Oeganda: 7 Dagen Wildlife & Gorilla Safari (FSG3)

safari-in-afrika-Oeganda-Tree-climbing-lions

Oeganda: 7 Dagen Wildlife & Gorilla Safari (FSG3)

Dit is een van de beste Wildlife safari-pakketten die je ooit kunt hebben in Oeganda.
Verken de natuurbestemmingen van Oeganda in 7 dagen.
De safari is voorzien van de ongelooflijke Gorilla-trekking, chimpansee-trekking en Bigodi-wetlandwandeling in Kibale National Park, wild spotten en boottocht in Queen Elizabeth National Park, de gorillatrekking in Bwindi Impenetrable National Park, de bootcruise-ervaring, Batwa-ervaring en cultuur- en erfgoedtour bij Igongo Cultureel Centrum en het Eclipse-monument uit 1520 en niet te vergeten ongelooflijke Lake Mburo-safari voor geweldige gamedrives en een indrukwekkende boot cruise.
Het is een magisch wonder dat het ontdekken waard is.


Hopelijk staat jullie vlucht gepland voor een vroege ochtendlanding in Oeganda zodat we de kostbare tijd goed kunnen besteden omdat we die tijdens deze volwaardige trip echt nodig hebben. Gelieve hier graag rekening mee te houden zodat je ook echt ’s morgens vroeg aankomt in Oeganda. Je safari begint direct vanaf het vliegveld.Het is altijd mogelijk om optioneel één of meerdere nachten voor en/of na de Safari bij te boeken in een Hotel in bijv. Entebbe, of Kampala of in een Airport Hotel in de omgeving van het Entebbe International Airport.
Ook is het mogelijk om via ons, aansluitend na de Safari, een binnenlandse vlucht te boeken naar bijv. Zanzibar of naar Diani Beach (via Mombasa) in Kenia inclusief enkele overnachtingen in een Resort op basis van Bed & Breakfast, Full-Pension of zelfs All Inclusive.

Er zijn diverse mogelijkheden. Vraag hier desgewenst naar of kijk alvast op deze pagina

Let wel: je dient te alle tijden zélf de vluchten van en naar huis te regelen………


Deze reis ziet er als volgt uit:

loader-image

Hopelijk staat jullie vlucht gepland voor een vroege ochtendlanding in Oeganda zodat we de kostbare tijd goed kunnen besteden omdat we die tijdens deze volwaardige trip echt nodig hebben. Gelieve hier graag rekening mee te houden zodat je ook echt 's morgens vroeg aankomt in Oeganda.

Afhankelijk van je aankomsttijd, wordt je opgehaald van de luchthaven door onze chauffeur / gids die je zal informeren over deze geweldige Safari en vervolgens vertrek je naar het Bwindi Impenetrable National park.
Bwindi Impenetrable National Park is een groot leefgebied voor berggorilla's en Oeganda herbergt er meer dan 500, reden te meer waarom Oeganda jouw safari bestemming zou moeten zijn.
De rit brengt je over de weg naar het zuidwesten van Oeganda, steek de evenaar over voor indrukwekkend fotografie dan naar Mbarara voor lunch in het Igongo Cultureel centrum en door Savannegraslanden naar Bwindi Impenetrable National Park.
De schilderachtige rit door Kigezi Highlands [gewoonlijk aangeduid als „het Zwitserland van Oeganda”] en banaan plantages brengen je naar het gorilla Sanctuary van Bwindi National Park.
Je komt aan in Bwindi's ondoordringbaar Nationaal Park waarna we inchecken in de accommodatie, ontspan terwijl je je voorbereidt op de Bwindi gorilla trekking-ervaring de volgende dag.

Maaltijden: Volpension - Lunch (afhankelijk van de aankomsttijd), Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Rushaga Gorilla Havens Lodge of Broad bill Safari Lodge
Standaard: Bwindi Jungle Lodge of Rushaga Gorilla Camp of Lake Mutanda
safari Lodge
Luxe: Bwindi Gorilla Lodge of Volcanoes safari Lodge

safari-in-oeganda-kampala_05 safari-in-oeganda-kampala_04Beautiful smile of boy selling eggs Kampala, Uganda B&W Sunday market shoe stall, Luwum Road, Kampala

Na een vroeg ontbijt en een briefing door een rangergids, betreed je het gorilla toevluchtsoord voor je avontuur.
De schoonheid van dit regenwoud is opmerkelijk!
Het gebied biedt dramatisch steil bebost landschap en is ongelooflijk dicht, maar doorkruist door talrijke dierenpaden die toegang geven tot toeristen.
De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan en het terrein varieert met de bewegingen van deze grote primaten.
Zodra je een gorillagroep hebt gevonden, krijgt je een uur de tijd in hun aanwezigheid.
De sensatie met het doorbrengen en observeren van deze zachtaardige en bedreigde reuzen is een geweldige, opwindende ervaring om nog lang van na te genieten.

Na deze "lifetime experience" keren we terug naar de lodge voor de Lunch en daarna check je uit voor de transfer naar Lake Bunyonyi.
Lake Bunyonyi wordt omlijst door weelderige heuvels met groene terrassen die een hoogte bereiken van 2.200 - 2.478 mtr. maar het zijn de 29 eilanden van verschillende soorten en maten verspreid over het water dat het het meest magisch maakt - je zou ze de hele dag kunnen bewonderen!

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Rushaga Gorilla Havens Lodge of Broad bill Safari Lodge
Standaard: Bwindi Jungle Lodge of Rushaga Gorilla Camp of Lake Mutanda
safari Lodge
Luxe: Bwindi Gorilla Lodge of Volcanoes safari Lodge

safari-in-afrika-Oeganda-bwindi-gorilla-track safari-in-afrika-Oeganda-bwindi-gorilla-trekking_02 safari-in-afrika-Oeganda-Bwindi-gorilla-trekking Sunrise clouds and morning mist in Bwindi Impenetrable National Park. safari-in-afrika-Oeganda-lbunyonyi safari-in-afrika-Oeganda-Lake-Bunyonyi safari-in-afrika-Oeganda-Lake-bunyonyi

Na een vroeg ontbijt, check je uit bij de accommodatie met de herinneringen aan de betrokkenheid van de gorilla-tracking en je je gaat op weg voor je Wildsafari in Oeganda in Queen Elizabeth National Park.
De reis naar Queen Elizabeth zal verbazingwekkend zijn terwijl je onderweg de boomklimmende leeuwensector van Ishasha ervaart en je door rijdt naar de accommodatie van je keuze in Ishasha of rond de Mweya, onderdeel van Queen Elizabeth National Park.

