safari-in-kenia_saruni-samburu_02

Saruni Samburu @Kalama Conservancy – Kenia

Saruni Samburu is een designlodge in Kalama Conservancy, naast het Samburu National Reserve, in het wilde noorden van Kenia.
Omgeven door een 200.000 hectare groot privéreservaat en bovenop een spectaculair uitkijkpunt, kijken de villa’s en zwembaden uit over waterpoelen waar de beroemde Samburu-olifant, luipaard, netgiraf en Grevy’s zebra samenkomen om te drinken.
De uitgestrektheid en puurheid van dit Afrikaanse landschap, gecombineerd met de ongerepte lokale cultuur, zorgen voor een werkelijk onvergetelijke en unieke safari-ervaring.

De zes luxe villa’s van Saruni Samburu zijn open en ruim en bieden een fantastisch uitzicht over het Northern Frontier District van Kenia en Mount Kenya.
De lodge wordt gevierd om zijn innovatieve, eco-chique ontwerp en om zijn Italiaans geïnspireerde keuken.
Gasten kunnen genieten van de weidse panorama’s vanuit de eet- en lounge, de twee overloopzwembaden en de spa.
De warme gastvrijheid zorgt voor een intieme en bijzondere ervaring.
Saruni Samburu is de enige lodge in Kalama Conservancy, grenzend aan Samburu National Reserve, met meer dan 200.000 hectare ongerepte wildernis vol met dieren in het wild om exclusief te verkennen.
Geleid door Samburu-krijgers met een passie voor hun land en cultuur, leer je uit de eerste hand over hun fascinerende gebruiken en doe je oude, lokale kennis op over het land en de dieren – een echt authentieke safari-ervaring.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.