safari-in-oeganda-lake-bunyonyi-rock-resort_01

Lake Bunyonyi Rock Resort @Oeganda

Bunyonyi Rock Resort ligt aan de oevers van Lake Bunyonyi en is uw comfortabele, betaalbare, milieuvriendelijke en beste plek om te verblijven tijdens uw Oeganda-safari naar het zuidwesten van Oeganda. Of u nu reist voor gorilla-trektochten in het Bwindi-bos / Mgahinga Gorilla National Park, gouden apen-trektochten, Batwa-gemeenschapsbezoeken, een bezoek aan Lake Bunyonyi of een andere toeristische site in het zuidwesten van Oeganda bezoekt, Lake Bunyonyi Rock Resort biedt u uitzonderlijke eten en slaapdiensten tegen een betaalbare prijs tarieven.

We hebben in totaal 12 kamers, waarvan 9 luxe (op zichzelf staand), terwijl drie basic (niet op zichzelf staand) zijn. Vijf van onze luxe kamers bevinden zich in de familie cottage drie kamers boven en twee kamers beneden. Elk van deze kamers heeft een eigen balkon, eigen douches, vrij uitzicht op het meer en de omliggende gemeenschappen. Ons restaurant serveert reizigers met allerlei lokale en internationale gerechten om al onze reizigersbelangen te dienen. De bar is volledig gevuld met alle lokale, internationale allemaal geserveerd als complementaire behalve de premium drankjes. De indeling van de kamers kan een-, twee-, twee- en driepersoonskamers zijn, afhankelijk van het aantal ontvangen bezoekers en de keuze van hun slaapplaatsen.

Naast eten en slapen biedt Bunyonyi Rock Resort reizigers extra activiteiten zoals gorilla trekking, zwemmen, boottochten, bergwandelen en luchthaven transfers om reizigers te belonen met onvergetelijke ervaringen.

Bunyonyi Rock Resort is al meer dan 10 jaar actief in de toeristische sector en garandeert reizigers uitzonderlijke diensten die de cent waard zijn. Onze professionele medewerkers (koks, obers, serveersters, huishoudsters) zorgen voor een vlotte dienstverlening.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.