Na een heerlijke lunch en een beetje ontspanning, begin je aan een opmerkelijke gamedrive in de middag op zoek naar de zoogdieren van het park, waaronder leeuwen, luipaarden, olifanten, hyena's, bosvarkens, apen, wrattenzwijnen, antilopen.

Met wederom geweldige herinneringen op het netvlies en op je digitale datadrager keer je terug naar je favoriete lodge voor ontspanning, diner en overnachting.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Elephant Hab of Pumba Cottages
Standaard: Buffalo Safari Lodge of Elephant Safari Lodge
Luxe: Mweya Safari Lodge

Morning on Ishasha River, Queen Elizabeth National Park in Uganda safari-in-afrika-Oeganda-tree-climbing-lions-queen-elizabeth safari-in-afrika-Oeganda-Queen-Elizabeth-Wildlife-Safari safari-in-afrika-Oeganda-Queen-Elizabeth-tours safari-in-afrika-Oeganda-Queen-elizabeth-safaris safari-in-oeganda-zuid queen-elizabeth-national-park_05 safari-in-oeganda-zuid queen-elizabeth-national-park_04 safari-in-oeganda-zuid queen-elizabeth-national-park_03 safari-in-oeganda-zuid queen-elizabeth-national-park_02 safari-in-oeganda-zuid queen-elizabeth-national-park_01 safari-in-oeganda-queen-elizabeth-national-park_11 safari-in-oeganda-queen-elizabeth-national-park_05 safari-in-oeganda-queen-elizabeth-national-park_02 safari-in-oeganda-queen-elizabeth-national-park_01

In de ochtend ontbijt je in je lodge in Queen Elizabeth Park en hierna ga je weer heerlijk op gamedrive.

Tijdens de gamedrive zie je dieren in het wild die op de terugweg zijn van de nachtjacht, waaronder slenterende olifanten, leeuwen en rennende wrattenzwijnen met opgeheven staarten.
Maar kijk ook goed om je heen, Queen Elizabeth biedt een prachtig uitzicht op het Rwenzori-gebergte.

Daarna is het tijd om terug te keren naar de accommodatie voor ontspanning en lunch.
Vergeet niet om de batterijen van je camera op te laden en/of te vervangen, aangezien je een boottocht gaat maken op het Kazinga-kanaal, wat "by far" het hoogtepunt is van het park voor elke bezoeker.

Het Kazinga-kanaal wordt gedeeld door Lake Edward en Lake Gorge, die 40 kilometer tussen de twee meren lopen.
In de middag maak je een boottocht.
Het kanaal is een thuis om veel vogels te zien tijdens de boottocht, nijlpaarden, buffels en wrattenzwijnen.
Er gaat niets boven de zwermen pelikanen aan de kust, vogels vliegend over het kanaal en de boot neemt je langzaam mee terwijl je je Oeganda natuurfoto's rijkelijk aanvult.
Op zijn zachtst gezegd, een lonende gameviewing in de middag.

Trek je terug van de activiteit waarna je een transfer hebt naar het Kibale National park en waar je morgen een ontmoeting hebt met de naaste verwant van de mens..............

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Elephant Hab of Pumba Cottages
Standaard: Buffalo Safari Lodge of Elephant Safari Lodge
Luxe: Mweya Safari Lodge

safari-in-afrika-Oeganda-nature-walk-mburo safari-in-afrika-Oeganda-tree-climbing-lions-queen-elizabeth safari-in-afrika-Oeganda-boomklimmende-leeuw safari-in-afrika-Oeganda-zebras-in-lake-mburo-national-park-whisphers-of-the-wild safari-in-afrika-Oeganda-wildlife-viewing safari-in-afrika-Oeganda-tree-climbing-lions

Je wordt heerlijk wakker met de geluiden van de jungle en gaat vroeg ontbijten.

Na je ochtendontbijt brengt onze chauffeur je naar het parkinformatie centrum waar je samen met andere gasten wordt geïnformeerd over wat je moet doen en niet mag doen tijdens het wandelen en zoeken naar chimpansees.

Daarna ga je op zoek naar de chimpansees in het bos en onvergetelijke ervaringen.
De trekking kan 2 tot 5 uur duren waarvan het gebaseerd is op de locatie van chimpansees.
Tijdens dit proces en als je de chimpansees ziet, kun je ook verschillende vogels zien, apen zoals de zwart-witte colobus, grijze wang Mangabey, gouden apen (Golden Monkey's) en verschillende boomsoorten terwijl je door het bos loopt.

Later, na deze geweldige tijd met de chimpansees, keer je terug naar de lodge voor de lunch en daarna neemt je gids / chauffeur je mee naar Bigodi-wetland voor een moeras loop terwijl je daar nog steeds meer primaten ziet zoals de roodstaartapen, bavianen, bosvarkens, LHoests Apen, otters en anderen evenals vogels soorten zoals de grote blauwe Turuco.

Je zult ook enkele oude mensen ontmoeten die verblijven in een gemeenschap samen met schoolgaande kinderen.
Aan het eind van de dag ervaar je nog een geweldige Afrikaanse ontmoeting met deze gemeenschap en kan je zien hoe deze mensen leven tijdens onder meer hun dagelijkse bezigheden.

Ga terug naar de logdge om te dineren en te overnachten.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Elephant Hab of Pumba Cottages
Standaard: Buffalo Safari Lodge of Elephant Safari Lodge
Luxe: Mweya Safari Lodge

chimpansee Ngyungwe bos 2 chimpansee-oeganda Chimpansee-oeganda-2 chimpanzee-uganda 2

safari-in-afrika-Oeganda-golden-monkeys-mgahinga safari-in-afrika-Oeganda-Golden-monkey

safari-in-afrika-Oeganda-birds safari-in-afrika-Oeganda-avondrood-giraffe

Na een luxe ontbijt wordt je naar Lake Mburo gebracht, het kleinste Nationaal Park in Oeganda.
Dit is een gemakkelijk te verkennen park, maar het heeft veel fascinerende eigenschappen die je niet wilt missen tijdens je Oeganda safari.

Bij aankomst in het park ga je lunchen in het hotel of de lodge waarna je verder gaat langs de parkpaden waar je verschillende dieren ziet zoals de elanden, wrattenzwijnen, buffels, zebra's en waterbokken.

