Safari-in-Oeganda_Kampala-Serena-Hotel_09

Kampala Serena Hotel @Oeganda

Het Kampala Serena Hotel is een oase van koel en groen, met een veilige omgeving, ideaal gelegen op een uitstekende locatie in het hart van Kampala, het middelpunt van het nationale, regionale, zakelijke, politieke en sociale leven.

Omgeven door 17 hectare prachtig onderhouden watertuinen, trekt ons hotel bezoekers naar Kampala die op zoek zijn naar 5-sterrenvoorzieningen, waaronder elegante accommodatie, gastronomische gerechten en een overtreffend conferentiecentrum dat Kampala Serena Hotel tot een van de beste zakenhotels van de stad maakt.

Ons 5-sterrenhotel in Kampala beschikt over 186 kamers met opmerkelijke verfijning en comfort, waaronder 14 ruime suites die variëren van unieke, open Executive Suites tot een prachtig gepresenteerde Royal Suite. Verlies jezelf in het prachtige, tropisch vormgegeven zwembad met vrije vorm, verscholen tussen rotsterrassen, houten bruggen en een waterval. Geniet van een gastronomische ervaring als geen ander in het stralende Pearl of Africa restaurant, of ontspan met vrienden of collega’s in de Champagne Bar. Verken een wereld van wellness in de op het Marokkaanse paleis geïnspireerde Maisha Spa en Health Club, de thuisbasis van Zweedse sauna’s, Turkse stoombaden, een dompelbad en een ultramodern fitnesscentrum. Ervaar het wonder, de inspiratie en het genot van het Kampala Serena Hotel.

Het Kampala Serena Hotel maakt deel uit van een internationale collectie van 5-sterrenhotels die zijn gekozen vanwege hun architectuur, design en onderscheidende culturele ervaringen.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.