safari-in-oeganda_Mpogo-Safari-Lodge_01

Mpogo Safari Lodge @Lake Mburo National Park – Oeganda

Mpogo Safari Lodge is een rustige en exclusieve faciliteit, gunstig gelegen op de top van een heuvel, in de outcasts van Lake Mburo National Park, in het westen van Oeganda. Wij heten u welkom om het beste van cultureel toerisme en het nationale park te bezoeken en te proeven. Onze 16 kamer faciliteit biedt middenklasse accommodatie tegen betaalbare prijzen. Oorspronkelijk onze eenvoudige boerderij, de noodzaak om goed gebruik te maken van de dieren uit het nationale park Lake Mburo die ons elke dag bezochten, zebra’s, buffels, antilopen en af ​​en toe een hyena die naar de zoutbron komt. Helaas was het idee geboren. Met een volledig uitgeruste keuken, traditionele hutten en kampeerterreinen voor uw kampeerbehoeften biedt Mpogo Lodge het beste van zowel de culturele als de moderne wereld.

Mpogo Lodge heeft twee zeer privé luxe huisjes met rieten daken met elk twee kamers, in ingebouwde douches en toiletten, op de top van de heuvel, waardoor onze klanten een zeer spectaculair uitzicht op het park hebben.
De safarilodge is ontworpen om u zich thuis te laten voelen in de aangrenzende wildernis. Deze hemel in het midden van de Oegandese wildernis is omgeven door verbluffende uitzichten die vanuit elke kamer zichtbaar zijn. Vanuit de grote eetzaal kunnen gasten genieten van het uitzicht op de nabijgelegen wilde dieren en de prachtige avondzonsondergangen boven Lake Mburo National Park.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.