In de avond maak je een boottocht langs het meer waar je een geweldige tijd zult hebben om kans te maken om verschillende dieren te zien zoals de krokodillen, nijlpaarden, topi's en de vele vogelsoorten zoals de vissende adelaars.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Mpogo Safari Lodge
Standaard: Arcadia Lodge
Luxe:

Fisherman on Lake Mburo in Uganda at Sunset Topi Family in the Savannah of Lake Mburo National Park in Uganda Waterkantlandschap bij het Nationale Park van Mburo van het Meer in Oeganda (Afrika) in avondtijd Wrattenzwijn het weiden in het Nationale Park Oeganda van het Meer Mburo Bonte Ijsvogel Ceryle rudis op een tak. Lake Mburo, Uganda B&W safari-in-afrika-Oeganda-mburo_giraffe safari-in-afrika-Oeganda-nature-walk-mburo safari-in-afrika-Oeganda-zebras-in-lake-mburo-national-park-whisphers-of-the-wild

Geniet van een vroeg ontbijt en begin aan de gamedrive door het park van ongeveer 3 uur.
Deze laatste GameDrive geeft je een geweldige glimp van de savanne en de 5 meren.

Ook zie je verschillende dieren zoals buffels, antilopen, zebra's, hyena's, topi's, nijlpaarden en niet te vergeten de verschillende vogelsoorten op de acacia bomen en alle prachtige geluiden in de buurt van het meer.

Na de gamedrive check je uit en brengen we je naar Kampala of Entebee, met een tussenstop in Masaka voor de lunch en ook bij de evenaar voor nog een geweldige kans voor foto's!

Einde van onze diensten..............

Uiteraard is het mogelijk dat wij je na deze spectaculaire ervaring naar een andere locatie brengen (Zanzibar, Diani Beach) of dat je nog wat langer wenst na te genieten in een Hotel.
Alles is mogelijk, geef je wensen aan bij het invullen van het reserveringsformulier zodat wij hier rekening mee kunnen houden en je hiervoor een optie kunnen aanbieden.

De route:

Dit zijn de beschikbare accommodaties


De hieronder vermelde accommodatie(s) zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie.
Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Luxe accomodaties ****

Bwindi Gorilla Lodge @Bwindi Impenetrable National Park – Oeganda   Bwindi Volcanoes safari Lodge @Bwindi National Park – Oeganda   Mweya Safari Lodge @Queen Elizabeth National Park – Oeganda   Mihingo Lodge @Lake Mburo National Park – Oeganda   

Standard accomodaties ***

Bwindi Jungle Lodge @Bwindi Impenetrable Forest – Oeganda  Rushaga Gorilla Camp @Bwindi Impenetrable Forest  Lake Mutanda safari Lodge @Lake Mutanda – Oeganda  Buffalo Safari Lodge @Queen Elizabeth Park – Oeganda  Elephant Plains Lodge @Queen Elizabeth National Park – Oeganda  Arcadia Lodge @Lake Bunyonyi – Oeganda  

Economy accomodaties **

Rushaga Gorilla Havens Lodge @Bwindi Impenetrable National Park  Broadbill Forest Camp @Bwindi Impenetrable Forest – Oeganda  Elephant Hab Lodge @Queen Elizabeth National Park – Oeganda  Pumba Safari Cottages @Queen Elizabeth national park – Oeganda  Mpogo Safari Lodge @Lake Mburo National Park – Oeganda  

Wat zijn de prijzen van deze reis, per persoon?


Beschikbaar vanaf 15 jaar


Hieronder vind je een overzicht van de prijzen gebaseerd op het aantal personen.
De prijs is per persoon.

Let op: kinderen onder de 15 jaar mogen helaas niet deelnemen aan de Gorilla en/of Golden Monkey trekking.Jaar
2023
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1 persoon€ 2.780,00
€ 3.730,00
€ 4.475,00
2-3 pers.€ 2.480,00
€ 3.335,00
€ 4.310,00
4-5 pers.€ 2.355,00
€ 3.035,00
€ 4.185,00
6+ personen€ 2.135,00
€ 2.765,00
€ 3.860,00
Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?
Notitie m.b.t. de Gorilla-Trekking

Voor Gorilla Permits is een volledige vooruitbetaling van de vergunningsvergoeding vereist om de reservering te kunnen maken.

Zodra de vergunning (permit) t.b.v. de Gorilla trekking is gekocht, kan deze niet worden terugbetaald bij annulering of onderling worden gewijzigd, ook niet op datum.
Voordat je deze spectaculaire Safari bevestigt, moet je ervoor zorgen dat je de beschikbaarheid van deze vergunning op de dag van de trekking bij Safari in Africa hebt aangevraagd ​​op basis van het aantal deelnemers, omdat er slechts een beperkt aantal vergunningen per dag kunnen worden afgegeven.Hieronder kan je jezelf inlezen in regelgeving & eventuele vragen die je hebt
(deze pagina’s openen in een nieuw tabblad)

Oegandese Gorilla Trekking Regels

Gorilla Safari FAQ

Oegandese Gorilla feiten

Annuleringsbeleid voor deze specifieke Trip

In het geval dat u besluit deze reis na boeking & (gedeeltelijke) betaling te annuleren, zijn bepaalde annuleringskosten verschuldigd aan onze Agency aangezien uw betaling onmiddellijk wordt gebruikt om accommodatie, rondleidingen en diensten tegen de beste tarieven te verkrijgen.
U dient te begrijpen en te accepteren dat bij het boeken van deze reis u gebonden bent aan de voorwaarden van onze leverancier en dienovereenkomstig eventuele polissen die zij kunnen hebben inzake annuleringskosten.

Annuleringen die minimaal 60 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 20% van de reissom.
Annuleringen die 59 tot 32 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 35% van de reissom.
Annuleringen die 31 tot 8 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 50% de het reissom.
Annuleringen die 7 tot 3 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 75% de het reissom.
Annuleringen die 48 uur of korter voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 100% de het reissom.
Betalingen voor Gorilla-Permits kunnen niet worden gerestitueerd.

Safari in Africa behoudt zich het recht voor om alle gemaakte kosten van het betaalde geld af te trekken.
Gorilla-Permits en vliegtickets zijn 100% niet-restitueerbaar.
Er vindt geen restitutie plaats voor ongebruikte diensten, late aankomst of no-show van een van de leden van de tour.

Dekking van een (wat uitgebreidere) reis annuleringsverzekering wordt sterk aanbevolen zodat je met een gerust gevoel deze prachtige reis kunt boeken.

Oeganda: 7 Dagen Primate Safari Oeganda met Lake Bunyonyi (FGS2)

safari-in-afrika-Oeganda-Uganda-safari-gorilla

Oeganda: 7 Dagen Primate Safari Oeganda met Lake Bunyonyi (FGS2)

Hopelijk staat jullie vlucht gepland voor een vroege ochtendlanding in Oeganda zodat we de kostbare tijd goed kunnen besteden omdat we die tijdens deze volwaardige trip echt nodig hebben. Gelieve hier graag rekening mee te houden zodat je ook echt ’s morgens vroeg aankomt in Oeganda.


