safari-in-tanzania-safari-lodge-ndutu_01

Safari Lodge @Ndutu

Welkom bij Ndutu Safari Lodge, onze traditionele en authentieke safarilodge. Doordrenkt van geschiedenis en beroemd om onze huiselijke warmte en genereuze gastvrijheid, biedt Ndutu het hele jaar door vrede, rust en uitzonderlijke natuurbeelden.

We hebben de afgelopen 50 jaar een reputatie opgebouwd als consequent de keuze van deskundige gidsen, professionele natuurfotografen, filmmakers en biologen. De reden? Het is gewoon de beste plaats in het ecosysteem van Serengeti om roofdieren en prooien, kuddes en jagers te bekijken en te genieten. Het is een van de mooiste locaties om getuige te zijn van de buitengewone snelheid en het schouwspel van cheeta’s die op jacht zijn naar hun prooi.

Ndutu Safari Lodge ligt in het Ngorongoro Conservation Area aan de rand van de zuidelijke Serengeti-vlaktes vol met acaciabomen en een weids uitzicht over het meer Ndutu. Onze Lodge bestaat uit vierendertig comfortabele stenen en rietgedekte privéslaapkamers naast een ontspannen gezellig diner-, zit- en bargedeelte met uitzicht op het steeds veranderende uitzicht op het meer Ndutu.

We zijn een familie bij Ndutu en enorm trots op wat we doen en ons toegewijde team is de sleutel tot het succes, ze maken het bij ons verblijven tot een heel bijzondere ervaring.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie