Safari-in-Oeganda_Nkuringo Bwindi-Gorilla-Lodge_01

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge @Bwindi Impenetrable National Park

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge is gelegen in het zuiden van het Bwindi Impenetrable Forest en heeft een prachtig uitzicht over het ondoordringbare Bwindi bos, de machtige Virunga gebergte en de Great Albertine Rift Valley.
Er zijn 18 huisjes elk gelegen in de natuurlijke omgeving van het regenwoud.
De lodge staat bekend om de Oegandese gastvrijheid en is vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Zo werkt de lodge met verschillende initiatieven. Zo wekken ze zonne-energie op en vangen het regenwater op waardoor de lodge een CO2-neutrale status heeft gekregen.
’s Avonds kunt u heerlijk rond het kampvuur zitten en uw bevindingen van de dag bespreken.

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge is volledig milieuvriendelijk . Het ontwerp is geïnspireerd en gebouwd met het natuurlijke materiaal dat lokaal wordt geproduceerd in de gemeenschappen die de lodge omringen.
Het is eigendom van en wordt beheerd door een vrouwelijke eigenaar die werk heeft van de lokale bevolking om de groei van de inheemse bevolking te ondersteunen.
Omdat het team van Nkuringo zich richt op een geweldige serviceverlening, heeft de lodge sinds 2016 elk jaar de WTA’s voor de “Beste Safari Lodge in Oeganda” gewonnen.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.