Je safari begint direct vanaf het vliegveld. Je wordt opgehaald en afgezet bij je hotel in Kampala voordat je verder gaat voor een interessante stadstour door Kampala, de volgende dag rijdt je naar Queen Elizabeth National Park.
Verwacht chimpansee trekking in het indrukwekkende Kyambura Gorge en een boottocht op het Kazinga-kanaal.
Na het verkennen van Queen Elizabeth National Park naar Bwindi Impenetrable National Park door het Isasha-gebied om de bomen klimmende leeuwen te spotten.
In Bwindi ga je genieten van de ultieme gorilla-ervaring en vervolgens ga je naar Lake Bunyonyi voor ontspanning en sightseeing met een ontmoeting met de Batwa-gemeenschap.

Laat Safari in Africa je meenemen op deze opmerkelijke safari naar de Parel van Afrika, welke je niet zo snel zal vergeten.Het is altijd mogelijk om optioneel één of meerdere nachten voor en/of na de Safari bij te boeken in een Hotel in bijv. Entebbe, of Kampala of in een Airport Hotel in de omgeving van het Entebbe International Airport.
Ook is het mogelijk om via ons, aansluitend na de Safari, een binnenlandse vlucht te boeken naar bijv. Zanzibar of naar Diani Beach (via Mombasa) in Kenia inclusief enkele overnachtingen in een Resort op basis van Bed & Breakfast, Full-Pension of zelfs All Inclusive.

Er zijn diverse mogelijkheden. Vraag hier desgewenst naar of kijk alvast op deze pagina

Let wel: je dient te alle tijden zélf de vluchten van en naar huis te regelen………
Deze reis ziet er als volgt uit:

loader-image

Hopelijk staat jullie vlucht gepland voor een vroege ochtendlanding in Oeganda zodat we de kostbare tijd goed kunnen besteden omdat we die tijdens deze volwaardige trip echt nodig hebben. Gelieve hier graag rekening mee te houden zodat je ook echt 's morgens vroeg aankomt in Oeganda.

Afhankelijk van je aankomsttijd, wordt je opgehaald van de luchthaven en naar je hotel gebracht waar je jezelf oriënteert op de reis en een beetje ontspant voordat je vertrekt voor een Kampala stadstour.
Je verkent de stad Kampala achter in een bekende motor die bekend staat als een ‘boda boda’.
Deze tour hult je volledig in de lokale cultuur terwijl je rondrijdt.
Je ervaart het authentieke leven van de stad Kampala terwijl je de bezienswaardigheden ziet, ruikt en proeft en de geluiden van Kampala waarneemt!

De tour duurt 4-6 uur en stelt je vanuit alle hoeken en gezichtspunten bloot aan Kampala.
Het beslaat alle oorspronkelijke 7 heuvels van Kampala plus alle resterende heuvels - in totaal 27 vandaag.
Dit is een avontuurlijke tour waarbij je je Kampala "voelt".
Je zult niet alleen de spannende 27 heuvels van Kampala ontdekken, maar ook de culturele, historische en hysterische bezienswaardigheden die Kampala heeft. Deze rondleiding is voor jou!

Ga winkelen bij de lokale Kampala-markt, geniet van Oeganda's 'rolex' (gebakken eieren in chapati), spannende luwombo – lokaal Buganda-eten en nog veel meer...........

Maaltijden: Volpension - Lunch (afhankelijk van de aankomsttijd), Diner & Ontbijt
Overnachting: Forest Cottages of gelijkwaardig

safari-in-oeganda-kampala_04 safari-in-oeganda-kampala_05 Beautiful smile of boy selling eggs Kampala, Uganda B&W Sunday market shoe stall, Luwum Road, Kampala

Vandaag wordt je na je heerlijke ontbijt van de lodge opgehaald door onze chauffeursgids en vertrek je vervolgens naar Queen Elizabeth National Park.
Dit park is begrijpelijkerwijs de populairste toeristische bestemming van Oeganda. Het park heeft diverse ecosystemen, waaronder uitgestrekte savanne, schaduwrijke, vochtige bossen, glinsterende meren en vruchtbare wetlands en deze maken het de ideale habitat voor klassiek groot wild, tien soorten primaten waaronder chimpansees en meer dan 600 soorten vogels.
Je stopt onderweg voor de lunch en gaat dan verder naar het prachtige Queen Elizabeth Nationaal Park: een van de meest opmerkelijke schatten van Oeganda.
Als de tijd het toelaat, gaan we nog lekker weg voor een avond Game Drive na het inchecken bij de accommodatie
Mocht dit qua tijd niet meer mogelijk zijn dan kan je heerlijk ontspannen bij de accommodatie (in afwachting van de activiteiten van de volgende dag)

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Elephant Hab of Pumba Cottages
Standaard: Buffalo Safari Lodge of Elephant Safari Lodge
Luxe: Mweya Safari Lodge

safari-in-afrika-Oeganda-Queen-Elizabeth-tours safari-in-uganda-queen-elizabeth-national-park_06

Vandaag staan we vroeg op om te ontbijten waarna we op pad gaan voor de chimpansee-tracking in de Kyambura Gorge kloof.
De Kyambura Gorge ligt aan de oostkant van Queen Elizabeth National Park en het is de thuisbasis van gewende chimpansees plus andere primaten, waaronder bavianen, apen en ook vogelsoorten.
De kloof is 1 km lang en 100 meter diep.
Het landschap van Kyambura dat wordt drooggelegd door de Kyambura-rivier is een van de meest indrukwekkende topografieen die je in Queen Elizabeth National Park kunt bewonderen.

Vandaag brengt u het eerste deel van de dag door met het volgen van chimpansees. Hierna keren we terug naar de accommodatie voor de lunch.
Na de lunch maak je een fasinerende tocht van twee uur op het Kazinga-kanaal dat de meren George en Edward met elkaar verbindt.
Bewonder de concentraties van onder andere gigantische nijlpaarden, olifanten en krokodillen.
Tevens zal je ook veel soorten vogels zien aan de waterkanten.

Na deze indrukwekkende middag gaan we terug naar de accommodatie voor het diner en de overnachting.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Elephant Hab of Pumba Cottages
Standaard: Buffalo Safari Lodge of Elephant Safari Lodge
Luxe: Mweya Safari Lodge

safari-in-afrika-Oeganda-kibale-forest-primates-and-wildlife-safari-chimpanzee-tracking safari-in-afrika-Oeganda-Chimpanzee-Trekking safari-in-afrika-Oeganda-chimpansee chimpansee Ngyungwe bos 2

safari-in-afrika-Oeganda-Kazinga Channel safari-in-oeganda-zuid queen-elizabeth-national-park_02 safari-in-oeganda-queen-elizabeth-national-park_05

Na het ontbijt gaan we op weg gaan naar Bwindi National Park via de Isasha-sector van Queen Elizabeth National Park - beroemd om zijn in bomen klimmende leeuwen.
De kans om deze leeuwen te spotten is ongeveer 70% hoewel ze soms erg moeilijk te spotten zijn (vooral als ze beneden in het grasland op zoek zijn naar een prooi).
Hopelijk ktrijg je de kans om ze te spotten, het zicht zal echt spectaculair zijn!

