safari-in-oeganda-gorilla-mist-camp_01

Gorilla Mist Camp @Bwindi Impenetrable Forest – Oeganda

Welkom in het Gorilla mist Camp, je bezoek is een stap terug naar een tijd waarin de aarde schoon was en het water helder. Afgezien van het noodzakelijke vrijmaken van de paden, is het een van de beste accommodaties van Bwindi Impenetrable Forest. Met opties variërend van de meest gastvrije accommodatie tot perfecte service van ons beste personeel, geeft onze behulpzame gids alle opties om uw safari geweldig te maken met Ruhija Gorilla mistcamp.

Gorilla Mist Camp is een plaats van diepe natuurlijke schoonheid met zijn unieke natuurlijke formaties, kleurrijke geschiedenis en cultuur, en opwindende recreatiemogelijkheden. Het is gelegen in het Kabale-district ten zuidwesten van Oeganda. 10 uur rijden meer dan 405 km van de hoofdstad van Oeganda, Kampala.

Genesteld in de uitlopers van Kabale, zullen onze gasten zich direct thuis voelen in een van de kamers van onze kampeeraccommodaties. Gorilla Mist Camp ligt op 50 kilometer van de stad Kabale en het duurt 2 en een half uur rijden. Van Buhoma Gorilla Sector, het is 50 kilometer en duurt nog steeds 2 en een half uur rijden.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.