Safari-in-Madagaskar_Isalo Rock Lodge @Isalo National Park - Madagaskar_01

Isalo Rock Lodge @Isalo National Park – Madagaskar

Isalo Rock Lodge is een modern en prachtig toevluchtsoord met 60 kamers, hoog in de Sandstone Mountains, met uitzicht op het Isalo National Park in het zuidwesten van Madagaskar.

Het uitzicht vanuit de lodge is adembenemend. Hoewel luxe in overvloed aanwezig is in het hotel met alle moderne voorzieningen, herbergt Isalo vele soorten flora en fauna, waaronder de reuzenkameleon en de beroemde lemuren.

Een veeleisende bestemming voor de wereldreiziger die een reiservaring op zich biedt. Isalo Rock Lodge is een bestemming in plaats van alleen een hotel en gasten zullen vertrekken nadat ze een van de meest memorabele avonturen hebben meegemaakt die je je kunt voorstellen. Madagascar is een van de meest interessante eilanden ter wereld, en het ervaren van enkele van de meest intrigerende geheimen van de natuur en gasten van Isalo Rock Lodge zullen verzekerd zijn van luxe accommodatie, een uitstekende keuken op een van de meest speciale en spectaculaire locaties in Madagaskar.

Met Italiaans linnengoed en culinaire decadentie zijn het allemaal in een dagverblijf in deze meest luxueuze en exclusieve Isalo Rock Lodge. Met het Isalo National Park voor de deur Het park dringt aan op veiligheid, dus als je gaat wandelen, zorg er dan voor dat je hun veiligheidsrichtlijnen leest.

In het verleden waren de fysieke isolatie en de onontgonnen wildernis van het eiland Madagaskar een uitdaging voor de mens; nu bieden ze de grootste attractie en een toevluchtsoord voor veel diersoorten. Isalo National Park is een fascinerende microkosmos, die het delicate evenwicht tussen soorten illustreert. Bezoekers van het park kunnen de wildernis verkennen met 4×4’s of te paard tijdens een van de vele rondleidingen die worden georganiseerd door uw touroperators of zelfs de plaatselijke gids.

Naarmate de populariteit van wandelvakanties groeit, hebben tientallen wandelaars hun veters aangetrokken en ontdekten dat wandelen over paden een onmiddellijke verbinding met het land veroorzaakt – een wonder dat moeilijk te repliceren is vanuit het comfort van een auto of tourbus. Natuurlijk zorgt dit soort interactie met de natuur ook voor fantastische oefeningen, waarbij sightseeing en workouts in één worden gecombineerd.

Misschien wel de beste manier om een ​​lange dag in de hete zon van Madagaskar af te sluiten, is door naar de roze-oranje zonsondergang te kijken, die zich ontvouwt op het balkon van Isalo, en omhoog te kijken, want dit deel van Madagaskar biedt een aantal van de beste sterrenkijken ter wereld.

Een verblijf in Isalo Rock Lodge zal u sprakeloos maken.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.