We gaan verder naar Bwindi Impenetrable National Park. Bwindi is een grote habitat voor de berg gorilla's in Oeganda; met naar schatting 400 berggorilla's - ongeveer de helft van de wereldpopulatie, waaronder verschillende gewende groepen, die kunnen worden gevolgd.

De vaak met mist bedekte heuvels zijn een van Oeganda's oudste en biologisch meest diverse regenwouden, die meer dan 25.000 jaar oud zijn en bijna 400 soorten planten herbergt.

Met een inspannende dag voor de boeg, kunt u na deze toch wat lange reis lekker ontspannen in de accommodatie terwijl je jezelf voorbereidt op de Bwindi-gorilla-trekkingervaring de volgende dag.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Rushaga Gorilla Havens Lodge of Broad bill Safari Lodge
Standaard: Bwindi Jungle Lodgeof Rushaga Gorilla Camp/ Lake Mutanda
safari Lodge
Luxe: Bwindi Gorilla Lodge of Volcanoes safari Lodge

safari-in-afrika-Oeganda-nature-walk-mburo safari-in-afrika-Oeganda-tree-climbing-lions-queen-elizabeth safari-in-afrika-Oeganda-boomklimmende-leeuw safari-in-afrika-Oeganda-zebras-in-lake-mburo-national-park-whisphers-of-the-wild safari-in-afrika-Oeganda-wildlife-viewing safari-in-afrika-Oeganda-tree-climbing-lions

Na een vroeg ontbijt en een briefing door een rangergids, betreed je het gorilla heiligdom voor jou grote avontuur.
De schoonheid van dit regenwoud is opmerkelijk!
Het gebied biedt dramatisch steil boslandschap en is ongelooflijk dicht, maar doorkruist door talrijke dierenpaden die toegang verlenen voor
toeristen.
De tijd lijkt hier stil te staan en het terrein is variabel aan de bewegingen van deze grote primaten.

Als je een gorillagroep lokaliseert, krijg je een uur de tijd in hun aanwezigheid.
De spanning van tijd doorbrengen met het observeren van deze zachtaardige en bedreigde reuzen is geweldig, een puur opwindende ervaring om lang van te genieten.

Na deze geweldige ervaring keer je terug naar de lodge om te lunchen en daarna uit te checken voor een transfer naar Lake Bunyonyi.
In de middag heb je een ontmoeting met lokale gemeenschap voordat je verder gaat naar de loge voor ontspanning.

Lake Bunyonyi wordt omgeven door weelderige heuvels met groene terrassen die reiken tot hoogte van 2.200 - 2.478 mtr. maar het zijn de 29 eilanden van verschillende soorten en maten verspreid over het water dat het het meest magisch maakt - je zou ze de hele dag kunnen bewonderen.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Lake Bunyonyi overland of Lake Bunyonyi Eco Resort
Standaard: Lake Bunyonyi Safaris Resort
Luxe: Bird Nest Safari Lodge

safari-in-afrika-Oeganda-gorilla_02 safari-in-afrika-Oeganda-bwindi-gorilla-trekking safari-in-afrika-Oeganda-Gorilla safari-in-afrika-Oeganda-Gorilla-Trekking_03 safari-in-afrika-Oeganda-gorilla-tracking_02 safari-in-afrika-Oeganda-gorilla-rwanda safari-in-afrika-Oeganda-gorilla-trekking_05 safari-in-afrika-Oeganda-gorilla-trekking-uganda-rwanda safari-in-afrika-Oeganda-Rwanda-Gorilla-trekking-safari safari-in-afrika-Oeganda-silverback-gorilla safari-in-afrika-Oeganda-Uganda-safari-gorilla safari-in-afrika-Oeganda_gorilla_02

safari-in-afrika-Oeganda-Lake-Bunyonyi safari-in-afrika-Oeganda-lbunyonyi

Na een ontspannen ontbijt heb je de optie om te zwemmen in Lake Bunyonyi voordat je vertrekt naar Entebbe via Mbarara.
In Igongo gaan we naar het Cultural Center voor de lunch (met traditionele gerechten) en heb je de optie om het culturele museum te bezoeken.
Hierna beginnen we aan de rit terug naar naar Kampala.

Je kunt onderweg bij de evenaar nog enkele gedenkwaardige foto's maken en eventueel nog een stopover maken bij een van de cadeau winkels om memorabilia uit te zoeken als herdenking aan je gorilla en wildsafari in Oeganda.

Je bereikt het hotel in Entebbe of Kampala en checkt in voor nog wat ontspanning terwijl je jezelf voorbereidt om de volgende dag via Entebbe International Airport op weg naar huis te vertrekken.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Malakai Forest Cottages of 2 Friends Beach hotel

safari-in-afrika-Oeganda-avond-bij-kampvuur safari-in-afrika-Oeganda-wildlife-viewing

Na je ontbijt wordt je opgehaald en naar de luchthaven gebracht als je naar huis terugkeert.
Dit is afhankelijk van je vertrekschema.

Einde van onze diensten..............

Uiteraard is het mogelijk dat wij je na deze spectaculaire ervaring naar een andere locatie brengen (Zanzibar, Diani Beach) of dat je nog wat langer wenst na te genieten in een Hotel.
Alles is mogelijk, geef je wensen aan bij het invullen van het reserveringsformulier zodat wij hier rekening mee kunnen houden en je hiervoor een optie kunnen aanbieden.

