Safari-in-Oeganda_Rushaga-Gorilla-Camp_02

Rushaga Gorilla Camp @Bwindi Impenetrable Forest

Rushaga Gorilla Lodge is een toevluchtsoord voor het wandelen van ’s werelds beroemde zilverruggorilla’s in het Bwindi Impenetrable Forest.
De lodge ligt op slechts 10 minuten afstand van de Nshongi-gorillagroep. De Lodge is een hoogtepunt voor alle reizigers en avonturiers.
Wanneer u Oeganda bezoekt, heeft deze Lodge verschillende voorzieningen om u een onvergetelijk en comfortabel verblijf te bieden tegen betaalbare prijzen met unieke accommodatiemogelijkheden.

De 7 Rushaga-berggorillagroepen omvatten; Mishaya, Kahungye, Nshongi, Bweza, Rwigi, Kutu en Busingye. De groepen in Nkuringo & Nyakagezi-poorten kunnen echter vanaf deze locatie worden gevolgd. Ook op deze locatie zijn de verschillende boswandelingen, allemaal met een adembenemend uitzicht op de Kigezi Highlands. Evenals de Batwa Cultural Experience van waaruit je de manieren leert van de mensen die honderden jaren in het bos hebben gewoond.

Andere nabijgelegen attracties zijn onder meer Lake Bunyonyi om te kanoën, vogelspottochten en een avond met traditionele muziek, dans en cultuur rond het vreugdevuur. Lake Mutanda voor de bezoeken aan de Islands of the African Rock Pythons, en ten slotte Mgahinga National park voor Golden Monkey trekking.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.