safari-in-oeganda-chimpanzee-forest-guesthouse-kibale-national-park_01

Chimpanzee Forest Guesthouse @Kibale National Park – Oeganda

Gelegen aan de rand van Kibale National Park op slechts 22 km van Fort Portal aan de Kamwenge Road. Volg gewoon de borden! Chimpanzee Forest Guesthouse ligt op goed verzorgde gazons, prachtige tuinen, theeplantages, weiden en inheems bos. Geniet van prachtige panoramische vergezichten over Kibale National Park, oude kratermeren en het Rwenzori-gebergte.

Chimpanzee Forest Guesthouse was vroeger een residentie van de Britse districtscommissaris in de jaren vijftig, tijdens de koloniale periode van Oeganda, en werd in 2003 geïnnoveerd tot pension. Het is sindsdien prachtig verzorgd en onderhouden. Gasten kunnen ontspannen in een comfortabel ingerichte lounge met een uitstekende verzameling koloniale Afrikaanse literatuur uit de 19e eeuw.

Chimpanzee Forest Guest House biedt accommodatie in prachtig ingerichte zelfstandige huisjes (Bandas) met een panoramisch uitzicht op het nationale park Kibale Forest en de omliggende theeplantages. We bieden ook accommodatie in een groot oud koloniaal huis, dat vroeger een huis was voor de Britse commissaris in de jaren 1950. Het is goed ingericht met twee zelfstandige kamers in een koloniale omgeving met prachtig uitzicht op Kibale National Park, theeplantage en de kratermeer.

Geniet van warme douches in badkamers in westerse stijl. Of kampeer op vlakke, met gras begroeide plaatsen, weg van het huis met schaduw en afzondering.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.