De route:

Dit zijn de beschikbare accommodaties


De hieronder vermelde accommodatie(s) zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie.
Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Luxe accomodaties ****

Forest Cottages @Kampala – Oeganda   Mweya Safari Lodge @Queen Elizabeth National Park – Oeganda   Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge @Bwindi Impenetrable National Park – Oeganda   Volcanoes Mount Gahinga Lodge @Mgahinga Gorilla National Park – Oeganda   Birdnest Resort @Lake Bunyonyi – Oeganda   Malakai Forest Cottages @Kampala – Oeganda   2 Friends Beach hotel @Entebbe – Oeganda   

Standard accomodaties ***

Forest Cottages @Kampala – Oeganda  Buffalo Safari Lodge @Queen Elizabeth Park – Oeganda  Elephant Plains Lodge @Queen Elizabeth National Park – Oeganda  Bwindi Jungle Lodge @Bwindi Impenetrable Forest – Oeganda  Rushaga Gorilla Camp @Bwindi Impenetrable Forest  Lake Bunyonyi Safaris Resort @Oeganda  Malakai Forest Cottages @Kampala – Oeganda  2 Friends Beach hotel @Entebbe – Oeganda  

Economy accomodaties **

Forest Cottages @Kampala – Oeganda  Elephant Hab Lodge @Queen Elizabeth National Park – Oeganda  Pumba Safari Cottages @Queen Elizabeth national park – Oeganda  Rushaga Gorilla Havens Lodge @Bwindi Impenetrable National Park  Broadbill Forest Camp @Bwindi Impenetrable Forest – Oeganda  Lake Bunyonyi Overland Resort @Oeganda  Lake Bunyonyi Eco Resort @Oeganda  Malakai Forest Cottages @Kampala – Oeganda  2 Friends Beach hotel @Entebbe – Oeganda  

Wat zijn de prijzen van deze reis, per persoon?


Beschikbaar vanaf 15 jaar


Hieronder vind je een overzicht van de prijzen gebaseerd op het aantal personen.
De prijs is per persoon.

Let op: kinderen onder de 15 jaar mogen helaas niet deelnemen aan de Gorilla en/of Golden Monkey trekking.Jaar
2023
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1 persoon€ 2.880,00
€ 3.630,00
€ 4.370,00
2-3 pers.€ 2.580,00
€ 3.435,00
€ 4.105,00
4-5 pers.€ 2.355,00
€ 3.035,00
€ 3.880,00
6+ personen€ 2.135,00
€ 2.765,00
€ 3.715,00
Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?
Notitie m.b.t. de Gorilla-Trekking

Voor Gorilla Permits is een volledige vooruitbetaling van de vergunningsvergoeding vereist om de reservering te kunnen maken.

Zodra de vergunning (permit) t.b.v. de Gorilla trekking is gekocht, kan deze niet worden terugbetaald bij annulering of onderling worden gewijzigd, ook niet op datum.
Voordat je deze spectaculaire Safari bevestigt, moet je ervoor zorgen dat je de beschikbaarheid van deze vergunning op de dag van de trekking bij Safari in Africa hebt aangevraagd ​​op basis van het aantal deelnemers, omdat er slechts een beperkt aantal vergunningen per dag kunnen worden afgegeven.Hieronder kan je jezelf inlezen in regelgeving & eventuele vragen die je hebt
(deze pagina’s openen in een nieuw tabblad)

Oegandese Gorilla Trekking Regels

Gorilla Safari FAQ

Oegandese Gorilla feiten

Annuleringsbeleid voor deze specifieke Trip

In het geval dat u besluit deze reis na boeking & (gedeeltelijke) betaling te annuleren, zijn bepaalde annuleringskosten verschuldigd aan onze Agency aangezien uw betaling onmiddellijk wordt gebruikt om accommodatie, rondleidingen en diensten tegen de beste tarieven te verkrijgen.
U dient te begrijpen en te accepteren dat bij het boeken van deze reis u gebonden bent aan de voorwaarden van onze leverancier en dienovereenkomstig eventuele polissen die zij kunnen hebben inzake annuleringskosten.

Annuleringen die minimaal 60 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 20% van de reissom.
Annuleringen die 59 tot 32 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 35% van de reissom.
Annuleringen die 31 tot 8 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 50% de het reissom.
Annuleringen die 7 tot 3 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 75% de het reissom.
Annuleringen die 48 uur of korter voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 100% de het reissom.
Betalingen voor Gorilla-Permits kunnen niet worden gerestitueerd.

Safari in Africa behoudt zich het recht voor om alle gemaakte kosten van het betaalde geld af te trekken.
Gorilla-Permits en vliegtickets zijn 100% niet-restitueerbaar.
Er vindt geen restitutie plaats voor ongebruikte diensten, late aankomst of no-show van een van de leden van de tour.

Dekking van een (wat uitgebreidere) reis annuleringsverzekering wordt sterk aanbevolen zodat je met een gerust gevoel deze prachtige reis kunt boeken.

Oeganda: 6 Dagen Gorilla, Chimpansee & Golden Monkey gewenningservaring met Safari Adventure (FGS1)

safari-in-afrika-Oeganda-baby-gorilla-gorilla

Oeganda: 6 Dagen Gorilla, Chimpansee & Golden Monkey gewenningservaring met Safari Adventure (FGS1)

Dit is een van de beste avontuurlijke safaripakketten die je ooit kunt hebben Oeganda.
Deze safari biedt je een ongelooflijke Gorilla, Chimpansee en Golden Monkey “gewenning” samen met een Bigodi-wetlandwandeling in het Kibale National Park-gebied.
Ook omvat deze Safari nog het bekijken van wild en een boottocht in het Queen Elizabeth National Park.
De Gorilla gewenning vindt plaats in het ondoordringbare Bwindi Nationaal Park, een bootcruise-ervaring, een Batwa-ervaring en cultuur- en erfgoedtour in het Igongo Cultural Centre en de Eclipse monument van 1520AC

De gewenningservaringen in Oeganda stellen je in staat om maximaal 4 uur door te brengen met de verbazingwekkende Berggorilla’s van Bwindi Impenetrable National Park en zo ook maximaal 4 uur met de Chimpansees en de Golden Monkey’s.

Een gewenningservaring gaat veel verder dan een Trekking waar je maximaal 1 uur mag samen verblijven met deze apensoorten.

Deze Safari is een magisch wonder en staat voor jou klaar om ontdekt te worden!Het is altijd mogelijk om optioneel één of meerdere nachten voor en/of na de Safari bij te boeken in een Hotel in bijv. Entebbe, of Kampala of in een Airport Hotel in de omgeving van het Entebbe International Airport.
Ook is het mogelijk om via ons, aansluitend na de Safari, een binnenlandse vlucht te boeken naar bijv. Zanzibar of naar Diani Beach (via Mombasa) in Kenia inclusief enkele overnachtingen in een Resort op basis van Bed & Breakfast, Full-Pension of zelfs All Inclusive.

Er zijn diverse mogelijkheden. Vraag hier desgewenst naar of kijk alvast op deze pagina

Let wel: je dient te alle tijden zélf de vluchten van en naar huis te regelen………


Deze reis ziet er als volgt uit:

loader-image

Hopelijk staat jullie vlucht gepland voor een vroege ochtendlanding in Oeganda zodat we de kostbare tijd goed kunnen besteden omdat we die tijdens deze volwaardige trip echt nodig hebben. Gelieve hier graag rekening mee te houden zodat je ook echt 's morgens vroeg aankomt in Oeganda.

