Safari-in-Oeganda_Bwindi-Gorilla-Lodge_11

Bwindi Gorilla Lodge @Bwindi Impenetrable National Park – Oeganda

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge is een safarilodge op 2161 meter (7.087 voet) hoog op Nteko Ridge met uitzicht op de prachtige strook van het wereldberoemde Bwindi Impenetrable Forest. De bergkam biedt een prachtig uitzicht over de Kashasha River Valley naar de beboste heuvel die bekend staat als ‘Nkuringo’ en de omliggende bomen van Bwindi Forest.

Het Nkuringo-gedeelte van het bos is de thuisbasis van de drie berggorilla-families, van waaruit de Lodge een uitstekend toegangspunt biedt tot het begin van de verbazingwekkende gorilla-trekactiviteit. De Lodge heeft een panoramisch uitzicht op de majestueuze vulkanen van de Virunga-keten, over de helling naar de Albertine Rift Valley in de DRC Congo.

Nkuringo Bwindi Gorilla Lodge, voorheen Nkuringo Gorilla Camp, is in de loop der jaren organisch gegroeid van een camping in 2007 tot een volwaardige lodge en wordt nu uitgeroepen tot ‘Uganda’s toonaangevende Safari Lodge bij de World Travel Awards in 2016.2017,2018,2019.

De Lodge is trots op haar groene referenties en door haar verschillende initiatieven, waaronder zonne-energie en het opvangen van regenwater, opereert ze trots als een koolstofneutrale lodge. Om het gebruik van plastic in de Lodge te verminderen, bieden we water in potten en moedigen we alle klanten aan om met hun waterflessen te komen die ze vanuit de eetkamer kunnen bijvullen.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.