Safari-in-Afrika_Isunga-Lodge_Kibale-NationalPark-Oegand_01

Isunga Lodge @Kibale National Park – Oeganda

Isunga Lodge is een ontspannen, door de eigenaar beheerde lodge in een unieke omgeving met uitzicht op de groene uitgestrektheid van Kibale Forest in West-Oeganda.
Met een prachtig uitzicht op dit prachtige regenwoud, de enorme toppen van het Rwenzori-gebergte en verder naar Lake George en de savannes van koningin Elizabeth – we kunnen 3 nationale parken tegelijk zien.

Isunga Lodge heeft een unieke ligging naast het regenwoud en ook in het midden van het kratermeergebied, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor het verkennen van deze prachtige regio. Kom dicht bij de natuur, geniet van het buitenleven, ontmoet de gemeenschap of ontspan en ontspan op deze herstellende locatie.

Met slechts acht eenvoudige, stijlvolle huisjes verspreid over ons grote terrein bieden we privacy en rust, in een natuurlijke, wilde tuin. Je kunt het gevoel hebben dat je de enigen in de buurt bent. Eigenaren Gerry en Karen staan ​​altijd klaar om te helpen, te adviseren over activiteiten, reizen en meer, we bieden een vriendelijke, persoonlijke benadering en een zeer warm welkom aan onze gasten.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.