safari-in-oeganda-mazike-valley-lodge_01

Mazike Valley Lodge @Queen Elizabeth National Park – Oeganda

Mazike Valley Lodge, de voormalige Kyambura Game Lodge, een kleine, privé en exclusieve lodge heeft een uitgebreide renovatie ondergaan en is omgebouwd tot de NIEUWE Mazike Valley Lodge.

Hoog gelegen op de muren van het Queen Elizabeth National Park (Q.E.N.P), bieden de weelderige huisjes van de lodge een adembenemend uitzicht op de uitgestrekte Q.E.N.P, het Maramagambo-bos en het Kazinga-kanaal in de horizon.

De Kyambura-kloof, groen, rijk tropisch bos naast de evenaarovergang. De kloof is de thuisbasis van een verbazingwekkende reeks dieren in het wild en vogels. De thuisbasis van een verscheidenheid aan primaten, waaronder chimpansees, roodstaart, witte en zwarte Colubus, vervet apen en bavianen.

De huisjes zijn ruim met kingsize of twee aparte bedden, elegant gegraven in badkuipen, douches, flash toiletten, wastafels en wastafels met warm water gedurende de dag.

Locatie:

Mazike Valley Lodge ligt in Kyambura Gorge, ook bekend als de “Vallei van de apen” en apen in Luganda is Mazike, vandaar onze authentieke naam die goed overeenkomt met onze locatie en attractie. Mazike Valley Lodge ligt aan de oostkant van Q.E.N.P en in het zuidwesten van het land op ongeveer 370 km van de hoofdstad Kampala. De kloof biedt de meest verbluffende uitzichten die je nergens in Oeganda kunt vinden

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.