safari-in-oeganda-ishasha-wilderness-camp_01

Ishasha Wilderness Camp @Queen Elizabeth National Park – Oeganda

Ishasha Wilderness Camp is een idyllisch toevluchtsoord voor mensen die echt van de wildernis genieten, gecombineerd met uitstekende accommodatie en uitzonderlijke service.

De rieten centrale lounge en eetkamer bieden gasten een gezellige en ontspannen ruimte, hoewel maaltijden vaak ‘al fresco’ naast de rivier worden geserveerd. ‘S Avonds is de buitenhaard aan de rivier de perfecte plek voor gasten om te ontspannen bij zonsondergang en hun ervaringen van de dag te delen.

Elk van de tien ruime kamers met canvas omlijst, privé gelegen aan de oever van de rivier, is comfortabel ingericht en beschikt over een eigen badkamer. Word wakker met het heerlijke aroma van koffie in de ochtend, geserveerd op uw eigen veranda.

Ingezeten troepen van zwart-witte Colobus- en Vervet-apen zijn er in overvloed en als je geluk hebt, zie je Henry, het eenzame nijlpaard, lui wentelen onder ons uitkijkplatform. Game zwerft vrij door het kamp, ​​waarbij Elephant regelmatig gastoptredens maakt.

Ontworpen om het milieu te respecteren en aan te vullen, is dit eco-gevoelige kamp met weinig impact echt iets speciaals, en na een paar dagen hier te hebben ontspannen, wil je misschien niet meer weg.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.