safari-in-rwanda_bisate-lodge_11

Bisate Lodge @Volcanoes National Park – Rwanda

Bisate Lodge is gelegen in het natuurlijke amfitheater van een geërodeerde vulkanische kegel en heeft een spectaculair uitzicht op de toppen van de vulkanen, Bisoke en Karisimbi, die omhoog groeien door de Afro-alpine bossen van het nabijgelegen Volcanoes National Park.
Zes luxe en-suite Forest Villas maximaliseren het comfort en het uitzicht, terwijl ze de ecologische principes behouden en de cultuur van het landelijke Rwanda weerspiegelen.
Elke gast draagt ​​bij aan het behoud van de biodiversiteit en de lokale gemeenschapsprojecten van Bisate, wat een verreikende impact heeft op een iconische kritisch bedreigde diersoort: de berggorilla.

Afgezien van het volgen van een van de verschillende gewende gorillagroepen, omvat het activiteiten zoals het bezoeken van nabijgelegen natuurlijke attracties, wandelen naar de begraafplaats van Dian Fossey en het observeren van de groep bedreigde endemische gouden apen in het park.
Wandelingen op het terrein van Bisate bieden vogels kijken en deelnemen aan het herbebossingsprogramma.

Tip voor insiders: Bisate ligt op korte rijafstand van het hoofdkantoor van Volcanoes National Park, vanwaar elke dag gorilla-tochten vertrekken.

Voor meer info over deze Lodge klik hier

Sfeerimpressie

Klik op de foto’s voor een betere en grotere weergave.