Jouw safari start vanaf de luchthaven van Entebbe, waar je wordt opgehaald door onze chauffeur / gids die
je zal informeren over deze geweldige ontdekkingsreis en vervolgens vertrekken we naar Mgahinga National Park.

Mgahinga National Park is een unieke safaribestemming in Oeganda die zowel bedreigde berggorilla's als Golden Monkey's herbergt, reden te meer waarom het jouw safari bestemming zou moeten zijn.

De rit brengt je over de weg ten zuidwesten van Oeganda, waar je de evenaar oversteekt en je de kans hebt om fascinerende foto's te maken en vervolgens rijden we naar Mbarara voor de lunch.
Na de lunch rijden we verder door Savannegraslanden naar Mgahinga Gorilla National Park.
De schilderachtige rit door Kigezi Highlands (gewoonlijk aangeduid als „het Zwitserland van Oeganda”) en banaanplantages brengen je naar het Golden Monkey Sanctuary van Mgahinga National Park.
Aankomen bij je accommodatie kan je lekker ontspannen terwijl je jezelf voorbereidt op de ervaring met Golden Monkey's de volgende dag.

Maaltijden: Halfpension - beginnend met lunch op de dag van aankomst
Overnachting:
Economy: Chameleon Hill Lodge
Standaard: Chameleon Hill Lodge
Luxe: Volcanoes Mount Gahinga Lodge

safari-in-afrika-Oeganda-Mgahinga-Gorilla-Tour safari-in-afrika-Oeganda-Mgahinga-Gorilla-National-Park safari-in-afrika-Oeganda-mgahinga-golden-monkey safari-in-afrika-Oeganda-Gorilla-trekking-Mgahinga-gorilla-national-park safari-in-afrika-Oeganda-golden-monkeys-mgahinga

Na een vroeg ontbijt doe je mee aan de "gewenning" van de Golden Monkey ervaring in Mgahinga Gorilla National park.
Dit park biedt een breed scala aan diersoorten die je tijdens deze tocht kunt tegenkomen.
Vogelaars zullen ook genieten van het uitzicht en de geluiden van verschillende vogelsoorten in dit park.
In de middag keert je terug naar de lodge voor de lunch
Hierna maken we vervolgens een gemeenschapstour naar de lokale inheemse gemeenschappen voor een culturele ervaring.
De Batwa-gemeenschappen, beter bekend om hun unieke culturen en manieren van leven, geven je een getrouw beeld van
de Afrikaanse culturen.
Laat alles op je inwerken tijdens de ontmoeting met de Batwa-pygmeeën en keer heirna terug naar de lodge voor diner, ontspanning en de overnachting.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Chameleon Hill Lodge
Standaard: Chameleon Hill Lodge
Luxe: Volcanoes Safari lodge

safari-in-afrika-Oeganda-mgahinga-golden-monkey safari-in-afrika-Oeganda-Golden-monkey safari-in-rwanda_singita-kwitonda-lodge-golden-monkey-trek_01 Gouden aap in het nationale park van vulkanen

Na je vroege ochtendontbijt ga je naar het hoofdkwartier van het park om mee te doen aan de briefing over de do's en don'ts in het bijzijn van de berggorilla's tijdens je gewenningservaring.
Na de briefing begin je aan je tocht door het bos, begeleid door onderzoekers en gidsen.

Tijdens de trektocht in het bos kun je meerdere vogels tegenkomen, maar natuurlijk ook andere dieren en primaten en als je eenmaal de gorilla's hebt gevonden zal je vier uur met hen doorbrengen.

Je krijgt de gelegenheid om naar onderzoekers te luisteren en ze te observeren in hoe ze bezig zijn in hun werk om gorilla's te laten wennen en indien mogelijk wordt u opgeroepen om deel te nemen door monsters te verzamelen, groepsleden te benoemen en zo veel meer.

Je hebt de gelegenheid om te genieten van je lunchpakket voordat je verder kunt gaan met je geweldige Gorilla-gewenningservaring tot 17.00 uur

Na deze "ones in a lifetime experience" keer je terug naar de Lodge.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Rushaga Gorilla Havens Lodge of Broad bill Safari Lodge
Standaard: Bwindi Jungle Lodge of Rushaga Gorilla Camp of Lake Mutanda
safari Lodge
Luxe: Bwindi Gorilla Lodge of Volcanoes safari Lodge

safari-in-uganda_bwindi-impenetrable-forest_02 Dominant male mountain gorilla in rainforest. Bwindi Impenetrable Forest National Park, Uganda baby mountain gorilla on a tree. Uganda. Bwindi Impenetrable Forest National Park safari-in-oeganda-bwindi-impenetrable-forest_01 safari-in-oeganda-bwindi-impenetrable-forest_02 safari-in-oeganda-bwindi-impenetrable-forest_04 safari-in-oeganda-bwindi-impenetrable-forest_05 safari-in-afrika-Oeganda-bwindi-gorilla-trekking

safari-in-uganda-bwindi-impenetrable-forest_01 safari-in-uganda-bwindi-impenetrable-forest_03

Na het vroege ontbijt, check je uit bij de accommodatie.

Met de herinneringen aan de gorilla-tracking en betrokkenheid nog vers in het geheugen vertrekken we voor een echte
Wildsafari in Oeganda naar koningin Elizabeth National Park.
De reis naar koningin Elizabeth zal je meenemen op een geweldige ervaring terwijl je onderweg de boomklimmende leeuwensector van Ishasha ervaart, onderweg naar de accommodatie van je keuze in Ishasha of rond de Mweya sector van Queen Elizabeth National Park.

Na een heerlijke lunch en een beetje ontspanning, begin je aan een opmerkelijke GameDrive in de middag op zoek naar de zoogdieren van het park, waaronder leeuwen, luipaarden, olifanten, hyena's, bosvarkens, apen, wrattenzwijnen, antilopen en nog veel meer dieren.

Na deze wederom adembenemende ervaring ga je terug naar de lodge voor het diner, ontspanning en overnachting in Kibale National Park.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Chimpanzee Forest Guesthouse
Standaard: Isunga Lodge of Chimpanzee Forest Guesthouse
Luxe: Kyaninga Lodge of Primate Safari Lodge

safari-in-afrika-Oeganda-Kazinga Channel safari-in-afrika-Oeganda-tree-climbing-lions-queen-elizabeth safari-in-afrika-Oeganda-boomklimmende-leeuw safari-in-afrika-Oeganda-zebras-in-lake-mburo-national-park-whisphers-of-the-wild safari-in-afrika-Oeganda-wildlife-viewing safari-in-afrika-Oeganda-tree-climbing-lions

safari-in-afrika-Oeganda-Tree-climbing-lions   safari-in-afrika-Oeganda-luipaard-in-boom safari-in-afrika-Oeganda-leopard

Wordt wakker met de geluiden van de jungle en tijdens je vroege ontbijt.

