. Hierna kan je dan óf vertrekken naar Nederland óf naar Mombasa doorreizen voor een strandverlenging. (op verzoek kunnen wij de doorreis voor je regelen incl. transfer in Mombasa naar je Hotel of resort)
 3. Wij brengen je direct naar het Kenyetta Airport van Nairobi voor een binnenlandse vlucht naar Mombasa welke je optioneel kunt bijboeken. Zodra je geland bent in Mombasa zullen wij je daar ook weer ophalen om je naar een strand Hotel of Resort te brengen.
 4. Wij brengen je naar het treinstation van Nairobi voor vertrek naar Mombasa per trein op basis van Economy Class waarna je nog een strandverlenging kunt doen in een Beach Hotel of Resort.
 5. eventuele andere opties kunnen altijd worden besproken.

Optioneel: kijk hier voor alle optionele mogelijkheden.

De Safari route:


Welke dieren kán je tijdens deze Safari zien?

Wij stellen ze hieronder graag aan je voor:

Dit zijn de beschikbare accommodaties

De accommodaties worden altijd op basis van beschikbaarheid aangeboden in de periode dat je de Safari wenst te boeken.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de accommodatie van jouw keuze te reserveren (mits deze beschikbaar is). Wil je dat? dan kan dat heel eenvoudig door dit bij het boekingsproces te vermelden als extra opmerking.

De hieronder vermelde accommodaties zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie. Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Luxe accomodaties ****

Sarova Shaba @Samburu National Reserve – Kenia   Ashnil @Samburu National Reserve – Kenia   Sarova Lion Hill @Lake Nakuru National Park – Kenia   Sopa Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia   Sarova Camp @Masai Mara – Kenia   Serena Lodge @Masai Mara – Kenia   Ashnil @Masai Mara – Kenia   Keekorok Lodge @Masai Mara – Kenia   Sopa Lodge @Lake Naivasha – Kenia   Serena @Amboseli – Kenia   Ol Tukai Lodge @Amboseli – Kenia   

Standard accomodaties ***

Sopa Lodge @Samburu National Reserve – Kenia  Lake Nakuru Lodge @Lake Nakuru National Park – Kenia  Sopa Lodge @Masai Mara – Kenia  Leisure Camp @Masai Mara – Kenia  Sentrim Mara Camp @Masai Mara – Kenia  Sopa Lodge @Lake Naivasha – Kenia  Kibo Safari Camp @Amboseli – Kenia  Sopa Lodge @Amboseli – Kenia  

Economy accomodaties **

Sopa Lodge @Samburu National Reserve – Kenia  Hill Court Resort @Lake Nakuru – Kenia  Ol Moran Camp @Masai Mara – Kenia  Fish eagle Inn @Lake Naivasha – Kenia  AA Lodge @Amboseli – Kenia  

Dit zijn de prijzen van deze safari, per persoon

Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen gebaseerd op het aantal personen. De prijs is per persoon.
De standaard prijzen zijn die van een Safari met Minivan met Pop-Up Roof.
De extra prijs voor de Safari met 4×4 Land Cruiser met Pop-Up Roof is ook vermeld en geldt per persoon voor de gehele Safari.Jaar
2022
Low season
Apr-May-Jun
Low season
Apr-May-Jun
Low season
Apr-May-Jun
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1-2 pers.€ 1.840,00€ 1.970,00€ 2.100,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 440,00€ 440,00€ 440,00
3-4 pers.€ 1.525,00€ 1.665,00€ 1.785,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 230,00€ 230,00€ 230,00
5-6 pers.€ 1.430,00€ 1.560,00€ 1.675,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 120,00€ 120,00€ 120,00
1 pers. aparte kamer extra€ 40,00€ 95,00€ 165,00


Jaar
2022
High season
Jan - Mar
Nov - Dec
High season
Jan - Mar
Nov - Dec
High season
Jan - Mar
Nov - Dec
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1-2 pers.€ 1.885,00€ 2.165,00€ 2.420,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 440,00€ 440,00€ 440,00
3-4 pers.€ 1.570,00€ 1.850,00€ 2.100,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 225,00€ 225,00€ 225,00
5-6 pers.€ 1.475,00€ 1.740,00€ 1.990,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 120,00€ 120,00€ 120,00
1 pers. aparte kamer extra€ 290,00€ 450,00€ 865,00


Jaar
2022
Peak season
Jul – Oct
Peak season
Jul – Oct
Peak season
Jul – Oct
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1-2 pers.€ 1.995,00€ 2.340,00€ 2.830,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 440,00€ 440,00€ 440,00
3-4 pers.€ 1.685,00€ 2.030,00€ 2.510,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 225,00€ 225,00€ 225,00
5-6 pers.€ 1.580,00€ 1.920,00€ 2.405,00
4x4 LandCruiser
extra p.p.
€ 120,00€ 120,00€ 120,00
1 pers. aparte kamer extra€ 290,00€ 450,00€ 865,00


Kortingen en opties 
Kinderen jonger dan 3 jaarGratis
Kinderen van 3 t/m 11 jaar75% v.d. prijs
Kinderen van 12 t/m 18 jaar90% v.d. prijs
Kerst Supplement
per persoon
24-12 t/m 31-12 en 01-01
€ 25,- per dag
Tijdens de Pinkster periodeeen extra toeslag op aanvraag
Tijdens de Kerst periodeeen extra toeslag op aanvraag


Vraag een offerte aan
Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?Tips & adviezen voor een Safari in Kenia


Om jouw reis naar Kenia en de Safari goed voor te bereiden hebben wij een Blog met tal van tips en adviezen die je eens rustig kunt doorlezen.

Deze adviezen bevatten bijvoorbeeld: