safari-in-rwanda-serena-resort-kivu-gisenyi_01

Serena Resort Kivu @Gisenyi – Rwanda

Lake Kivu Serena Hotel viert de oevers van dit Afrikaanse Grote Meer als een bestemming van verbluffende schoonheid, waar ongerepte stranden en het glinsterende water van het zesde grootste meer van Afrika op adembenemende wijze samenkomen. Uw aankomst wordt begroet door een lichte, open lobby die plaats maakt voor een privéstrand exclusief gereserveerd voor hotelgasten. Wij heten u welkom om ongeëvenaarde warmte, gastvrijheid en ontspanning te ervaren in ons tropisch geïnspireerde hotel in Gisenyi, Rwanda.

Met gastenverblijven, restaurants en een spectaculair zwembad gelegen tussen palmbomen en verzorgde gronden en tuinen, biedt onze bevoorrechte enclave aan het water alle voorzieningen die u mag verwachten van een resort dat door velen als een van de beste van Rwanda wordt beschouwd.

Biedt gracieuze, persoonlijke gastvrijheid en overvloedige recreatieve activiteiten op het land en op het water, dit uitje met 66 kamers is de perfecte keuze voor een langere vakantie of weekendje weg. Gasten kunnen kiezen uit een selectie van prachtig ingerichte kamers en suites en genieten van uitzonderlijk dineren, benadrukt door het Kiyaga Restaurant aan het meer en ’s avonds zonsondergang op het strand van Ziwani Café. Een modern conferentiecentrum en evenementenlocaties met uitzicht op het meer buiten maken ons tot een van de beste hotels voor zakelijke en sociale bijeenkomsten in de omgeving.

Lake Kivu Serena Hotel combineert tropische sereniteit en opwinding aan het water om een ​​echt unieke Rwanda-resortervaring te creëren.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.