Deze dag beleef je een volledige dag in de jungle terwijl je deelneemt aan de gewenning van de chimpansee.
De gewenning is een manier om de chimpansees te laten wennen aan toeristen ter voorbereiding om hun groep open te stellen voor trektochten met chimpansees.
Overdag krijg je de kans om de chimpansees te bestuderen met veel geweldige fotomomenten.
Als je avontuur met de chimpansees voorbij is, neemt je gids je mee terug naar de lodge voor een
ontspannen avond.

Maaltijden: Volpension - Lunch, Diner & Ontbijt
Overnachting:
Economy: Chimpanzee Forest Guesthouse
Standaard: Isunga Lodge of Chimpanzee Forest Guesthouse
Luxe: Kyaninga Lodge of Primate Safari Lodge

Chimpanzee Ngyungwe forest 2 baby chimpanzee, Gombe B&W Chimpansee-oeganda-2 chimpansee-oeganda

safari-in-afrika-Oeganda-kibale-forest-primates-and-wildlife-safari-chimpanzee-tracking safari-in-afrika-Oeganda-chimps-trekking safari-in-afrika-Oeganda-Chimpanzee-Trekking safari-in-afrika-Oeganda-chimpansee

Na een luxe ontbijt checkt u uit bij de lodge en reist u terug naar Kampala/Entebbe.
Onderweg is er een picknicklunch om van te genieten.

Daarna transfer naar de internationale luchthaven van Entebbe.

Neem afscheid van je chauffeur-gids en ga verder met inchecken voor uw terugvlucht naar huis.

Einde van onze diensten..............

Uiteraard is het mogelijk dat wij je na deze spectaculaire ervaring naar een andere locatie brengen (Zanzibar, Diani Beach) of dat je nog wat langer wenst na te genieten in een Hotel.
Alles is mogelijk, geef je wensen aan bij het invullen van het reserveringsformulier zodat wij hier rekening mee kunnen houden en je hiervoor een optie kunnen aanbieden.

De route:

Dit zijn de beschikbare accommodaties


De hieronder vermelde accommodatie(s) zijn gelinkt naar een interne pagina met uitgebreide informatie over de accommodatie.
Je kan per accommodaties klikken op de link om de accommodatie te bekijken.

Luxe accomodaties ****

Volcanoes Mount Gahinga Lodge @Mgahinga Gorilla National Park – Oeganda   Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge @Bwindi Impenetrable National Park – Oeganda   Kyaninga Lodge @Lake Kyaninga – Oeganda   Primate Safari Lodge @Kibale Forest National Park – Oeganda   

Standard accomodaties ***

Chameleon Hill Lodge @Lake Mutanda – Oeganda  Bwindi Jungle Lodge @Bwindi Impenetrable Forest – Oeganda  Rushaga Gorilla Camp @Bwindi Impenetrable Forest  Lake Mutanda safari Lodge @Lake Mutanda – Oeganda  Isunga Lodge @Kibale National Park – Oeganda  Chimpanzee Forest Guesthouse @Kibale National Park – Oeganda  

Economy accomodaties **

Rushaga Gorilla Havens Lodge @Bwindi Impenetrable National Park  Broadbill Forest Camp @Bwindi Impenetrable Forest – Oeganda  Chimpanzee Forest Guesthouse @Kibale National Park – Oeganda  

Wat zijn de prijzen van deze reis, per persoon?


Beschikbaar vanaf 15 jaar


Hieronder vind je een overzicht van de prijzen gebaseerd op het aantal personen.
De prijs is per persoon.

Let op: kinderen onder de 15 jaar mogen helaas niet deelnemen aan de Gorilla en/of Golden Monkey trekking.Jaar
2023
Type accommodatie:EconomyStandardLuxury
1 persoon€ 3.770,00
€ 4.740,00
€ 5.650,00
2-3 pers.€ 3.475,00
€ 4.345,00
€ 5.090,00
4-5 pers.€ 3.245,00
€ 4.045,00
€ 4.630,00
6+ personen€ 3.125,00
€ 3.875,00
€ 4.435,00
Wat is inbegrepen?Wat is niet inbegrepen?
Notitie m.b.t. de Gorilla-Gewenning

Voor Gorilla Permits is een volledige vooruitbetaling van de vergunningsvergoeding vereist om de reservering te kunnen maken.

Zodra de vergunning (permit) t.b.v. de Gorilla gewenning is gekocht, kan deze niet worden terugbetaald bij annulering of onderling worden gewijzigd, ook niet op datum.
Voordat je deze spectaculaire Safari bevestigt, moet je ervoor zorgen dat je de beschikbaarheid van deze vergunning op de dag van de trekking bij Safari in Africa hebt aangevraagd ​​op basis van het aantal deelnemers, omdat er slechts een beperkt aantal vergunningen per dag kunnen worden afgegeven.Hieronder kan je jezelf inlezen in regelgeving & eventuele vragen die je hebt
(deze pagina’s openen in een nieuw tabblad)

Oegandese Gorilla Trekking Regels

Gorilla Safari FAQ

Oegandese Gorilla feiten

Annuleringsbeleid voor deze specifieke Trip

In het geval dat u besluit deze reis na boeking & (gedeeltelijke) betaling te annuleren, zijn bepaalde annuleringskosten verschuldigd aan onze Agency aangezien uw betaling onmiddellijk wordt gebruikt om accommodatie, rondleidingen en diensten tegen de beste tarieven te verkrijgen.
U dient te begrijpen en te accepteren dat bij het boeken van deze reis u gebonden bent aan de voorwaarden van onze leverancier en dienovereenkomstig eventuele polissen die zij kunnen hebben inzake annuleringskosten.

Annuleringen die minimaal 60 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 20% van de reissom.
Annuleringen die 59 tot 32 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 35% van de reissom.
Annuleringen die 31 tot 8 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 50% de het reissom.
Annuleringen die 7 tot 3 dagen voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 75% de het reissom.
Annuleringen die 48 uur of korter voor vertrek zijn ontvangen, zijn onderhevig aan een bedrag van 100% de het reissom.
Betalingen voor Gorilla-Permits kunnen niet worden gerestitueerd.

Safari in Africa behoudt zich het recht voor om alle gemaakte kosten van het betaalde geld af te trekken.
Gorilla-Permits en vliegtickets zijn 100% niet-restitueerbaar.
Er vindt geen restitutie plaats voor ongebruikte diensten, late aankomst of no-show van een van de leden van de tour.

Dekking van een (wat uitgebreidere) reis annuleringsverzekering wordt sterk aanbevolen zodat je met een gerust gevoel deze prachtige reis kunt boeken.