Safari-in-Oeganda_Primate-Safari-Lodge_01

Primate Safari Lodge @Kibale Forest National Park – Oeganda

Ervaar de wereldberoemde Oegandese gastvrijheid te midden van ongeëvenaarde natuur, landschap en sereniteit in het hart van Kibale regenwoud National Park, het paradijs voor primaten van Oeganda en de thuisbasis van meer dan 13 verschillende soorten primaten, talloze andere zoogdieren, reptielen, vlinders en vogels.
Primate Lodge Kibale’s belangrijkste voordeel is onze locatie, diep in het bos verscholen en direct naast het startpunt voor Chimpanzee Tracking en de ongelooflijke Chimpanzee Habituation Experience, misschien wel twee van de meest werkelijk adembenemende natuurervaringen op de planeet.
Naast het koele weer, de geweldige natuurlijke omgeving, de geweldige service van ons personeel, mooie en goed ingerichte kamers, geweldige lounges en gratis WiFi.

De accommodatie bestaat uit 16 kamers in verschillende categorieën, namelijk 9 luxe huisjes en 7 standaard huisjes.
Andere voorzieningen van de lodge zijn een ruim eetterras, een goed gevulde bar, een afgelegen lounge met een kleine bibliotheek, gratis roomservice, een kampvuur in de avond, een wasservice (tegen een kleine vergoeding) en gratis WiFi in de openbare ruimtes. .

We heten je welkom om de verbazingwekkende wonderen van de Afrikaanse jungle te ervaren, de grootste variëteit en concentratie van primatensoorten die overal in Afrika te vinden zijn, evenals uitstekend eten door onze chef-kok ‘Bos’ en de warmste service en gastvrijheid van ons vriendelijke personeel – we verzekeren je een allesomvattende onvergetelijke accommodatie-ervaring.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.