Safari-in-Madagaskar_Setam Lodge @Ranomafana - Madagaskar_05

Setam Lodge @Ranomafana – Madagaskar

Aangekomen bij de Setam Lodge aan de rand van Ranomafana National Park, is het eerste wat opvalt (mits het daglicht is!) het schitterende uitzicht op de bergen en het regenwoud.

De lodge is gebouwd om het meeste uit de locatie te halen, dus het restaurant heeft enorme ramen om zoveel mogelijk van het uitzicht binnen te laten en alle kamers hebben kleine terrassen met uitzicht op de vallei. In de warmere maanden wordt de lunch vaak buiten het restaurant genomen, zodat u kunt genieten van het uitzicht en de frisse lucht.

Gasten komen eerst naar het hoofdgebouw van de lodge met de bar en het restaurant. Vanaf hier leiden stenen trappen de heuvel op naar tien chalets, elk met twee slaapkamers met eigen badkamer. De inrichting van de kamers is vrij eenvoudig; aangezien de lodge midden in het bos is gebouwd, zijn de plafonds, kasten, bureaus en bedden allemaal gemaakt van grenenhout en zijn de muren wit geverfd. De kamers hebben alles wat je nodig hebt, maar niet veel meer dan dit, maar ze zijn brandschoon en hebben verwarming voor de koudere wintermaanden

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.